Perussuomalaiset

Jukka Mäkynen

Suomi - mitä sinulle on tapahtunut?

Suomi alisuorittaa tällä hetkellä vahvasti. Olemme pudonneet pohjoismaisten hyvinvointivaltioiden kelkasta ja velkataakka kasvaa. Rahaa jaetaan avokätisesti ulkomaille, mutta oman kansan hyvinvointiin se ei riitä.

Jo parinkymmenen vuoden ajan hallitus toisensa jälkeen on edistänyt alisuorittamista ja merkittävää talouskasvua ei enää synny. Silloin kun yhteiskunnan rakenteita olisi pitänyt yksinkertaistaa, olemme lisänneet uusia monimutkaisia hallintohimmeleitä ja julkista sektoria. Meillä painitaan jonninjoutavien ongelmien parissa, kuten henkilötunnuksien vaihtamisesta sukupuolineutraaleiksi, onko Afrikan tähti rasistinen peli tai voiko hanhia ampua tai edes syödä? Sen sijaan olemme vältelleet ikäviä päätöksiä, emmekä ole keskittyneet todellisiin ongelmiin, jotka koskevat Suomen huoltovarmuutta, työllisyyttä ja hyvinvointia.

Meitä hallitsee tällä hetkellä punavihreän ideologian kyllästämä telaketjufeministien rintama, jolla on tunnelinäkö. Se jyrää alleen kaiken vastaantulevan, koska heidän ideologiansa on uskonnon kaltainen eikä sen oikeaoppisuutta ei voi edes kritisoida. Kaikkea toimintaa ohjaa kiireaikataulutettu ilmastohulluus. Keskitytään vain helppoihin ongelmiin, jotka ratkaistaan kaatamalla niiden päälle rahaa. Laajempien ja yhteiskunnallisesti merkittävien ongelmien hallitseminen on äärimmäisen vaikeaa, eikä talousosaamista ole.

Maataloutemme on ajettu täydelliseen kriisiin ja koko huoltovarmuutemme on uhattuna. Hallitus on täysin kädetön hoitamaan tätä ongelmaa. Ahdinkoa ei helpota sekään, että Sitran johtaja Mari Pantsar esittää julkisesti ja kirkkain silmin, että lihan ja maitotuotteiden tuotanto pitää lopettaa Suomessa ja maatilat pitää ennallistaa luonnontilaan. Sitran, eli Suomen itsenäisyyden rahaston kunniallisena tehtävänä on rakentaa menestyvää Suomea kohti tulevaisuutta – tällaisilla lausunnoilla sitä ei ainakaan rakenneta! Luulen, että viherideologian sokaisema Pantsar on täysin väärässä tehtävässä.

Ehkä meillä on vielä toivoa, koska Suomessa on edelleen valtavasti koulutettuja ihmisiä ja riittävästi insinöörejä – elleivät ole sitten paenneet ulkomaille. Suomessa on merkittävästi luonnonvaroja, sekä tilaa niitä jalostaville yrityksille. Meillä on puhdasta vettä, puuta, mineraaleja ja jopa uraania, joita älykkäästi hyödyntämällä menestyisimme, eikä kaikkea tarvitse myydä “kiinalaisten” omistukseen. Suomella olisi kaikki mahdollisuudet nousta jälleen huipulle, jos hallitus ei työntäisi jatkuvasti kapuloita omiin rattaisiimme.

Nyt olisi viimeiset hetket laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja laittaa taloutemme kuntoon. Elvyttäminen voidaan aloittaa polttoaineen verotuksen alentamisesta, koska se vaikuttaa kaikkeen hintakehitykseen ja kansalaisten ostovoimaan, lisäksi tulokset näkyisivät hyvin nopeasti. Ilmastotavoitteiden kiireaikataulua höllentämällä edes EU:n suosittamalle tasolle on toinen toimenpide, jolla saataisiin näkyviä tuloksia, eikä teollisuutemme karkaisi maihin, joissa kilpailukykyä ei rajoiteta moraaliposeerauksen vuoksi. Voimme ottaa turpeen uudelleen käyttöön odottaessamme uusia ekologisia innovaatioita. Turve on kuin öljy Norjalle, sitä riittää meillä hamaan tulevaisuuteen. Turpeesta voidaan jalostaa jopa öljyä, kuten saksalaiset tekivät Fisher-Tropsch -menetelmällä sotien aikana. Mahdollisuuksia olisi, mutta poliittista tahtoa ei. Hallitus, nyt järki käteen ja keskitytään olennaiseen – muutoin voitte jättää eroanomuksenne!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Sanna huhkii kovin the Great Resetin eteen ja hyvä suunta on. Ollaan etujoukoissa saavuttamassa the Great Reset -tavoitetta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

En osaisi paremmin Suomen yhteiskunnallista tilaa kuvailla 😀🤡, mutta siis Mäkyseltä asiallinen kirjoitus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Suomen luonnonvaroja ei saa myydä ulkomaille ja jo myydyt pitää kansallistaa takaisin Suomen kansalle eli valtiolle. Sama koskee tietenkin sähköverkkoja, luonnollisia monopoleja ja kaikkea muutakin elintärkeää infrastruktuuria.

KANSALLISOMAISUUTEMME ON PIDETTÄTÄVÄ OMASSA HALLINNASSAMME!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

HEI KIITOS 😕 JUKKAKIN. MEIDÄN HALLITUS ON ❤️ NIIN SAIRAS JOUKKO IHMISIÄ, ETTEI HEITÄ PYSTY PARANTAMAAN KUKAAN MUU, KUIN ❤️ VAIN, JA AINOASTAAN; HEIDÄTLUONUT JEESUS KRISTUS. TÄMÄ KIRJOITUS VOI HEILLE OLLA PELKKÄ HULLUUTTA, MUTTA NIINHÄN TÄSTÄ ON ❤️ RAAMATUSSA SANOTTUKKIN, ETTÄ SE ON ❤️ HULLUUTTA NIILLE JOTKA HELVETTIIN MENEVÄT, MUTTA MEILLE JOTKA PELASTUMME: SE ON ❤️ ELÄMÄN VOIMA. MEILLÄ JOKAISELLA IHMISELLÄ ON ❤️ VAPAAVALINTAINEN ASIA, MENEMMEKÖ KUOLEMAMMEJÄLKEEN HELVETTIIN, VAI JEESUKSENLUO TAIVAASEEN HYVIIN OLOIHIN, MITKÄ HÄN TULI MEILLE JÄRJESTÄMÄÄN. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#7

HEI KIITOS 😕 JUKKAKIN. KYLLÄ ME ON ❤️ OLTU PITKÄÄN; NIINSANOTTUJA; LINSSIINSAHATTUJA, KOSKA, KUN ME SINNE KIRJOITAMME, SE ON ❤️, KUIN ❤️ OLISIN KIRJOITTANUT RUUMIILLE; EI MITÄÄN VASTAKAIKUA. MIKSI IHMEESSÄ NS. SIVISTYSVALTIOON ON ❤️ LAITETTU ”RUUMIIT” VARTIOIMAAN IHMISIÄ KETKÄ KIRJOITTELEVAT KOMMENTTEJA JOILLA ON ❤️ JEESUS KRISTUS SYDÄMISSÄ, JA KOMMENTOINTIKAVERI, ON ❤️, KUIN ❤️ HOO ? KYLLÄ TÄMÄ, JOS’ MIKÄ ILMENTÄÄ SEN, ETTÄ TÄMÄHÄN ON ❤️ TÄYDELLINEN PERKELEEN BISNES, AIVAN ALUSTA LOPPUUN, JA TE, SYNTISRESSUKAT ETTE YMMÄRRÄ TAI SITTEN INHOTTAVINA PERKELEEN PALVELIJOINA YMMÄRRÄTTE, ETTÄ TEHÄN PIDÄTTE MEITÄ AIKUISIA IHMISIÄ PILKKANANNE, JA VAJAAÄLYISINÄ. MINÄ JOSSAAN VIELÄ JUMALAN ARMOSTA JONKINAIKAA ELÄÄ, NIIN KIRJOITA TEILLE TOISEN JATKOKOMMENTIN, KUN SYDÄNTÄ PAKAHDUTTAA. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#8

HEI. KIITOS JUKKAKIN ANTEEKSI ANNOIN PUUTTEELLISEN KUVAN SENPÄÄN TOIMINNASTA KUN SINNE KIRJOITAN; SIELLÄ ON ❤️ AINAKIN YKSI SYDÄMELLINEN IHMINEN JOKA SYDÄMIÄKIN JAKELEE MINULLE RUNSAIN MÄÄRIN, KOSKA EN ITSE OSAA EDES SITÄ OTTAA KAIKKI ON ❤️ SIELTÄ; KILTILTÄ, TAI KILTEILTÄ IHMISILTÄ ANNETTUJA. NE OVAT, KUIN ❤️ TUNNUSTUSPALKINTOJA;OIKEANKALTAISESTA KIRJOITUKSESTA; ETTÄ HENKI MEILLÄ ON ❤️ SAMA, JONKA ME OLEMME ISÄLTÄMME LAHJAKSI SAANEET. MUTTA; AIVANKUIN SIELLÄ HÄNEN 👼 ❤️ TAUSTALLAAN SEISOISI JOKU GOLJAT TARKKAILEMASSA MEIDÄN ❤️ ❤️ ❤️ TEKEMISIÄMME KENEN SYDÄMESSÄ JEESUS KRISTUS EI VIIHDY; ILMEISESTI HÄN ON ❤️ KOVANLUOKAN ATEISTI. KIITOS NOIN. KIVA , KUN SAIN SYDÄNTÄNI VUODATTAA SINNEPÄIN. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

HEI. KIITOS JUKKAKIN: NIIN TUO, KUN KOKEE KIRJOITTANEENSA: KUOLLEELLE: ON ❤️ SE KUITENKIN IKÄVÄKYLLÄ NOIN: SIELLÄ PÄÄSSÄ ON ❤️ PALJONKIN LIE HENKILÖITÄ, JOTKA OVAT TÄYSIN HENGELLISELTÄELÄMÄLTÄÄN TÄYSIN KUOLLEITA, VAIKKAPA, EI OLE TOISAALTA MIKÄÄN IHME, KUN LIIKÄÄN EI OPETA KOVINPALJOA TUNNUSTUKSELLISTA USKONTOKASVATUSTA, JA PYHÄKOULUOPETUKSETKIN SUOMESSA TAITAVAT OLLA, VÄHÄN LIRULARUJA, JA SIITÄ EHKÄ JOHTUUKIN, ETTÄ NUORET VETÄVÄT NIIN PALJON HIRTTONARUJA KAULAANSA, JA, KUN TUO MAANKUULU: THL EI SAA SUUTANSA AUKI: ETTÄ ; EI ! TÄÄLLÄ ON ❤️ JEESUS KRISTUS. THL,LÄLLÄ KULKEE AINA RAHA EDELLÄ, KUN HE TOTTUIVAT SIELLÄ PARATIISISSA KUMARTAMAAN SITÄ PERKELEEN PERKELETTÄ, ❤️ JOKA VAATII RAHAA: JOKAPAIKASSA, VAIKKA JEESUS NÄYTTI MEILLE IHMISILLE HYVÄN JA OIKEAN TAVAN PALVELLA ILMAISEKSI SANOEN: LAHJAKSI SAATTE, LAHJAKSI, MYÖS ❤️ ANTAKAA. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Suomen taloutta voitaisiin korjata tiukentamalla rangaistuksia autojen katalysaattorivarkauksista koska varastetuilla katalysaattoreilla tehdään laitonta kauppaa, lisäksi siitä on tullut elämäntapatyöttömien ihmisten tapa elättää itsensä ilman laillista työtä. Jopa saada pimeästi lisää rahaa työttömyyskorvauksien päälle. Nykyisin päihdeongelmaiset varastavat katalysaattoreita saadakseen rahaa päihteiden ostamista varten.
https://www.is.fi/autot/art-2000008623804.html
Lakia pitäisi muuttaa niin, että esim. romuliikkeiden pitäisi vaatia käytettyjä katalysaattoreita myyviltä yksityisiltä ihmisiltä henkilötiedot, tietoa automalleista joista katalysaattorit ovat peräisin ennen kuin romuliikkeet saisivat ottaa käytettyjä katalysaattoreita vastaan. Myös tullissa pitäisi vaatia henkilötiedot Suomesta ulkomaille katalysaattoreita vieviltä ihmisiltä. Lisäksi katalysaattoreiden varastamisesta pitäisi määrätä minimirangaistus joka voisi olla vaikka sakko tai 14 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#5

HEI. KIITOS ISÄ, ETTÄ SAIN HERÄTÄ UUTEEN PÄIVÄÄN. JOKAINEN HETKI ON ❤️ SINUN SUURTA, MEITÄKOHTAAN; AIVAN ANSAITSEMATONTA ARMOA, KOSKA OMALLA KÄYTTÄYMISELLÄMME JA TÖILLÄMME, OLEMME ANSAINNEET, VAIN HELVETIN TULEN. TÄMÄ MEIDÄN JA SUOMALAISTENKIN ELÄMÄ ON ❤️ OLLUT POIS ISÄN TAHDOSTA 1222 VUOTTA, ETTÄ ON ❤️ KORKEA AIKA SAADA TÄMÄ; ISÄNTAHTOISEKSI, KOSKA EMME OLE MENOSSA HELVETTIIN, VAAN, ISÄN LUOKSE TAIVAASEEN RAKKAIDEN OMAISTEMMEKIN LUOKSE, JOTKA MEITÄ KAIHOMIELISESTI, SIELLÄ KOTIIN ODOTTAVAT. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000