Perussuomalaiset

Jukka Kilpi

Vuokralaiset ry vaatii sijoittajille lisäetuja!

Vuokralaisten ”etujärjestön” puheenjohtaja Sirkka Liisa Kähärä (sdp) vaatii Kansan Uutisissa: ”Vuokralaiset ry esittää, että tuleva hallitus kirjaisi ohjelmaansa valtion tukeman vuokra-asuntotuotannon lainajärjestelmien täydellisen uudistamisen, jotta toimijat innostuisivat tekemään uusia asuntoja.”

Ilmeisesti Kähärä haluaa muka-yleishyödyllisten ARAtalojen omistajien – VVO etunenässä – jo vuosia ajaman vuokralaisten asemaa huonontavan ns. lyhyen korkotukimallin toteuttamista. Siinä omistajien voitonjakoa helpotetaan ja ARA-rajoitusten voimassaoloajat puolitetaan. Stubb ja Rinne sopivat minihallitusohjelmassaan tästä lahjasta VVO:lle ja muille Rinteen suosikkisijoittajille, joiden raha-automaatti valtion asuntolainoituksesta on tehty. Perussuomalaisten kritiikki kaatoi tämänkin Stubb-Rinteen ”uudistuksen”.

Nyt vuokralaisia kurittavaa ”uudistusta” kaivaa naftaliinista Kähärä, joka johtaa VVOn omistajien rahoittamaa vuokralaisten muka-etujärjestöä Vuokralaiset VKL ry:tä. VVO:n omistajia ovat suuret SAK:laiset ammattiliitot. Ne ovat myös Vuokralaiset VKL ry:n järjestöjäseniä. Sellaisina ne käyttävät määräysvaltaa Vuokralaiset ry:n liittokokouksessa ja nimittävät järjestön hallituksen.

Tilanne on siis sama, kuin jos ammattiliittojen johto nimitettäisiin työnantajien toimesta. Tämä on korporatismia pahimmillaan, ja selittää osaltaan miten valtion asuntolainoitus on onnistuttu paimentamaan muka-yleishyödyllisten sijoittajien rahasammoksi.

Vuokralaiset VKL ry, taitaa VKL olla tänä päivänä lyhenne sanoista Vuokrankiskojien Keskinäinen Liittoutuma?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Persut ei persettä myy
Hämmentynyt
#1

Olipa taas KOMMUNISTINEN kirjoitus Persujen nimissä !

Tällaisella ääliö-kommunismilla persuista ajetaan loputkin järki äänestäjät pakoon ! PERSUJEN PITÄIS ASETTUA KAIKILLA RINTAMILLA KOMMUNISMIA JA VIHER VOUHOTUSTA VASTAAN. (Sillä Suomi pelastetaan)

PERSUJEN PITÄISI KÄYTTÄÄ JÄRKEÄ JA YRITTÄÄ PELSTAA TÄMÄ MAA JÄRKEÄ PUHUMALLA SE ON PARASKONSTI VOITTAA VAALIT JA SAADA MAA JÄRKEVÄLLE URALLE JOTTA VOIMME MAKSAA VELAT POIS ETTÄ VÄLTÄMME KREIKAN KOHTALON.

Jokainen järkevä asioista vähänkään perillä oleva tajuaa että Hallitus /valtio on tahallaan ajanut viimme vuosina vuokrat sikamaiseen nousuun ! Rakennusmääräyksiä muuttamalla,Rakentamisen ja remontoinnin kyttäämistä lisäämällä joka nostaa kustannuksia turhan työn merkeissä (mm. tilaajavastuu laki , Asuntokauppalaki yms. (joilla on ollut muka hyvä tarkoitus mutta jotka on johtaneet siihen että n eon rahastus automaatteja ) Myös asuntoosakeyhtiö lakia muuttamalla, Alv veroa nostamalla ,sähköveroa nostamalla (lisäksi kunnallaiset vesiyhtiöt joissa toimii ja rahastaa hyväveli herrat on nostaneet maksut sikamaiselle tasolle) ja tämä kaikki on Kruunattu pääomaveron korotuksin sikamaiselle 30 / 33 % tasolle !

Vuokran taso on aina laskettu ja tullaan laskemaan sijoituksen nettotuotosta !
Kun hallitus on nostanut päätöksillän rakennuskustannuksia ,ylläpitäkustannuksia ja veroja niin on selvä että vuokrat on nousseet ja tulee nousemaan vielä ja kun korkotaso nousee silloin vuokrat nousee vielä räjähdysmäisesti koska se on ainoa asia joka on hillinyt vuokrien nousua !

Vuokrat voitaisiin puolittaa kun järkeä käytettäisiin Ensimmäisenä pitäisi puuttua korruptioon (hyväveli herroihin) sitten käydä kaikki lait läpi jokainen menoerä joka vaikuttaa rakennus ja ylläpito kustannuksiin miten niitä voidaan järkeistää ja lopuksi asunin käytössä olevista asunnoista pitäisi poistaa kokonaan pääoma vero ,näin vuokrien hinta taso saataisiin puoliettua ! jolloin vuokran anatajan netto tulo pysyisi entisellään kun pääomavero putoisi pois ja kun yhtiö vastikkeet laskisi puoleen ja kun rakennus kustannukset (Asuntojen hinta)laskisi 20 %

Tämä olisi oikea tapa hoitaa tätä asiaa jolla olisi vaikutusta koko Suomen hinta ja kustannus kilpailu kykyyn !
Jos kaikki hinnat vedetään pilviin kuten tässä maassa on tehty siis asuminen ,autoilu, liikkuminen , ruoka ,vaatteet ym pakolliset kulut niin se takaa sikamaisen kustatnnus ja palkka tason tässä maassa joka ei ole kenekään muiden etu kuin kilpailijoiden ja Eu:ta nuolevien Brysselin kiimaisten politikkojen jotka saa näin helposti uhrattua työpaikkoja tästä maasta pois.
Yksi esimerkki Laivanrakennius teollisuuden (luxus risteilijöiden uhraus kommunistiselle Ranskalle !!!!!!! tämä oli täysin järjetön ja tahallainene teko jota vauhditettiin juuti tällä sikamaisella kustannus ja hinta tasolla tässä maassa.

Suomi nousee vain töitä tekemällä,yrittämällä ja sijoittamalla tuottaviin investointeihin ,töiden tekemisen este on sikamainen hinta ja kustannustaso !
Kuluja ja kustannuksia karsimalla ja Viron verotuksen malliin siirtymällä tämä maa pelastetaan !
Ei valittamalla eikä kommunistista paskaaa levittämällä !

Työntekijät ,yrittäjät, sijoittajat on samamassa veneessä !!! venettä yrittää keikuttaa : Hyväveli herrat,kommunistit,vihreät ,Eu:ta nuolevat politikot jota yrittää saada itselleen miljoona virkoja Suomen kustannuksella
Persujen pitää taistella tätä hulluutta ja korruptiota vastaan.

Myös Vuokralaiset ja sijoittajat on samassa veneessä !!!!!
(sikamaiset vuokrat ei ole kenenkään etu)

On aivan järjetöntä levittää tuota kommunistista propakandaa ja repiä venettä rikki !

ps.
AUTOVERON POISTAMINEN PERSUJEN VAALIKAMPPANJASSA ON EHDOTTOMASTI PARAS ASIA JOKA PITÄÄ OLLA YKKÖS ASIA !
(se saa ajattelemaan ihmiset järkevästi, sama ajatus maailma leviää vuokrien jaruan hinnan elennnus paineisiinkin jotka on 3 merkittävintä asiaa tämän maan hinta ja kilpailu kyvyn alentamiseen)
Me emme saa olla enään euroopan DDR ,AUTOVERON POISTOLLA SIITÄ PÄÄSTÄÄN EROON JA SAMALL LYÖDÄÄN AIROLLA KORVILLE VENEEN KEIKUTTAJIA VIHREITÄ JA KOMMUNSITEJA (Vasemmsitoliittoa ja Sdp)JOTKA VASTUSTAA AUTORON POISTOA .

Kun järki tulee päähän ja asenteisiin muutos maahan sitten tulee seuraavan Viron verotus malli joka saa tämän maan nousun !
Se on ainoa tapa hävittää tästä maasta kaikki kommunistiset ajatuksetkin joita ei esim. saksassa ( ja myös entisessä itä-saksassa DDR:ssä tunnetakkaan)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut ei persettä myy
#2

Sen verran korjausta tuohon että Vuokrien verottomuus pitäs olla voimassa siihen asti kun VIRON VEROTUSMALLI malli on käytössä tässä maassa täysimääräisenä.
Sen jälkeen 20 % vero voitaisiin peria (niin kuin kaikesta mustakin) ,mutta silloin kaikki kustannukset olisi pienentyneet merkittävästi kautta linjan, jolloin vuokrien taso pysyisi edelleen noin puolessa nykyisestään.
Suomi voitaisiin pestaa ja laittaa kuntoon jos halua vaan olisi ja jos kommunsititi ja vihreät saataisiin pidettyä kurissa .
PAHIMMAT ROSVOT PITÄISI LAITAA HÄKKIIN HETI ! siiis nämä Kataiset ja Rhenit ja yms. jotka näyttää mallia pienemmille politikoille miten rahaa ryöstetään itselle Eu:n kautta myymällä Suoema ja tämän maan työpaikkoja koko SUOMEN KUSTANNUKSELLA Tämä hulluus vie koko kansan moraalin !!!!
Oli todella törkeää käytöstä meidän Prsesitentiltä kun se haukku Itsenäisyys päivän viikolla Kataisen (se oli hyvä) mutta valheellisuuden paljasti se kun Jyrki oli itsenäisyys päivän juhlissa naama punaisena niin Presitentti taputti selkään kuin mitään ei olisi tapahtunut se todosti mitä teatteria sekin puhe oli ! Se oli juuri samaa paska teatteria jota Eu:ssa pidetään Kreikkalaisten kanssa joille muka ollaan vihaisia muta heti taputetaan selkään ja virnuillaan.!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000