Perussuomalaiset

Henna Kajava

100 000 "turvapaikanhakijamiest" idästä - ei rautaa rajalle?

7 kommenttia

Pääministeri Antti Rinne kohtasi Halla-ahon maanantaina käydyssä Kultaranta-keskustelussa, jonka teemana oli ”Suomi – eurooppalaisen turvallisuuden tekijä?”. Rinne kysyi Halla-aholta, että miten pysäytetään se ehkä alkuunsa 100-200 miljoonaa ihmistä, jotka lähtevät Afrikasta liikkeelle – ”pistetäänkö rautaa rajalle?”

https://www.talouselama.fi/uutiset/antti-rinne-tivaa-halla-aholta-schengenista-pistetaanko-me-rautaa-rajalle/e74f5884-e998-4940-ba17-d20edcfd8b0a?ref=facebook%3A6b0b&fbclid=IwAR1yVCScxvleC8AbkDqy2ZuW7wILeyRWE_0dASqwH2AveX_LPMbPc7T8x_4

Valitettavasti pelkään pahoin, ettei Rinne, Ohisalo ja muu höttöhallitus uskaltaisi laittaa rautaa rajalle, vaikka Venäjä lähettäisi pakolaisiksi tekeytyneitä miehiä satatuhatta valtaamaan Suomea. Tämä tilanne on tosiaan monesti käynyt mielessä, että kuinka nykyinen holtiton turvapaikanhaku, jossa rajat ovat käytännössä menettäneet täysin merkityksensä mahdollistaa uudenlaisen, helpon ja rauhanomaisen tavan Venäjälle vallata Suomi. Tänne voidaan helposti salakuljettaa ja kätkeä aseita aseettomille venäläisille turvapaikanhakijoille, jotka on koulutettu sotilaalliseen tehtäväänsä. Onneksi on vielä jäljellä Sauli Niinistö, jonka sentään uskon pystyvän toimimaan tosipaikan tullen.

Toisaalta hillittömät ihmisvirrat Afrikasta on tietenkin pyrittävä pysäyttämään jo ennen kuin ne ovat liikkeelle lähteneetkään. Afrikkaan täytyy viestittää tehokkaasti mahdollisimman pian, että jos tänne lähtee tulemaan, niin huonosti käy. Ja tietenkin on saatettava maahanmuuttopolitiikka sellaiseksi, että varoitukset ovat uskottavia. En tässä tarkoita väkivaltaa tai sen uhkaa, vaan kaikenlaisia muita keinoja, jotka tekevät tänne asettumisesta liian vaikeaa.

Myös fyysisten esteiden rakentaminen on keino muiden joukossa silloin kun ne arvioidaan tehokkaiksi. Näitähän on jo rakennettu monin paikoin Eurooppaa ja Espanjalle kuuluvassa Ceutassa rajaesteet ja tekninen valvonta ovat viimeisintä huutoa. Maamiinat tulisi tietenkin palauttaa myös Venäjää ajatellen. Näistä luopuminen on ollut varmasti Suomen typerimpiä poliittisia päätöksiä, kuten asiantuntijoiltakin on kuultu.

Mitä tehokkaammin ja aiemmin ihmisvirta eteläisestä maanosasta kyetään uskottavasti patoamaan, sitä vähemmän sieltä lähdetään. Puskaradion kautta sana leviää tehokkaasti ja ihmiset vielä värittävät nuotiotarinoissaan Afrikassa Eurooppaan lähdön uhkia.

Rinne ja Halla-aho olivat yksimielisiä siitä, että Afrikan maiden olosuhteita täytyy parantaa, jotta ihmiset eivät lähde liikkeelle. Olosuhteita ei kyetä kuitenkaan ainakaan riittävän nopealla aikataululla kohentamaan kovinkaan paljoa. Asiaa olisi tullut hoitaa tehokkaammin ja koordinoidummin jo vuosikymmeniä sitten, eikä harjoittaa kehitysyhteistyötä lähinnä omantunnon pesemiseksi ja mukavuussyistä.

On ollut erittäin järkyttävää lukea, kuinka nyt Rinne ja muu hallituksen poppoo aikoo myydä kansallisomaisuuttamme Afrikan auttamiseksi. Samalla ei ole kuulunut mitään aloitteellisuutta todella vaikuttavien keinojen painostamiseksi käyttöön EU:n laajuisesti. Esimerkiksi EU:n monet yritykset käyttävät Afrikan maiden heikkojen hallituksia hyväkseen neuvottelemalla niiden kanssa sopimuksia, joiden mukaan yritysten ei tarvitse maksaa veroja lainkaan Afrikan maille. Tästä on kertonut mm. eläköitynyt suurlähettiläs Matti Kääriäinen.

Kuinka moni suomalainen onkaan huolissaan, kuinka lastemme tulevaisuus tuhotaan? Sen lisäksi, että lastemme niskaan kasataan velkaa, syödään myös siemenperunoita.

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
#1

Oli se rinteeltäkin kysymys !!? Halla-aho katsoi ihmeessään , että mitä se ukko oikein höpisee ??!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Pääministerillä ei siis ole mitään näkemystä asian hoitamiseksi? Maallikon mielestä ensimäinen teko olisi lyödä rajat kiinni ja turvapaikkateatterin lopettaminen. Jos joku sitten onnistuisi pääsemään ja onnistuuhan aina joku, niin sitten palautusleiriin. Jos vaikka alkaisi muisti pätkien palata, mistä on ja miksi lähtenyt?
Tämä antaisi viestin, että Eurooppaan lähtemiseksi ei kannata kerätä suvun varoja, jotta voisi maksaa salakuljettajille. Pääsy on vaikeata ja palautus todennäköistä.
Sitten ehkäisyn opastusta, asennekasvatusta ja niihin rahoitusta, jospa se tepsisi?
Ei tavitse olla mikään Aino Kassinen tai Verovaroin elätetty Tulevaisuuden tutkija, kun tajuaa, että tuolla vauhdilla lisääntyvä porukka on todella katastrofi, johon sähköautoilusta ei ole mitään apua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toivotaan parasta - pelätään pahinta
#4

Kyllä näin. Rajoille olisi heti alkuun saatava tiheä seula niin loppuisi tuo joka tavalla kalliiksi käyvä ja vahingollinen turvapaikkateatteri satutunteineen.
Ei nyt haukuta Anttia sen paremmin kuin sisäministeriäkään. Katsotaan mitä alkaa tapahtumaan. Yksi lupaus on jo petetty – tuo hyväuskoisten hölmöjen havittelema vappusatanen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Antti sössöttää ja poukkoilee
#3

Katselin tuon videon. Antin sössötyksestä on kadonnut järki. Puhe poukkoilee merkillisesti sekoillen hokien väliin jostakin merkillisestä arvomaailmasta sen kummemmin selittämättä. Tuntuu kuin selittäisi kahta- kolmea asiaa yhdellä kertaa.
Jussin vastaukset ovat järjen realismia. Harmittaa kun on tuollaisia Antteja jotka ovat ymmärrystasoltaan jääneet hiekkalaatikko-asteelle. Minsi Jussin järkipuhe EI uppoa?
Mikä on Sdp arvonaailma? Sellainenko, ettei maan rajoja saa tarkkailla saatika puolustaa, jotta noilla 200 miljoonalla olisi vapaa pääsy Suomeen? Onko arvomaailma sellainen, että nuo miljoonat halukkaat on päästettävä tänne?
Onko Antin arvomaailma sitä, että autetaan vain yhtä kotouttamismahdotonta musua täällä niiden 135 sijaan, jonka tuo yksi täällä olollaan (oleskelullaan) on saanut itselleen elinkorkolottovoittonaan läpyteltyään maahamme?
Mikä on Antin arvomaailma?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#5

Antti /kumppaneidensa arvopohja , mikä se on ???! Jäänee hämärän peittoon !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#7

Arvopohja on !
huumehörhöjen,homojen ,pedofiilien ja Raiskaajien hyysäys valtion rahoilla ja tämän toiminnan maksattaminen veronmaksajilla ennemmin tai myöhemmin (valtion velka)

Näin maamme kilpailukyky ja turvallisuus ja moraali rapautetaan ja kansalaistemme ostovoima tuhotaan vetoamalla Ilmasto verukkeisiin….

Tyhmä kansa ei nouse edes kapinaan kun sosiaali pummeille jaetaan rahaa surutta ja uusia haalitaan maailmalta tänne sikaileen……

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sitä saa mitä tilaa
#6

Rinne on varmaan jo tilannut tulijoille tupakit ja aipädit ja merkki vaatteet ihan kuin Sipilä maksoi eikaisemmin tulleille Pedofiili raiskaajille !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000