Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Demarilla natsat, tahto puuttuu?

Hallituksen ajo kaksilla rattailla postiasiassa hakee vertaistaan:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8a765b99-2ce4-4b7c-a595-72981b20b567

Pääministeri Antti Rinne (sd) uhoaa, että työehtoshoppailun on loputtava, ja samaan aikaan hänen hallituksensa siunauksella harjoitetaan mitä räikeintä työehtoshoppailua.

Tässä asiassa päätäntävalta on Suomen hallituksella. Tämä on nyt sitä hallinto- ja toimeenpanovaltaa, joka nimenomaan kuuluu hallitukselle, ei kenellekään muulle. Hallituksen ei tarvitse sotkeutua itse työmarkkinaneuvotteluihin, vaan päättää pelkästään siitä, mihin työnantajaliittoon valtion omistaman yrityksen tytäryhtiö kuuluu.

Valtio omistaa Postin, ja omistajavaltaa Postissa käyttää Suomen hallitus ja sen omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd). Kyse on siitä, hyväksyykö Suomen hallitus Postin työehtoshoppailun vai ei. Jos se ei hyväksy, korjausliike on helppo: tehdään tarvittavat Postin ja sen tytäryhtiön päätökset, joilla tytäryhtiö siirtyy takaisin toiseen työnantajaliittoon, ja tarvittaessa pakotetaan tähän pitämällä ylimääräinen yhtiökokous.

Jos taas Suomen hallitus hyväksyy työehtoshoppailun, on ymmärrettävää, että Paatero selittelee, piiloutuu Postin hallituksen päätösten selän taakse, sen sijaan, että ryhtyisi omistajan ominaisuudessa käyttämään ylintä päätäntävaltaa.

Mitään ”neljän asiantuntijan komiteaa” ei tarvita, jos Paaterolla ja Rinteellä olisi aito ja vilpitön halu toimia asiassa ryhdikkäästi. Tai olisi edes poliittista pelisilmää ymmärtää, että tällä lakolla on Suomen kansan tuki. Suomen kansa haluaa toimivan postin, eikä toimivaa postilaitosta voi olla ilman kohtuullista palkkatasoa.

Nyt punnitaan demarien todellinen ajatusmaailma: ovatko he duunarin asialla, kuten väittävät, vai pitäisikö demarien siirtyä sinne salin oikealle laidalle todellisena äärioikeistona.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Kyllä haikeudella muistelen niitä 1960 luvun vuosia,kun Suomen Postilaitos oli vielä toimiva Valtionyhtiö.Silloin Postilaitoksella oli vielä moniakymmeniä Linja-Autoja,joilla postit kerättiin Maakunnista.Olin silloin jo muuttanut itse Kaupunkiin töiden perässä.Mutta vanha Äitini asui vielä yksistään Kotimökissä Maaseudulla.Joka viikonloppu matkustin maalle viemään Äidille ruokatarvikkeita seuraavaksi viikoksi.Palatessani Pyhänä takaisin Kaupunkiin,matkustin yleensä Postiauton kyydissä.Oli mukava istua Kuljettajaa vastapäisellä etupenkillä,ja rupatella niitä näitä hänen kanssaan.Yleensä Postin Linjureissa ei muita matkustajia ollut,ja kaiken lisäksi Postiauton taksa oli paljon halvempi.Kun muiden vakituisella linjalla ajavien Onnikoiden taksat olivat.Oi niitä aikoja entisiä,ei sen aikaisessa Kekkoslovakiassa asuminen ollut ollenkaan hassumpaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

mahat kurnien mennään tulevaisuudessa nukkumaan
#2

Suomi on jo täysin Kreikka!!!!

Palkat putoo kovaa vauhtia, seuraavaksi putoo eläkkeet, sen jälkeen putoo sosiaalietuudet.

Valtion rahat käytetään jatkossa vain kunniakansalaisten = matujen asioiden ja elinolojen hoitoon.

Suomesta on tullut feikki-valtio!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#3

On vieläToivoa , nimittäin PerusSuomalaiset Luojanme lahjana !? Ei muuta kun nykyinen Hallitus kokoonpano , kuutamolle , kuin Sinisetkin !? Siitä uusi aika –alkaa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mielensä pahoittaja
#4

Niin se menee ,kun on porvarihallitus niinkuin edellinen jokainen tietää että he ajavat politiikkaa joka kurittaa palkansaajia se kuuluu heidän ohjelmaan ja tuottaa hyväosaisille saamaan lisää siinä ei mitään ihmeellistä,ihmeellistä on se että kun on niinsanottu vasemmisto/työväen hallitus niin pahimmat heikennykset saadaan silloin voimaan kyllä etelärannan herrat osaa ohjailla hallituksia oli siellä millainen hallitus tahansa,varmaan historiasta löytyy esimerkkejä paljonkin vaikkapa Lipposen hallituksesta lähtien,nyt näyttää siltä että ay liike on pikkuhiljaa heräämässä koomasta ja puolustaa matala ala liittoja,toivottavasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#5

Tämäkin liittyy tavalla ja toisella , Demareihin !? Nimittäin lueskelin iltalehden esitystä aamulla ! Siinä kerrottiin Tarja Halosen nimittämästä , kulttuurineuvokseksi Veij Baltsarista ?! Eduskuntaan tukemista henkilöistä , mm .Paavo Lipposesta /Antti Rinteestä !!? Siinä olikin ihmettelemistä kertaalleen ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000