Perussuomalaiset

Jouni Kaskiharju

Vanhus virui viikkoja kuolleena - valtuusto selittää

Raiskaus kestää hetken, mutta rasismi elämän – vihervasemmiston slogan. Mutta kuolema kestää ikuisuuden.

Valtuustossa istuvat kansanedustajat heräävät nyt vähän liian myöhään korjaamaan asiaa, vahinko on jo tapahtunut. Vanhusten hoidossa säästetään, koska tärkeämpiäkin elätettäviä on olemassa.

Sitten pöyristytään oikein joukolla kun yllätetään poliitikko housut kintuissa. Vaikka rahaa on toimintaan annettu, se ei ole riittävä sillä hoidettavien määrä lisääntyy nopeammin kuin rahakasa kasvaa; ne suuret ikäluokat jotka jäivät eläkkeelle eläkepommin jäädessä suutariksi, alkavat olla nyt laitoshoidossa.

Valtuuston kaksi suurinta puoluetta, Kokoomus ja Vihreät, ArvoPohjineen pystyvät yhdessä päättämään mitä Helsinki tekee ja jälki kyllä näkyy!

Kokoomuksella agendana tulojen maksimointi ja Vihreillä suomalaisten pahoinvointi. Tämä selittely on kyllä säälittävää huulten lepatusta.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Kyllä nämäpäättäjät , alkaa näyttämään ja vaikuttamaan niin sanotusti , jälkiviisailta !! Mutta näinhän se on tainnut aina ollakkin ?? Nyt tuntuu vain härskimmältä !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Sanna Vesikansa (Vihreät) on vastuussa sosiaalipuolesta, mutta häntä kiinnostavat LAITTOMASTI MAASSA OLEVIEN siirtolaisten ilmaispalvelut.
Terveydenhoito, lääkkeet ja elatus helsinkiläisten piikkiin ja vanhuksilta leikataan esim. päivähoitopalvelujen ruoasta, vaikka vanhukset ovat laillisesti maassa ja maksavat ruokansa, lääkkeensä ja terveydenhoitonsa.
Kyllä hävettää.
Näinkö Helsinki kohtelee vanhuksiaan, jotka ovat tämän maan hyvinvoinnin rakentaneet?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mä vaan
Vihainen
#3

Niinpä! Onko suomalainen niin tyhmä, että ehdoin tahdoin sahaa omaa oksaansa? Tämän päivän nuori sokeana haalii koko maailmaa tänne, ilmeisesti ei aio elää vanhaksi!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000