Perussuomalaiset

Jouni Kaskiharju

"Palvelutalo?" Vai paikka jossa saa kuolla?

3 kommenttia

Kirjoittelin jo kuukausi sitten 15.2 viikkoja kuolleena viruneesta vanhuksesta ja tänään taas saa lukea lehdestä samanlaisia uutisia. Jos ihminen saa maata kuolleena jopa viikkoja ja vasta kun omaiset alkavat huolestua hiljaisuudesta (ymmärrän tässä tapauksessa välimatkan) niin kyllä systeemissä on jotakin mätää.

Ilmeisesti homman pyörittäjälle riittää, että kassa kilisee oli hoivakotijärjestelyt sitten yksityisellä tai säätiöllä. Työntekijöillä pitää olla sekä resurssit että oikeudet ja etenkin velvollisuus tarkistaa tilanne säännöllisesti. Eikö huoneistoa siivota tai asukkaalle viedä ruokaa? Tai jos oli elänyt itsenäisesti, eikö kukaan reagoi siihen, että joku on joukosta poissa?

Palvelutalo, joka ei kuitenkaan ole palvelutalo. Silti henkilökunnan pitää olla selvillä mitä siellä tapahtuu. Kyseessä ei kuitenkaan ole täysin yksityinen asuinmuoto, jossa vain siivooja käy rappuset putsaamassa. Se, että palvelutalossa ei kenestäkään huolehdittaisi huonosti, pitää ilmeisesti paikkansa. Vanhuksista ei huolehdita lainkaan.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Päästiin perseen myyjistä
#1

Tämä on Viher-kommunsitien SDP ,Vihreiden ja Vasemmistoliiton ihanne Hoitokoti siis Kunnallinen (Venetsuela mallin hoitokoti) , EI YKSITYINEN JOSTA KAIKKIA SYYTETÄÄN !!!!

MITEN NYT SDP:ssä Suu pannaan ??????

Viher Kommunsitit keksi koko palvelutalo jupakan jolla Sdp on saanut kovan kannatuksen nousun …
Toivotaan että matto lähteen nyt niiden jalkojen alta valheellisen kamppanjoinnin takia !

PERSUJEN ON VAADITTAVA ETTÄ TUO LAITOS SULJETAAN !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d3fc78a5-ebc9-4559-a203-0cb135c1a265

Rikosilmoitus on tehty Oulun kaupungin työntekijöistä ( ei yksityisen) Iltalehden mukaan !!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vaari
#3

Ovat keksineet uudenlaisen eutanasian!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000