Perussuomalaiset

Jouni Kaskiharju

Jakamaton ihmisarvo ei koske suomalaisia!

1 kommenttia

On tämä saamari yhteiskunta, kun ihmisen annetaan kirjaimellisesti mädäntyä elävältä! Tällä sodan nähneellä ja käyneellä mummolla ei ole mitään hävettävää, mutta tämän päivän päättäjillä sitäkin enemmän! Kunpa sama rupi kasvaisi näiden sotekuppaajien otsaan niin ei peiliinkään enää kehtaisi katsoa.

Miten hoitajat ovat voineet vanhuksen käsiä pestä muina henkilöinä? Eikö kukaan muu ole asiaan sen enempää huomiota kiinnittänyt? Vai onko asian annettu mennä omalla painollaan, sillä eihän mummo missään käy eikä näy? Oli kynsien vaivaan sitten syy mikä tahansa, ne on hoidettava ajoissa eikä päästää tuohon pisteeseen. Lisäksi, jos syynä on sieni niin se on tarttuvaa ja hoitajien itsensäkin takia syytä hoitaa kuntoon.

Lääkäritkin kiertelevät ja kaartelevat, että pitäisi tutkia ja pitäisi tehdä, mutta mutta… Niin, ei ole rahaa! Suomalaisten terveydenhoito ja -huolto ei saisi maksaa mitään, mutta muulle maailmalle mikään ei ole liian kallista. Ei edes käymättä jääneet hammashoidot jotka on muilta pois. Hurraa saamari!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Jouni , siltähän tämä näyttää näin äkkiä katsottuna , että tässä vanhusten hoidossa lähennellään suoraansanoen , heitteile jättöä !!! Se että mistä tämmöiset hoito ohjeet on Peräisin on toinen juttu ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000