Perussuomalaiset

Toimi Kankaanniemi

Ps valtakunnallinen puolue - olemme haastaja!

Gallupit lupaa Perussuomalaisille 15-16%:n kannatusta eduskuntavaaleissa.  Tuntuma vaalikentällä on se, että prosentti nousee tuosta. Kreikka, maahanmuutto ja eriarvoisuuden kasvu suututtavat äänestäjiä. Kepun, Sdp:n ja Kokoomuksen johdolla Suomi on viimeisen 10 vuoden aikana ajettu niin syvään ahdinkoon, että äänestäjät eivät enää luota noihin puolueisiin. Muutosta halutaan!

Ps on ainoana isona puolueena valtakunnallinen puolue. Sen kannatus on melko tasainen kautta maan Helsingistä Lappiin.  Kepu on maaseudulla vahva, mutta etelän suurissa kaupungeissa minipuolue.   Kokoomus ja Sdp ovat etelässä vahvoja, mutta maakunnissa kohti pohjoista hyvin heikko.

Ps:n kannatusrakenne on erinomainen. Se takaa kansanedustajapaikkoja kaikista vaalipiireistä. Siksi jo 16%:n valtakunnallinen kannatus tasaisesti koko maassa tuo yhtä paljon tai jopa enemmän kansanedustajia kuin muille isoille puolueille 20%.

Gallupien selittäjät eivät em. asiaa ole tajunneet.

Edessämme on mielenkiintoiset vaalit. Nyt kannattaa tehdä töitä.  Meillä on vahva asema koko maassa. Muut puolueet ovat puolustusasemissa, kun vain osaamme ne ajaa selkä seinää vasten.  Sen teemme yhdessä.  Tärkeää on se, että emme taistele sisäisesti toisiamme vastaan, vaan yhdessä valtaamme äänestäjät muilta puolueilta.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Leena Meri
Tyytyväinen
#1

Hyvä Toimi

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#2

Tämä on tähänastisista paras kirjoitus. Lyhyt, selkeä ja avaava.
En tosin löisi ketään kanveesiin tai nykäisisi seinälle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000