Perussuomalaiset

Toimi Kankaanniemi

Äänestämällä tulee muutos - Euroopalle ja Suomelle uusi suunta!

Lyhyt, mutta antoisa vaalityö on takana. Kiitollisin ja nöyrin mielin odotan illan tuloslaskentaa.

Suostuessani ehdokkaaksi ystävänpäivänä 14.2.2014 tasan 100 päivää ennen tätä päivää päätin, että tarjoan äänestäjille selkeän vaihtoehdon.  Se on se linja, jota olen tinkimättä noudattanut 1990-luvun alusta asti. Se ei ole eriatäytymistä, vaan yhteistyötä itsenäisyytemme perustalta.

Haluan muuttaa nykyisen Euroopan unionin vapaakauppa-alueeksi, jossa on selkeät ja valvotut pelisäännöt ja johon pyritään saamaan mukaan koko Eurooppa aina Venäjää myöten.  Se on se malli, jolla Eurooppa nousee nykyisestä ahdingostaan ja joka nostaa myös Suomen uudelleen kasvuun ja hyvinvointiin.

Emme tarvitse Brysselin massiivista ja kallista byrokratiaa eikä siellä säädettäviä tuhansia direktiivejä. Suomea koskevat lait ja budjetit tulee päättää Suomen kansan valitsemassa eduskunnassa.

Monet asiat edellyttävät kansainvälistä yhteistyötä. Sitä meidän tulee tehdä kansainvälisten sopimusten pohjalta Suomen itsenäisyyttä kunnioittaen.

Euroalue tulee purkaa hallitusti. Taloudeltaan ja yhteiskunnalliselta perustaltaan samankaltaiset valtiot voivat muodostaa yhteisen valuutta-alueen tai valuuttakorin. Tällöin niiden yhteinen etu määrää mm. valuuttakurssipolitiikan. Tällaiseen ei nyky-euro anna mahdollisuutta. Se on tuhoon tuomittu.

EU-parlamentissa pyrin, jos valituksi tulen, ajamaan Suomen ja erityisesti sen maakuntien asioita. Nykyinen alasajopolitiikka on katkaistava. Alasajo on osin EU-politiikan, osin kansallisen hallituksen politiikan tulosta.

Suuri huoli on nuorisotyöttömyys. Sille ei ole tehty mitään konkreettista, pelkkiä puheita. Uusia keinoja on etsittävä. Esim. opiskeluvelvollisuus peruskoulun päättäneille alle 18-vuotiaille on ajatus, jota pitää viedä eteenpäin.

Ystävän päivänä päätin myös, että käytän vaaleihin varoja noin 10 000 euroa. Kiitos erinomaisten avustajien olen ylittämässä tuon summan vain hyvin vähän.  Suurella rahalla ei vaaleja voiteta. Toki ehdokkuuden ja sanoman julkisaaminen edellyttää ostettua mediatilaa. Tuolla rahalla sitä kuitenkin jo saa.

Tänään 25.5.2014 Suomen kansa valitsee vapaissa, yleisissä ja yhtäläisissä vaaleissa 13 henkilöä edustamaan suomalaisia EU-parlamenttiin.  Valinta on tärkeä, sillä edessä olevan viisivuotiskauden aikana määrätään se suunta, johon EU kehittyy.

Nyt on suunnan muutoksen aika.  Se tehdään yhteistyössä demokraattisesti vaaliuurnilla!

Käykää äänestämässä!

Numeroni on 87 !    Kiitos!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000