Perussuomalaiset

Tapio Äyräväinen

Vihervasemmiston moraaliposeeraus

2 kommenttia

Pääministeri Antti Rinne ja keskustan puheenjohtajaksi pyrkivä Antti Kaikkonen puuttuivat Maria Ohisalon aivopieruun, jossa tämä uhosi Suomen ottavan kahdeksan afrikkalaista venepakolaista, jotka eivät tietenkään ole turvapaikan tarpeessa vaan metsästävät parempaa ja ilmaista elämää Euroopassa, ikään kuin hyvän tahdon eleenä, kun Suomi on nyt EU:n puheenjohtajamaakin.

Kyseessä oli vihervasemmiston ministeri Ohisalon omilleen tarkoitettu moraaliposeeraus, eikä sen kummempaa.

Sekä Rinteen että Kaikkosen oli ”pakko” korjata Ohisalon lausuntoa ja todeta, etteivät nämä onnenonkijat olekaan kovin tervetulleita, eikä heitä odota omakotiasuminen. Suomalaiset veronmaksajat tietysti maksavat lystin, joten ei se ole keneltäkään pois.

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho otti myös asiaan kantaa ja heti heräsi valtava syyttely ja perussuomalaisten leimaaminen oikeistopopulisteisi ja natseksi, kuten valemedian tapa on.

Suomessa kelvottomat toimittajat eivät työpaikkansa ja puolueidensa pelossa uskalla puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Valemediat olisi korkea aika saada hajalla, mutta sekin tehtävä vaatii uuden halliltuksen. Onneksi sellainen on pian tulossa.

Samalla tavalla perussuomalaiset voisivat leimata vasemmistovihreät kommunisteiksi, ilmastohörhöiksi ja muuten vain vajavaisiksi, keljuiksi ja huonoiksi ihmisiksi.

Tämänhetkisiltä puolueilta, jotka ovat vallassa äärimmäisen niukalla enemmistöllä, on äärimmäisen tyhmää ja tolkutonta leimata viidesosas suomalaisista epäkanslaisiksi ja yksinkertaisiksi tolvanoiksi.

Siitä ei hyvää seuraa – mutta ehkä niin onkin parempi – perussuomalaisten vaalimenestys seuraavissa vaaleissa eli kuntavaaleissa – tulee olemaan ennenkuulumaton.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Valtamedia jatkaa samaa vääristelyä , persuja kohtaan mitä se on harrastanut jo vuosia !! Väärillä kannanotoilla/lausunnoilla ja sanamuodoilla !?! Väärillä perusteilla ja jopa Valheillakin on yritetty mustamaalata , PerusS !!? Ää

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seiskapäivää
Tyytyväinen
#2

Valtamedia vääristelee, hallitus, eli viisikko vääristelee ja postaa. On vain yksi oikea totuus ja se tulee jokaisen Persun suusta! Ei ole muita totuuksia. Näillä palstoilla älyköt jakavat suuria ajatuksia ja kohtelevat toisinajattelijoita silkkihanskoin. Tällä toiminnalla on lyhyet jäljet!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000