Perussuomalaiset

Markku Saarikangas

OIKEUDEN MUKAINEN ISÄNMAAMME – SUOMI-NEITO – MITÄ TAPAHTUI?

10 kommenttia

Otan tämän asian puheeksi – silläkin uhalla, että minut leimataan rasistiksi, natsiksi, fasistiksi sekä islamofobistiseksi. Ei auta – asioista on pakko alkaa keskustella avoimesti, muuten hukka meidät perii.

Koko olemassaolo aikamme olemme pitäneet huolta toisistamme, kaveria ei ole jätetty. Mihin on kadonnut empatiamme omiamme kohtaan. Valtaeliitti suorastaan nöyryyttää tavallista suomalaista.

Aika näyttää muuttuneen – nyt kaverille ei jätetä vaan se mitä on, annetaan muukalaisille, muista maista tänne tuleville parhaassa iässä oleville nuorukaisille. Ja annamme heille vapaaehtoisesti ihan kaiken, olivat he laillisesti tahi laittomasti maassamme.

Suomalaisia elää tilastojen mukaan noin 1.200.000 kappaletta alle 1.000 euron brutto tuloilla. Suurissa kaupungeissa tuolla rahalla ei pysty elämään. Yli 50-vuotiaat eivät enää työllisty, eläke ei kerry, joten heidän loppu elämänsä on tuomittu kurjimukseen koska he putoavat takuueläkkeelle. Mikäli sinulla on vähääkään omaisuutta et saa mitään apua yhteiskunnalta. Omaisuus, esimerkiksi oma asunto, täytyy ensin hävittää – täysin järjetöntä.

Eläkkeitä, lapsilisiä, kotihoidontukea jne. on jatkuvasti leikattu. Uusin superkeksintö on aktiivimalli. Ruoskikaa, kyllä suomalainen vielä hetken kestää, mutta ennustan että ei enää kauaa!

Työtön yrittää kouluttautua. Koulutuksia ei makseta ja koko ajan on uhka, että menetät vähänkin tuen eli peruspäivärahan – netto 518 euroa kuukaudessa.

Meillä on edelleen tilastojen mukaan yli 8.000 asunnotonta suomalaista (joista naisia jo lähes 3.000). Kukaan ei tee asialle mitään.

Leipäjonot vain kasvavat. Niitä on jo kaikissa suuremmissa kaupungeissamme, ei vain pääkaupunkiseudulla. Akuutti hätä on NÄLKÄ! Helsingin toimenpiteet ovat ala-arvoisia. Nyt on ensiavun aika. Kun se on annettu pitää sairaus parantaa.

Vanhuksemme elävät laitoksissa toisinaan kammottavissa oloissa, koska henkilö kuntaa ei ole riittävästi. Siis ihmiset jotka ovat rakentaneet nykyisen hyvinvointimme. Samoin omaishoitajina läheisiään hoitavat. He uupuvat taakkansa alla, vailla kunnollista korvausta sekä kuukausi vapaita. Ilman omaishoitajia olisimme yhteiskuntana todella pulassa.

ASYLUM! Taikasana kaikkeen onneen. Se avaa avoimen piikin, ei tarvitse enää koskaan kantaa huolta riittävätkö rahat tai onko asuntoa. Yhteisistä verovaroistamme maksetaan asunnot, sähköt, kännykät liittymineen, TV, pesukoneet, vaatteet, harrastukset, ajokortti sekä auto. Kaikki mahdolliset koulutukset järjestään – viimeisimpänä annetaan ammattiautoilijan ajokortti lähes ilmaiseksi maahanmuuttajille. Käynti ”fatassa” riittää – kaikki asiat hoidetaan puolestasi.

Kekkonen jo sanoi: ”Maassa maan tavalla, tai maasta pois!”. Nyt vallitseva ilmapiirin on muuttunut – maahantulijoille suodaan kaikki vapaudet tuoda Suomeen oma kulttuurinsa, uskonto, tavat sekä lait. Suuresti ihmettelen, että juuri feministipiirit maassamme ajavat tätä linjaa kaikkein voimakkaimmin. Maat joista Suomeen tulijoita virtaa, kun kohtelevat naisiaan ja lapsiaan kaikkein huonoimmin tällä maapallolla – feministimme tätä suuren kiihkon vallassa tukevat, syyllistäen kaiken mille Suomi on rakennettu. Olemmehan kuitenkin yksi maailman tasa-arvoisimmista maista, ainakin vielä toistaiseksi.

Tämä kehitys herättää koko ajan lisää tyytymättömyyttä sekä vastakkain asettelua. Valtaosan maahanmuuttajista työllistyminen on todella heikkoa. He pysyvät koko työelämänsä ajan yhteiskuntamme nettosaajina, eli maksavat enemmän kuin tienaavat (kts. esim. Taloustieteen professorin Matti Virenin tutkimuksia – Suomen Perustan julkaisuja 2017).

Heikkoja, huonossa asemassa olevia Suomi sekä suomalaiset ovat aina auttaneet täydestä sydämestään, ja auttavat jatkossakin, mutta siivellä eläjiä ei!

En lietso kapinaan, mutta kohta se on ovellamme. Suomalaisten oikeudentaju ei enää salli omiemme kasvavaa sortoa. Sortoa ei hyväksynyt työväenluokka 1910 luvulla johtaen maamme vapaussotaan. Tyranniaa ja alistamista ei kansamme hyväksynyt marraskuussa 1939 – eikä se tule hyväksymään omiensa sortoa, riistoa ja ahdinkoa vuonna 2018!

Toivon vapaata ja asiallista keskustelua asiassa – ilman toisen osapuolen välitöntä tuomitsemista rasistiksi yms.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


10 kommenttia
Nimetön
#1

No ettehän Te nyt mikään rasisti tai fasisti ole, vaikka joku sokaistunut näin kiihkossaan väittäisikin. Vihervasemmiston uusi uskonto valtaa alaa kuin kulovalkea. Se saa ihmisen tuntemaan itsensä niiiin hyväksi, niin suvaitsevaiseksi, niin ylimaallisen kaiken yläpuolella olevaksi, niin itsetuntoa pönkittäväksi ettei mitään rajaa. Kun massat ovat sisältä tyhjiä, jokin sen täyttää. Maamme on rakennettu reformoidun luterilaisen kristinuskon pohjalta, ja sellainen pohja on massojen mielestä perustunut pelkkään satuiluun. Nyt ollaan paljon etevämpiä. Nyt meillä uuden uskonnon mukainen multiculture, avooooooin yhteiskunta, niin hemmetin tasa-arvoinen maa, että eri ihmisryhmät ovat todella kaukana toisistaan, ihmisten täydellinen vapaus liikkua ja toteuttaa itseään. (jatkuu…)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

(… jatkoa) Tätä uutta uskontoa lobbaavat EU, YK ja kymmenet järjestöt, jotka kumartavat uusvasemmistolaisuutta. Suomen päättäjät ovat niin ”kilttiä poikaa” ettei yksikään lobbareiden tarjoama virka, rahalahja, selkään taputus, maineen rahtunen pääse livahtamaan ohi. Ja tästähän ei sitten keskustella, siitä pitävät huolen kulttuuria puhdistavat vihapuhepoliisit.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

(heh vielä yksi lisäys…) Miten tämä ns. uusi uskonto vaikuttaa esim. kantasuomalaisiin? Siten, että kantasuomalaisten ei pidä vastustella tätä uutta globaalia yhteiskuntaa, ei pidä urputtaa yhteisen hyvä jakamista myös uusille tulijoille vaan pitää hyväksyä, että kuka tahansa maahan tulee, hänelle PITÄÄ suoda samat oikeudet ja edut kuin kantasuomalaisille, ei siis saa edistää epätasa-arvoa, ei saa vihapuhua (lue: kritisoida) haittamaahanmuutosta joka jo terminäkin on rasistinen eikä siis kuulu uuden uskonnon terminologiaan. Näin siis uusi uskonto mädättää koko Euroopan, jos suinkin mahdollista. Toivottavasti unkarilaiset puolustavat isänmaataan tältä ”sodanjulistukselta”, joka on kääritty suvaitsevaisuuden pumpulinpehmeään kääreeseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Onneksi Suomessa on edes PS!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

suomalainen
Vihainen
#5

Kaikki kehitysmaalaisten massamaahanmuuttoa kannattavat eli punavihreät pitäisi potkia pois hallituksesta ja nostaa syyte maanpetturuudesta ja haittamaahanmuuton edistämisestä. Kaikki tällaiset emmakarit, annakontulat, lianderssonit, annisinnemäet ym. pää pilvissä kävelijät…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#6

Potti kypsyy, kaiken aikaa. Tapahtuu vaan niin hitaasti ja vaarana on pohjaan palaminen. Eli systeemimme romahtaa. Ilmeisesti me romahdamme ennen EU:ta?
Ihan vain sillä perusteella, että kun kuuntelee SDP:n ja Vihreiden ajatuksia tekemisistään jos ja kun he valtaan pääsevät. Tietysti vaalipuheet on vaalipuheita, mutta jos edes kolmasosankin toteuttavat on taloudellinen katastrofi valmis.
Helsingin tapainen päätös avata maksuton, täydellinen terveydenhuolto ja asumisen järjestäminen kaikille, jotka rajojemme ylitse astuvat on lopullinen isku.
Helsinkiläiset ”hyväsydämiset” hölmöt maksavat ja maksattavat nyt muillakin omien fantasioidensa kustannuksia. Mutta eihän Kehä III:n tuolla puolella olevilla olekaan muuta arvoa, kuin rahoittajana toimiminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

kyllä, juuri näin, kantasuomalaiset ovat pelkkää maksukarjaa ja jos ei rahaa tipu, kuolkoot nälkään …

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ari Maarnela
Vihainen
#8

Kallio-Lehden pakinassa – numero 6/2018 – asia ilmaistiin seuraavasti (osa):

Vanhus kuoli kotiinsa, kun lähihoitajia oli liian vähän. Luki lehdessä.

Mutta tapahtuneesta huolimatta minä olen iloinen, että nuorten miesten ei tarvitse enää kuolla sodissa. He voivat tulla Suomeen turvaan. He eivät traumatisoidu ja jaksavat siksi paremmin kasvattaa lapsiaan inhimillisyyteen ja lähimmäisenrakkauteen. He eivät vammaudu myöskään fyysisesti ja näin säästetään yhteiskunnan hoitokuluja.

Voi jospa me suomalaiset olisimme jo silloin Talvisodan aikoihin älynneet vetää omat nuoret miehemme rintamalta ja vaikka maksaa heidän matkansa Ruotsiin turvaan. Miten monelta vaikealta asialta olisimme säästyneetkään. Mutta oma vika. Oma tyhmyys. Ei siitä voi muita syyttää …

Loput vaikkapa Kallio-Lehden digiversiosta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Hyvä kirjoitus.
Joka sana ihan totta!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#10

Suomessa on asiat koko ajan paremmin kuin ennen ja ” kaveria ei jätetä ” toimii nykyäänkin kaikilla tasoilla. Pienituloinen saa erilaisia tukia, asumistuesta toimeentulotukeen ja kaupungit ja säätiöt tarjoavat heille edullisia asuntoja. Leipäjonotkin ovat tarpeellisia ja hyvä lisä pienituloisen arkeen. Kaikki ilmainen vaatteista ruokaan on tarjolla ja helposti saatavilla. Lisäksi seurakunnat ja monet muut toimijat tarjoavat vähävaraisille palveluja, tukea, suojaa ja tarvittaessa antavat rahaa. Hallituskin on huomioinut pientuloiset verohelpotuksin ja takueläkkeitä korottamalla. Asunnottomienkin asiaa on hoidettu aktiivisesti viime vuosien aikana rakentamalla asuntoloita enemmän kuin koskaan ennen. Tätä maata ei koskaan saada valmiiksi ja aina on parannettavaa, mutta minä ainakin uskon, että olemme nyt oikealla tiellä. Talous kasvaa, ihmiset pääse töihin ja vain tämä mahdollistaa myös heikkojen auttamisen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000