Perussuomalaiset

Riku Nevanpää

Suomea uhkaa Alankomaiden kohtalo

6 kommenttia

MIKSI ?

Siksi, että Suomen tie on tällä hetkellä sama kuin se on ollut Alankomailla

Suomen tulee nopealla aikataululla saada hillittyä ongelmamaahanmuuttoa, sekä saada korjattua jo tehdyt virheet.

Alla oleva teksti on suora lainaus Oikea median artikkelista, josta selviää hyvin mihin suuntaan eurooppa on menossa.

Näistä asioista halutaan vaieta ja ihmiset vaientaa, sillä onhan se suuri unelma, se sadististen multikultien peräpohjola.

Suomi on maa jossa ei muulle kuin paluumuutolle ole mitään todellisia syitä, höttöunelmia sen sijaan on Suomessakin kuten aikanaan oli Alankomaissakin.

Toimia:

Jos emme halua maallemme samaa kohtaloa kuin Alankomaissa ja Ruotsissa on tapahtumassa, tulee Suomen aloittaa:

– Rajatarkastukset.

– Siirtyä kotouttamisesta kotiuttamiseen.

– Tehostaa pakkopalautuksia.

– Arvioida uudelleen kaikki myönnetyt oleskeluluvat.

– Rajata erilaisten kulttien harjoittamista.

– Jne.

On viime hetket alkaa toimimaan Suomen ja suomalaisten eduksi.

http://www.oikeamedia.com/o1-85418:

”Uusi väestömalli todistaa: Alankomaat ei ole kohta enää länsimaa

Hollanti kuitenkin heräämässä islamin hallitsemasta monikulttuurisesta unesta – Geert Wildersillä laaja kansan tuki

Voice of Europe kertoo, että Alankomaat muuttuu ei-länsimaaksi – uusi väestömalli osoittaa sen todeksi.

Lähes 50 vuotta Hollannin valtavirtapoliitikot kieltäytyivät tutkimasta maan väestönmuutosta.

Vapauspuolueen (PVV) johtajan, Geert Wildersin ja hänen edeltäjänsä painostuksesta nykyinen hallitus ei enää voi sivuuttaa aihetta ja aloittaa tutkimusta.

Wilders on puhunut useiden vuosien ajan hollantilaisten ”korvaamisesta”. Hän tietää perinpohjin, millainen vaikutus muslimimaahanmuuttajilla ja heidän sharia-laeillaan on hollantilaiseen yhteiskuntaan.

Myös hollantilainen professori Jan Latten on huolissaan:

”Näemme, että yhdessä Alankomaissa asuvat samanlaiset kulttuuriset normit omaavat samanmieliset ihmiset eivät juuri integroidu.”

Latten huomauttaa viimeaikaisten tutkimusten osoittavan, että nuorista turkkilaisista ja marokkolaisista muslimeista on tulossa yhä ”oikeaoppisempia”.

”Nämä nuoret loittonevat entisestään hollantilaisesta yhteiskunnasta”, Latten toteaa.

Gefira- tutkimussäätiön esittämä uusi väestömalli osoittaa, että hollantilaiset ovat ”katoamassa” ja heistä on tulossa vähemmistö muutamassa sukupolvessa.

Gefiran mukaan tämän vuosisadan loppuun mennessä syntyperäinen väestö on 60 prosenttia pienempi, kun asukkaiden kokonaismäärä on kasvanut. Tästä seuraa, että Alankomaat muuttuu väistämättä ei-länsimaaksi.

”Hollannin valtaapitävät – kuten kaikki länsimaiset hallitsevat eliitit – haluavat, että kansa suhtautuu hyväksyvästi ja iloitsee näistä muutoksista”, Gefira lisää.

Matemaattiset faktat ja sen aiheuttamat kielteiset seuraukset kantaväestölle esitetään ”populismina”, ”ääriliikkeinä” tai ”äärioikeistona” ja niitä pidetään ”ajatusrikoksena”, tutkimussäätiö jatkaa.

Gefira uskoo, että eri mieltä olevat tutkijat – jotka epäilevät tulevien muutosten olevan positiivisia eurooppalaisille kansakunnille – syrjäytetään tiedemaailmasta.

Gefira otaksuu, että Alankomaiden kansan olemassaolon kieltäminen oli oikeutettua sillä, että sen jäsenet kuuluivat kerran suureen enemmistöön.

”Tämän seurauksena kaikki poliittiset ryhmittymät olivat yhtä mieltä siitä, että afrikkalaisille ja aasialaisille vähemmistöille olisi myönnettävä etuoikeuksia. Nämä ryhmät saivat tukia, jotka auttoivat heitä suojautumaan niin kutsutuilta oikeistokiihkoilijoilta. Esitettiin perustelu, että demokratiassa on kysymys vähemmistöjen suojelusta.”

Koska Eurooppaan ja erityisesti Alankomaihin suuntautuva massamaahanmuutto jatkui vuodesta toiseen ja kun alkuperäisväestöllä oli liian vähän lapsia pidentääkseen omaa elämäänsä, väestötieteilijät alkoivat havaita huolestuttavan suuntauksen:

Alun perin pienet vähemmistöt kasvavat eksponentiaalisesti. Islam on nopeimmin leviävä uskonto Alankomaissa ottaen huomioon, että Alankomaiden väestö on jo vähenemässä. Amsterdamissa 55 % nuorista ei ole länsimaista syntyperää, ja vain noin 35 prosentilla heistä on kotimaassa syntynyt äiti.

Vuonna 1990 Alankomaat alkoi hyväksyä suuren määrän maahanmuuttajia ”perheenyhdistämisohjelman nojalla”. Vierastyöläisillä oli oikeus tuoda vaimonsa ja perheensä.

Vuonna 2001 alankomaalaiset alkoivat vastustaa suurta maahanmuuttajien tulvaa, minkä seurauksena maahanmuuttovastainen poliitikko Pim Fortuyn nousi valtaan ja muutaman vuoden ajan ei-länsimaisten maahanmuuttajien määrä laski. Kuitenkin vuodesta 2013 lähtien maahanmuuttajien määrä on saavuttanut uusia ennennäkemättömiä tasoja.

Alankomaiden virallisten lukujen mukaan vuosina 2015-2017 maahan saapui 270 000 maahanmuuttajaa, joista 130 000 jäi maahan. Tämä ihmisvirtaus sai jotkut väestötutkijat ennustamaan, että Alankomaiden väkiluku kasvaa yli 18 miljoonaan.

Gefira korostaa virkamiesten ja akateemikkojen näkemyksen olevan, että koko väestö voi muuttua tummaihoiseksi ja pitää juurensa Afrikassa tai Aasiassa ja siitäkin huolimatta olla hollantilainen.

”Hollantilaisissa kaupungeissa on jo asuinalueita, joista ei voi löytää yhtä ainoaa valkoista henkilöä ja silti virallisten tietojen mukaan ei ole olemassa aluetta, jossa alankomaalaiset olisivat vähemmistö”, tutkimussäätiö Gefira ihmettelee.

Hollantilaisen ”kohtalon ymmärtämiseksi” Gefira poimi viralliset väestötilastot vuodelta 1985 ja käsitteli ne Cerberus 2.0 -ohjelmistolla, joka laskee vaiheittain, kuinka väestö kasvaa tai kutistuu.

Monet viralliset tilastotieteilijät odottavat syntyvyyden nousevan, mutta Gefira arvelee yhteiskunnallisten muutosten vuoksi syntyvyyden laskevan edelleen.

Gefira viittaa vaikutusvaltaiseen amerikkalaiseen biologiin, professori Paul R. Ehrlichiin, joka tunnetaan parhaiten hänen varoituksistaan koskien ​​väestönkasvun seurauksia.

”Hän uskoo, että naisten vapautuminen ja kaikki sitä seuraavat ilmiöt ovat paras keino estää naisia ​​saamasta lapsia. Jotenkin ironista, naisten vapauttamisessa on kyse estää naisia ​​tekemästä sitä, mistä he eniten pitävät eli kasvattaa lapsia.”

Gefira huomauttaa myös vasemmistolaispoliitikkojen väittävän, että parempi lapsimyönteinen politiikka keikauttaa nykyisen kehityksen ja naiset saavat enemmän lapsia.

”Ruotsilla on paras feministinen lapsipolitiikka, ja silti syntyperäiset ruotsalaiset naiset eivät synnytä lisää lapsia. Pohjoismaiden on tuotava ulkomailta erittäin hedelmällisiä afrikkalaisia ​​yleisen syntyvyysasteen nostamiseksi.”

Gefiran väestömallin mukaan Alankomaiden syntyperäinen väkiluku kutistuu 8 miljoonaan vuoteen 2100 mennessä. Alkuperäisväestö ”korvautuu” hitaasti, mutta uusi hollantilainen ei tule muista länsimaista eikä edes Itä-Aasiasta. Kaikilla näillä alueilla väestö vähenee.

Vuoden 2020 jälkeen länsi ei näe enää Keski-Euroopasta tulevia ihmisiä, Gefira ennustaa.

Seuraavien vuosikymmenien aikana Keski-Euroopasta tulee vähemmän ihmisiä Hollantiin. Jotta väestötutkijoiden arvio 18 miljoonan asukkaan määrästä saataisiin säilymään, on välttämätöntä saada ihmisiä lisää tietenkin eteläiseltä pallon puoliskolta.

”Afrikassa ja Keski-Aasiassa on nuorten loppumaton tarjonta, joten jotta Alankomaiden väestö pysyisi vakaana, sen eliitit joutuvat ottamaan esimerkkiä brittiläisiltä ja ranskalaisilta kollegoiltaan ja aloittamaan Alankomaiden muuttamisen Afrikan kansaksi”, Gefira tarkentaa.

Gefira muistuttaa, että ennemmin tai myöhemmin hollantilaiset kuitenkin älyävät, että heistä tulee vähemmistö heidän omassa maassaan ja he alkavat pelätä lapsiensa puolesta ​​ja esittää kysymyksiä siitä, miten näin saattoi tapahtua.

Tämä ei ole Gefiran mielestä ”äärioikeiston” pelon lietsomista: pikemminkin matemaattinen varmuus. Maahanmuutto yhdessä alhaisen syntyvyyden kanssa panee maan tasalle eurooppalaiset kansat, eikä Alankomaat ole poikkeus, Gefira alleviivaa.

Entäpä kun lisäksi joka päivä hollantilaisissa kouluissa lapset pakotetaan alistumaan islamille.

Järkyttävä videomateriaali ja hollantilaisen ”Klap uit de school” -järjestön raportti todistavat, että lukuisat hollantilaislapset painostetaan kumartamaan islamia.

Videomateriaali on peräisin vuosilta 2016-2018, ja Klap uit de school –järjestön mukaan joka päivä useita lapsiluokkia pakotetaan ”tutkimusretkille” moskeijoihin, joiden aikana he joutuvat rukoilemaan islamin tapojen mukaisesti.

Lapset vierailevat ”moskeijoissa, jotka usein pyytävät salafistisaarnaajia puhumaan, kutsuvat vääräuskoisia koiriksi ja vaativat jihadia”, Klap uit de school kertoo verkkosivuillaan.

Sivuston mukaan kyseiset ”moskeijat ovat Turkin hallituksen Diyanet -järjestön hallinnassa ja niitä kutsutaan Erdoganin kasarmeiksi”.

”Imaami käskee hollantilaislapsia polvistumaan ja rukoilemaan”, joka Klap uit de school -järjestön mukaan ”ei ole viaton rituaali, vaan osa islamilaista valloittamisstrategiaa”.

Klap uit de school kehottaakin vanhempia pitämään oikeuksistaan kiinni ja ​​lapsensa poissa tällaisilta ”retkiltä”. Järjestön tavoite on myös suojella alankomaalaisia ​​koululaislapsia ​​islamilaisesta aivopesulta.

Alankomaat on heräämässä islamin hallitsemasta monikulttuurisesta unesta.

Syyskuussa kysely osoitti, että Geert Wildersin ehdotus islamilaisten ilmaisujen kieltämisestä julkisissa tiloissa sai laajalti kansan tuen.

Geert Wilders kirjoitti:

”Lähes 40 prosenttia kaikista hollantilaisista – miljoonia ihmisiä – tukee Alankomaiden parlamentissa ehdottamaani lakia kieltää islam julkisesta tilasta: ei enää islamilaisia kouluja, ei enää moskeijoita ja niin edelleen. Uskomatonta! Pian meillä on enemmistö pysäyttääksemme islam!”

Kaksipäiväisessä parlamentaarisessa debatissa Alankomaiden yleisö oli palkinnut Geert Wildersin myös yhdeksi parhaista keskustelijoista:

”Kaikesta vihasta ja vastarinnasta huolimatta minulla on Alankomaiden kansan tuki. Sillä on ainoastaan merkitystä!”

Lähde: http://www.oikeamedia.com/o1-85418″

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Itseäänkö se nyt syyttää
#1

Persut istui hallituksessa ja päästi +70 000 itämaantietäjää rajojen yli.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Tuulesta voi temmata väitteitä ja lukuja, sekä kuvitella niiden olevan totta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Koko EU-aluetta uhkaa islamisaatio.
Onko se estettävissä?

Wille Rydman on kirjoittanut omalla sivullaan willerydman.fi ihmeen selväsanaisen blogikirjoituksen Eurooppaa uhkaavasta islamisaatiosta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Erik
#3

Yksi AJATTELEVA kokoomuslainen…..
Onko ainoa????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Atte Kaleva kirjoitti hyvän kirjan islamista ja islamin ääriryhmistä. Lukemisen arvoinen kirja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kysymys
#6

Kysymys islamista: sisältyykö islamin uskontoon jonkinlainen ehtoollinen?
Tuli asia mieleen, eikä löytynyt oikein mistään vastausta.
Jos joku tietäis.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000