Perussuomalaiset

Sirpa Abdallah

Keskustapuolueen kahdet kasvot

Katsellessani eduskunnan täysistunnon kyselytunnin keskustelua, niin eipä voi tulla muuhun tulokseen kuin, että keskusta ajelee ainakin kaksilla rattailla sotekuvioissa. Niin käydyissä keskusteluissa kuin annetuissa ministeritason vastauksissa ei jäänyt epäselväksi kuinka hallituksen taholta ajetaan sote-uudistusta kuin käärmettä pyssyyn monin eri kyseenalaisinkin tavoin. Kyseenalaiselta ainakin näin ulkopäin katsellessa ja kuunnellessa näyttää sosiaali- ja terveysvaliokunnan istunnon eräskin menettelytapa, jossa keskustalainen kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen varapuheenjohtajana otti haltuunsa äänestyksen asiantuntijoiden uudelleen kuulemisessa valtioneuvoston antamista vastineista suhteessa perustuslakiin. Koska valiokunnassa on hallituspuolueilla jäsen enemmistö, niin enemmistöäänin päätettiin ettei enää asiantuntijoita kuulla. Voiko enää kyseessä olla muu kuin puheenjohtajuuden vallanriisto, koska varsinainen puheenjohtaja oli 15 minuutin ajan kuultavana puhemiehistön pyynnöstä toisaalla.  

Muutoinkin vaikuttaa edustaja Hannakaisa Heikkinen hyvin tiukkasävyiseltä omissa kannanotoissaan.  

Kaiken kaikkiaan sote-uudistuksen eri vaiheissa on tapahtunut yhtä sun toista. Nämä tapahtumat eivät voi jättää ketään ”kylmäksi” omien mielipiteiden synnystä. Keskustalla näyttää olevan kovat ajat edessä muutoinin vaalien lähestyessä ja sitten vaalituloksen tullessa päivänvaloon. Onko Sipilän ilmoitus (uutisoituna) halulla jatkaa pääministerinä vain hänen omia intohimojaan jatkaa ylimielisenä pääministerinä. 

*******************

Tämä blogikirjoitukseni olkoon ennen vaaleja viimeinen. Jätän kirjoittamisen tässä vaiheessa varsinkin ehdokkaina oleville. Toivotaan hyvää vaalimenestystä!

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

> Voiko enää kyseessä olla muu kuin puheenjohtajuuden
> vallanriisto, koska varsinainen puheenjohtaja oli 15
> minuutin ajan kuultavana puhemiehistön pyynnöstä
> toisaalla.

Kiitos, että julkistit tarkkaavaisen havaintosi.

Tyypillistä poliittista ketkuilua ja epärehellistä toimintaa. Kas kun ei vielä tilattu EU:sta sopivaa lausuntoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

”Kas kun ei vielä tilattu EU:sta sopivaa lausuntoa.”

No, hieman kaiketti tuohon suuntaan on saatu kuulla lausuntoja ministeriaitiosta, kun on sanottu, että on käyty epävirallisisa keskusteluja komission kanssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000