Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Vihdoinkin - " Suomi käpertyy vaaleissa sisäänpäin" !

Tänä vuonna 2015 eduskuntavaalien tuloksena Suomi kääntyy sisäänpäin kuin parhaina kunnianaikoinaan.

Kuin silloin kun Suomen ja suomalaisen asia oli ykkönen kaikille meille, silloin kun oltiin totuuden ja realiteettien äärellä mahan kuristessa tyhjyyttään vilun väristäessä, silloin kun kansa kätilöi ja synnytti tämän maan.

Isänmaamme Suomen, hyvinvointivaltion.

Selasin paikallislehteämme Länsiväylää ja bongasin otsikon ”Suomi käpertyy vaaleissa sisäänpäin”, ensireaktio oli oksettava kuten aina nähdessäni vihervasemmistolaista ”järjenjuoksua”.

Ensireaktion jälkeen tulikin hyvä mieli, nyt puhuttiin asiaa kansan suulla. Kansa jos kuka tietää mutta pitää myös äänestää!

No .. ?

– ”Maahanmuutto,kansainvälinen kriisinhallinta ja kehitysapu joutuisivat ensimmäisenä leikkauslistalle jos kansa saisi päättää tulevan eduskunnan sijaan”

– ”Oma ja läheisten hyvinvointi -niin nuorten kuin vanhojen -sekä turvallisuus ovat nyt lähellä äänestäjien sydäntä”

Seppäsen sydäntä lämmittää moiset aatokset. Se on juuri niin!

Tämä käy ilmi tutkimuksesta jossa haastateltiin noin tuhatta suomalaista 28.1 – 3.2 välisenä aikana.

Vastaajilta kysyttiin mistä kohdista he olisivat valmiita säästämään ja mihin he panostaisivat nykyistä enemmän?

Nyt saatiinkin järkeviä vastauksia kuten maalaisjärjen mukaan kuuluukin, ei jaeta omaa satoa pois tietämättä seuraavasta.

Eduskuntavaalien jälkeisen hallituksen on pakko leikata menoja koska mitään maagista talouskasvua ei ole odotettavissa nykyisillä eväillä ja olosuhteilla. Mitä lammas voi metrisessä narussa tehdä muuta kuin järsiä kaluttua maata ja koittaa siitä nyhtää ?

Lihavien hälläväliävuosien jälkeen tietoisuus hyvinvointimme rajallisuudesta saavuttaa yhä useamman tietoisuuden ja hyvä niin koska se on elinehtomme, hartiamme kestävät vain oman painomme pitkässä juoksussa.

Se riittää, emme ole velkaa kenellekään paitsi menneille ja tuleville sukupolville. Haluamme kunnioittaa jo kuolleiden muistoa ja panosta sekä luoda mahdollisimman hedelmälliset olosuhteet tuleville sukupolville.

– ”Suomi ottaa nyt suuntaa menneeseen ja nykyistä perinteisempiin arvoihin”

Taas lämmittää sydänalaa. Suunta on enemmän kuin oikea, se on oikea ja ainoa !

– ”Vastaajien mukaan eniten lisärahoitusta kaipaavat sosiaali- ja terveyspalvelut, koulutus, opetus ja tutkimus sekä poliisi- ja pelastustoimi. Jopa maanpuolustukseen haluttin lisää enemmän rahaa kuin esimerkiksi asuntotuotantoon.”

Huonolaatuinen maahanmuutto sotkee asuntomarkkinoita moninaisesti lisäten kysyntää, ilman moista olisimme tässäkin suhteessa erittäin paljon paremmissa kantimissa.

– ”Tylyimmän kohtalon koki maahanmuutto. Siihen halusi ohjata lisää varoja vain 3% vastaajista, kun 42% halusi säästää maahanmuuton kuluista. Yhtä vähäistä oli halu lisätä muuta kansainvälistä toimintaa joka syö pääomaa suomalaiselta hyvinvointivaltiolta”

Juuri näin, hoidetaan omat asiat ensiksi .. ja toiseksi .. ja kolmanneksi. ”Hoida omat asiasi, niissä on varmaan aivan tarpeeksi” – Hyvä sanonta ja täyttä totta.

– ”Puoluekannan mukaan eniten maahanmuuton, kriisienhallinnan ja kehitysyhteistyön sekä kulttuurin säästöjä vaativat perussuomalaiset, maanpuolustuksen menoista taas leikkaisivat hanakimmin vasemmistoliittolaiset”

– ”Uusina ja/tai lisättävinä rahoituskohteina mainittiin mm. vanhukset,työllistäminen,työpaikat ja lapsiperheet.

Hyvä me, hyvä suomalaiset! Pidetään huolta tästä maasta ja itsestämme sekä katse horisontissa eikä kengän kärjissä.

Ja kun vaalit aikanaan koittavat hyvät ystävät, käperrytään niin maan perusteellisesti sisäänpäin että sen huomaa tutkimuksen otsikon mauttomasti nimennyt toimittajakin.

”Impivaara ja sisäänpäinkääntyminen” – näillä eväillä Suomi pärjää!

Tiedän että tiedät mitä tarkoitan.

Suomi on paras maa meille suomalaisille.

Kiitos.

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
#1

Oma valuutta. Kansa ostaa kotimaista. Vienti vetää. Oma teollisuus. Omat kaivannaisvarat. Työllisyys. Hyvinvointivaltio. Ei sosiaalisia ongelmia. Ei epäedullista maahanmuuttoa, vaan yhteistyöhön haluttomien maastamuuton kannustamista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kauhugeneraattori
#2

No, nyt tänään ilmoitettiin pakolaiskiintiön nostamisesta. Aivan kuin kesäkissoja kiskotaan lisää väkeä uppoavaan laivaan. Toki ihmisiä kuuluu kykyjen mukaan auttaa, mutta tässä maassa vanhukset eivät saa kaikkia tarvitsemiaan lääkkeitä, hälytyskeskuksia on karsittu niin, että apu menee välillä minne sattuu, koulut homehtuvat käsiin, tiet hajoavat alle, työttömyys ja tarpeettomien ihmisten määrä rikkoo ennätyksiä yhä uudelleen ja niin edelleen…Esimerkkejä on liki loputon lista. Yhteisenä tekijänä on se, ettei rahaa kuulemma riitä kotimaan kehittämiseen, mutta rahoituksen myöntäminen ulkomaan tukipaketteihin on ollut eduskunnassa liki läpihuutojuttu. Pienen maan rahkeet eivät riitä koko maailman pelastamiseen. Olo käy yhä tuskallisemmaksi, koska kansallisvarallisuus on pian tyystin myyty ja luovutettu pilkkahinnalla pois niin kuin taannoin lannoitevarat.

Niin ja sitten tämä päivän puheenaihe eli olut. Voi hyvää päivää, mitähän vielä keksitään, ettei asian ytimeen tartuttaisi eli harjoitettua talous- ja sosiaalipolitiikkaa tyystin korjattaisi ja pyrittäisi ottamaan lisää etäisyyttä eu:n puupäisimpiin projekteihin?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#3

Meidän ei tule rapauttaa hyvinvointiamme eikä rauhallista vakaata yhteiskuntaamme virheiden takia joita muut ovat tehneet, he korjatkoon oman satonsa me omamme.

Herätyksen aika kaikille ennen kuin on lasti housuissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

antura
Utelias
#4

Käpertyykö keltasirkku sisäänpäin jos se yrittää pitää käkeä kaukana pesästään. Täh ! Asiahan ei minulle kuulu mutta kunhan uteliaana kysäisen.

Niin ja me käytämme alusmaana siirtomaavallan ( EKP ) valuuttaa. Käytämme niin kauan kunnes on pesämme putsattu. Kiitti v-tusti Pave ja Sale, kuin myös Eki, the covernor of EKP täällä Suomi-firmassa, jonka yritystunnus on 0986674-0 .

EKP on yritys, EVM on yritys, Suomi on yritys. Suomi on velkainen yritys. Suomi on yritys, joka on velkaantunut vieraassa valuutassa.

EKP on yritys, saman tapainen kuin oli Belgian kuningas. Belgian kuningas-yritys omisti Kongon. Ja tuo yritys putsasi Kongon. Ei ole uutta auringon alla tämä siirtomaatouhu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#5

Eu on Suomelle käki, siinä uusi heitto turuille ja toreille.

Suomi hautoo ja kasvattaa käen munimat elintasososiaalitukishopparit sekä vastaa muiden veloista.

Suomessa on käki-invaasio ja pian alkaa käestysaika.

19.4 se alkaa virallisesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

survister
Hämmentynyt
#6

voe tokkiisa, se on menoo kesän ensimmäiselle kukkujalle:

Rauhoitettujen lintujen ohjeelliset arvot
käki Cuculus canorus 420€

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#7

Ensimmäisenä pitäisi rauhoittaa Suomi Finland Finlandia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000