Perussuomalaiset

Riikka Slunga-Poutsalo

Muistijälkiä jättämässä

4 kommenttia

Viime viikolla huomasin, että viikoissa ei ole enää kuin kaksi päivää; maanantai ja perjantai. Silmäys kalenteriin ja voi todeta, että se on täytetty hyvin lahjakkaasti kesäkuun loppuun saakka. Jotta tulevasta 217 päivästä jäisi edes jonkinlainen käsitys mitä on tapahtunut, päätin että tämä blogini toimii jatkossa jonkinlaisena päiväkirjana.

Eli hyvä lukija, suhtaudu siihen sen mukaisesti. Ajatukset täällä eivät tule olemaan välttämättä järkevästi jäsenneltyjä saati vahvasti taustoitettuja. Haluan avata teille osan siitä mitä teen ja pienen palasen myös siitä, mitä ajattelen. En lupaa kirjoittaa joka päivä mutta usein.

No niin, aloitetaanko?

Keskiviikko 21.11.2018
Ensimmäinen palaveri Helsingissä on varattu alkamaan klo 8:00. Se on sopiva aika, jos asustelee tässä pääkaupunkiseudulla, mutta koska itse kuljen Helsingissä Lohjalta, tuo tarkoittaa töihin lähtöajassa ”6 ja jotain”. Koskaan ei tiedä, onko moottoritiellä sattunut jotain joka ruuhkauttaa työmatkaliikenteen ja myöhästyminen kokouksista on yksiä pahimpia ajatuksia mitä tiedän. Olen paikalla mieluummin 15 minuuttia etuajassa kuin 5 minuuttia myöhässä. Tällä kertaa onnistuin saapumaan kokouspaikalle ajoissa, tosin ripsivärit ja käherrysraudat jäivät aamulla koskemattomina paikoilleen, joten aloitin päiväni ”pöllähtäneenä itsenäni”.

Puoluetoimistolla on melkoinen hulina nykyään. Kiinteistössä on vielä ylemmissä kerroksissa remonttia tekeillä, joten olen saanut poraamisesta hyvän tekosyyn popittaa musiikkia vähän kovemmalla. Tänä päivänä soi Marilyn Manson ja Rammstein, pahoittelut seinänaapureilleni joiden musiikkimakuun nämä eivät välttämättä istu….

Päivälle ihan kalenteriin saakaa kiinnitetyt kokoukset ja tapaamisen kohdentuvat kaikki yllättäen vaaleihin. Tämän päivän kokousteemana ovat vaalit ja media. Ajankäyttö eri kokousten välillä on yleensä hyvin rikkonaista. On asiaa jos jonkinlaista johon pitää ottaa kantaa tai jota pitää selvittää, kommentoida, ohjata tai päättää. Ja skaala on laaja!! Ihan kaikkia ei voi tällä lailla julkisesti kirjoittaa, täytyyhän sitä jotain ”sotasalaisuuksia” olla, mutta tähän hetkeen mennessä olemme puuhailleet pj:n kalenterin, puoluetoimiston joululounaan, laskujen hyväksynnän, koulutusohjelman, ehdokasprofiloinnin ja yhden vaaliohjelman parissa. Niin, ja kello on nyt 10:47… Sähköpostiin en ole vielä edes uskaltanut katsoa. Lounastapaamisen jälkeen pystyn ehkä keskittymään siihen, ellei mitään akuuttia tule. Ja tuleehan sitä.

Päivän poliittiset aiheet: Ilmastonmuutos, väestökehitys ja EK:n esitys 70% palkkatuesta turvapaikanhakijoille. Jostain syystä muut eivät oikein tahdo (halua) ymmärtää sitä, että jos Suomeen tullaan töihin, pitää työstä ansaitulla palkalla elää, jotta kokonaisuus olisi maamme kannallta mitenkään järkevää. Jos palkan lisäksi joudutaan turvautumaan tukiin, ei tällainen maahanmuutto Suomea pelasta.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Jeee, ihana Riikka, kiva kuulla Sinulta arjen menosta ja siis myös hiukan puoluetoimiston kuulumisia. Paljon voimia ja jaksamista vaalikampanjaan ja etenkin vaalien jälkeiseen työhön, hyvää matkaa uudelle uralle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Riikka Slunga-Poutsalo Puoluesihteeri
Iloinen
#2

Kiitos tsempeistä! Oma vaalikampanja on kyllä jäänyt ihan alkutekijöihin, koska puolueen puuhat menevät täysillä oman kampanjoinnin edelle! Tukiryhmä sentään on olemassa (tukiyhdistys@poutsalol.com) jos joku haluaa mukaan 😀

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Tavallaan vaalikampanjaasi on ollut koko urasi puoluesihteerinä. Kyllähän Sinä olet tunnettu ja kirjoituksiasi ja kommenttejasi on voinut lukea vuosien varrella, et ole todellakaan mikään tuntematon pikkutekijä vaan erittäin hyvin tunnettu ja suoraselkäiseksi todettu. Työmäärä on nyt varmasti ihan huipussaan ja jatkuu pitkälle kevääseen; kiitos että jaksat työntää PS-puoluetta politiikan kärkitoimijaksi. Tästä Sinut tunnetaan, usko pois, ääniä tulet saamaan läpimenoon saakka.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#4

Ehkä monikin suomalainen työntekijä nykysuomessa lue kalliissa Suomessa tarvitsee itsekin pian palkkatukea,jotta selvityisi ns.omillaan erinäisten pakollisten kulujen suhteen mitä työelämäkin vaatii huom.
matalapalkkaiset erityisesti !

Syytetään ties mistä persusta mutta tiettävästi alentunut syntyvyys ei laskettane puolueen niskaan kuin ei myöskaan EU;n erinäiset #komplikaatiot#.
Hiekkalaatikkoleikki on jo alkanut seuraavista hallituskumppaneista ”tietyin varauksin” !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000