Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Viitamies puhuu täyttä potaskaa

Kansanedustaja Pauliina Viitamies (sdp) on ottanut kantaa pakkoruotsin poistoa koskevan kansalaisaloitteen käsittelyyn tosiasioita vääristellen, sillä hän on aivan pokkana väittänyt, että kansalaisaloitetta ei ole ehditty käsitellä. Väite on täysin perusteeton, sillä kansalaisaloite jätettiin eduskuntaan jo viime vuoden huhtikuussa. Siis viime vuoden huhtikuussa!

Vain tämän toteaminen riittää perusteeksi todeta, että kansalaisaloitetta on tarkoituksella jarrutettu pakkoruotsin kannattajien toimesta. Siihen porukkaan kuuluu myös Viitamies.

Edellisten eduskuntavaalien alla eduskuntaan valittujen kansanedustajien enemmistö oli pakkoruotsia vastaan. Nyt kansalaisaloitteen läpimeno ei ole varmaa, sillä jarrutuksen ohella esim. demarit voivat ryhmäpäätöksellään pakottaa kaikki puolueen kansanedustajan äänestämään pakkoruotsin puolesta.

Suomalaisista 74 % kannattaa pakkoruotsista luopumista. Toivottavasti tämä mielipide näkyy myös tulevissa eduskuntavaaleissa.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Ei pakkoruotsille
Vihainen
#1

Kyllä nyt suututtaa tämä pakkoruotsittajien vehkeily!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000