Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubb on "vasta kylmän sodan portilla"

Alexander Stubb hämmästyttää lähes päivittäisillä sammakoillaan. Eilen jäin ”haavi auki”, kun hän lausahti Ylen aamutelkkarissa, että ”olemme kylmän sodan portilla”.

Arvoisa pääministeri: Kaikki muut kuin te tietävät, että kylmä sota on todellisuutta. Emme ole sen portilla pohtimassa, että onko kylmä sota käynnissä vaiko ei.

Stubbin rinnalla esimerkiksi presidentti Sauli Niinistö elää tämän päivän todellisuudessa. Jokin aika sitten hän totesi maanpuolustuskurssin avajaisissa, että ”tämä uudenlainen kylmä sota on vakava kehityskulku, joka uhkaa muuttaa kansainvälisen ympäristömme hauraampaan suuntaan pitkäksi aikaa. Se ei ole enää kokonaan vältettävissä, mutta kenties se on vielä jossain määrin lievennettävissä”.

Niinistö käytti tilannetta kuvatessaan vanhaa venäläistä sanontaa ”kasakka ottaa sen, mikä on huonosti kiinni”.

Historia osoittaa sanonnan todeksi. Siksi meidän pitää pitää omasta maastamme ja sen itsenäisyydestä tiukasti kiinni.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Aikias
Hämmentynyt
#1

Reijo, Niinistön kasakkavertaus on todella tahditon ja historiaton. Venäjää tuntevat ovat presidentin lausunnosta lähtien penkoneet venäläisten ”vanhat” sutkaukset eivätkä ole moista löytäneet. Venäläisetkäön eivät sellaista ole kuulleetkaan. Jospa hän halysi pelotella suomalaisia saadakseen meidät kääntymään Naton täysjäsenyyden kannalle. Nykyisin sopimuksin olemme vain ”löyhästi kiinni” Natossa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000