Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Pres. Niinistö puhui "muunneltua totuutta" maahantulijoista

Tiistaina presidentti Sauli Niinistö puhui suoraan sanottuna pehmoisia. Hän väitti, että emme voi estää turvapaikanhakijoiden/elintasopakolaisten saapumista. Voin sarkastisesti todeta, että on kyetty estämään, vaikka aikoinaan yrittivät tulla jopa panssareiden tukemina.

Puhutaan kuitenkin tästä ajasta. Esimerkiksi Puola, Tsekki, Unkari ja Slovakia ovat EU:n osavaltioita. Nämä maat ovat kieltäytyneet vastaanottamasta Eurooppaan vaeltaneita ihmisiä, joista pääosa on enemmän tai vähemmän elintasopakolaisia. Vain Unkari on joutunut turvautumaan ”kättä pidempään”, kun se on rakentanut raja-aitoja.

Esimerkiksi Baltian maiden ei ole tarvinnut rakentaa minkäänlaisia barrikaadeja. Sosiaalitoimistojen luukut on pidetty kiinni, jolloin väki on rynnännyt kauemmaksi pohjolan perukoille notkuvien noutopöytien ja muiden ilmaispalvelujen ääreen.

Suomessa olisimme välttyneet ryntäykseltä, jos EU ja sen osavaltiot olisivat noudattaneet EU:n omia päätöksiä. Tällöin tulijat olisi pysäytetty ja heidän asiansa olisi käsitelty siinä maassa, mihin he ensimmäiseksi tulivat.

Suomessa mentiin jo heti alussa toiseen äärimmäisyyteen. Muistamme, että innokkaimmat mukasuvaitsevat menivät Ruotsiin jakamaan ohjeita miten Suomeen pääsee ja mistä sosiaalitoimistot löytyvät. Petteri Orpo jopa arvioi, että ”pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia” ja Juha Sipilä lupasi hövelisti oman kotinsa tulijoiden käyttöön.

Perussuomalaiset ovat koko ajan vaatineet, että väkeä ei saa päästä Eurooppaan. Kriisimaiden lähelle rauhallisille alueille on perustettava leirejä, joissa pakoon tai paremman elintason perään lähteneille on turvattava kohtuulliset olot. Olojen vakiinnuttua sieltä on helppo palata kotiin.

Nyt tämä näkemys on saanut kannatusta jopa ”paremmissa piireissä”. Äskettäin mm. Ranskan presidentti Emmanuel Macron esitti samansuuntaisia näkemyksiä. Myös Saksan liittokansleri Angela Merkel on tarkistellut kantojaan. Jos jos Ranskan ja Saksan johtajat ovat jotakin mieltä, niin usein se on lopulta myös koko EU:n kanta.

Jonain päivänä myös Suomessa mukasuvaitsevaisto kuplassaan ymmärtää arjen todellisuuden. Ensimmäiset oireet on jo nähty. Sekä kepun että kokoomuksen piireissä on ilmeisen vakavissaan esitetty kielteisen päätöksen saaneiden sijoittamista valvottuihin olosuhteisiin.

Pimeän tunnelin päässä pilkahtaa valo. Se on järjen valo.

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
Pertti
#1

Kaikki nämä tampiot, Niinistö, Katainen, Stubb, Orpo ja Sipilä ovat monessa yhteydessä sanoneet: Ei ole vaihtoehtoa tai emme me niin voi tehdä.
Tiedoksi näille mädättäjille:
Aina on vaihtoehto ja voimme tehdä kuten haluamme KUN VAAN TEEMME.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Miten olisi Reijo ja Pertti ym.ym.jos alettais vaatimaan, Niinistöltä/kumppaneilta ketkä on kirjoitelleet näitä, niin sanottuja kansainvälisiä sopimuksia, jotka on sitoneet nykyisten päättäjien jalat/kädet, etteivät pääse päättämään oikeastaan mitään itsenäisesti!!! Itsenäisessä Suomessa !!? Katumusharjoituksia !!? Tarkoitan allekirjoitelleet sopimuksia !!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Saatanan_tunarit
Iloinen
#11

IS 24.8.2017 s. 5: Mamutusviraston turvapaikkayksikön päällikkö: ”… taustojen selvittäminen on haasteellista, koska Suomen viranomaiset eivät voi olla yhteydessä turvapaikanhakijan kotimaahan. – Se on salassa pidettävää tietoa, koska jos henkilö on lähtenyt pakoon vainoa kotimaastaan, niin täältä ei voida olla sinne yhteydessä.”

Matutusviraston laiskan pulskea kuluerä on sitä mieltä, että suomalaisen viranomaisen tulee tyytyä turvapaikkaturistin rajalla ja kuulusteluissa satuilemiin tarinoihin. Tämän perusteella myönnetään Suomen kansalaisuus ja kaikki oikeudet! Onpa saamatonta viranomaistoimintaa!!

Kyllä on alennustilaan mennyt Suomen kansalaisuuden arvostus, kun niitä voidaan jakaa kelle tahansa rajalle saapuneelle joulupukille. Näköjään Suomesta ollaan tekemässä koko maailman sosiaalitoimistoa, jonne saadaan pesiytymään kehittymättömistä maista peräisin oleva epämääräinen aines sekä sota- ja muut pikkurikolliset.

Mihin unohtui suomalaisten etu ja turvallisuus?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Saatanan_tunarit
#12

Mihin unohtui Soini ja muut perussuomalais-hännystelijät? Tämän ns. ”kriisin” aikana Perussuomalaiset olivat niin ihQun kovasti sitoutuneita ja rähmällään lesta-Sipilän hallitusohjelmaan. Soinikin koki valaistuksen yhdessä yössä, jolloin hänestä tuli uskollinen EU:n buudeli ja puolesta puhuja.

Irvokasta on ollut meininki, kun Perussuomalaisille merkitsi enemmän maahan tulleet elintasoloiset, kun samaan aikaan minimi-toimeentulolla eläviä ihmisiä ja työttömiä alettiin oikein kyykyttämään. Tämä vanha PS:n AY-saikuttaja laborantti eli Ässä-Arvasta pätevyytensä saanut työministeri keksi ilmaiset työnäytteet, joilla voidaan kyykyttää ihmisiä vielä lisää samaan aikaan, kun rajan yli lappaaville elintasopojille kustannettiin yhteiskunnan toimesta täyshoito.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Saatanan_tunarit
Vihainen
#2

Veronmaksajana haluaisin tietää, milloin edesvastuuttomat ja vasten suomalaisten etu toimivat poliittiset kuluerät Sipilä, Stubb, Orpo ja Soini sekä Keskustapuolue, Kokoomus, Perussuomalaiset sekä muutama muu apupuolue yhteisvastuullisesti korvaavat veronmaksajille aiheuttamansa vahingot?

Edesvastuuttoman hallituksen Suomeen aiheuttama laiton elintasopakolaisralli on jo tullut hyvin kalliiksi ja rahoitetaan puhtaasti velaksi. Lisäksi on aivan käsittämätöntä, että laittomasti/väärennetyin tiedoin/valehtelemalla maahan päässeillä on jopa syntyperäisiä suomalaisia paremmat oikeudet. Jokainen maahan laittomasti päässyt ja kielteisen päätöksen saanut karvakäsi tietysti valittaa päätöksestään pari kertaa eri oikeusasteisiin, jolloin veronmaksajille aiheutuva lasku alkaa olla täysin käsittämätön.

Samaan aikaan hallitus leikkaa koko ajan muualta yhteiskunnasta, vaikka on itse aiheuttanut Suomelle vähintään 500-1000 miljoonan lisäkulut per vuosi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Saatanan_tunarit
Vihainen
#7

Tähän vielä lisäyksenä, että kun jokainen karvakäsi muistaa laittaa pari anomusta suomalaiseen oikeuslaitokseen, tällä järjestelyllä maahan valehtelemalla päässyt ”pakolainen” saa pelattua lisäaikaa ja elellä herroiksi täydellä sosiaaliturvalla ja ylläpidolla sekä ilman minkäänlaista viranomaisvalvontaa. Lisäksi, jos Nergin mielestä viranomaisilla on tiedossa kaikki maahan tulleet ihmiset, miten on mahdollista, että jo kuukausia sitten viranomaiset olivat ”kadottaneet” ainakin noin 5000 maahan jo päästettyä turvapaikan hakijaa?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#3

Paljonkin samaa mieltä, mutta elintasopakolaisille ei pidä tarjota yhtään mitään edes ulkomaille. Sotaa pakeneville pitää järjestää omaa maata lähimpään turvalliseen maahan pakolaisleirit jossa turvataan majoitus, ravinto, vaatetus ja minimi terveydenhuolto. Pakolaisuus ei saa johtaa loppuiän elatusvelvollisuuteen eikä kansalaisuuden saantiin. Kotiin palautus jos kotimaa kelpaa lomailuun. Lomille lähtijälle ei paluulippua. Kielteisen päätöksen saaneilla ei saa olla paluuoikeutta maahamme. Turvallisista maista tulleille pikakäännytys jo rajalla. Rahaa ei pidä antaa senttiäkään pakolaisille. Oikea pakolainen on tyytyväinen jos saa turvan, petin ja ravinnon. Maasta josta tulee pakolaisia ei pidä maksaa kehitysapua vaan niitä varoja pitää käyttää pakolaisten elantoon. Kielteisen päätöksen saaneet lukkojen taakse odottamaan palautusta

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Saatanan_tunarit
#8

Oikea turvapaikanhakija ja myönteisen päätöksen saanut pitää myös velvoittaa integroitumaan osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Vähimmäisvaatimuksina ovat Suomen kielen taidon hankkiminen (aivan kuten suomalaisilta vaaditaan virkamiesruotsin osaamista), velvollisuus noudattaa maan lakeja ja tapakulttuuria sekä edellytys oman toimeentulon hankkimiseen. Näiden vähimmäisvaatimusten toteutumista viranomaisten pitää myös valvoa (samalla innolla, kuin mitä riittää esimerkiksi suomalaisten työttömien kyykyttämiseen). Myöskään positiivista syrjintää ei tule sallia.

Jokaisessa yhteiskunnassa homma menee niin, että maahan tulijat omaksuvat valtaväestön tapakulttuurin, eikä niin, että maahan tulleet alkavat sanelemaan laskun maksajille, mitä täällä saa tehdä! Jos maahan tullut ei kykene sopeutumaan hänelle asetettuihin ehtoihin, henkilkö voi aina jatkaa matkaansa muualle. Suomessa ei ole pakko elää. Kun on tänne päässytkin, pääsee aina halutessaan maasta pois…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Hämmentynyt
#4

Kyllä me tuhoamme kansalta kerättyjä veroeuroja ja velkaeuroja tässä hulluudessa. Kun nyt pidätettyjen Turun terroristien historiaa avataan, nähdään se hullu sirkus, mikä tässä pyörii ja pyöritetään. Tekijä (lähtöisin turvallisesta turistimaasta) ensin Saksassa, sitten vuosi suomalaisessa peruskoulussa, sitten valitusportaissa ja sitten Turun torilla. Rikostoveri aiemmin turvapaikanhakijana Ruotsissa, sittemmin täällä.

Miten tämä on mahdollista. Onko meillä varaa tähän. Teemme hirveää laskua tuleville suomalaisille veronmaksajille. Kun kansa herää unestaan, päättäjien ja virkamiesten päitä pannaan vielä kuvainnoillisesti ”pölkylle”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Saatanan_tunarit
#9

Laskun hintalappu sen kuin kasvaa. Esimerkiksi Turun tapaus tietää velttoilevien viranomaisten palkka- ja ylityökuluina melkoisen summan lisää kuluja, jonka maksajina ovat veronmaksajat. Nämäkin rahat ovat poissa muusta viranomaisen toiminnasta ja resursseista, jotka jätetään siinä sivussa hoitamatta (etenkin, jos ne koskevat suomalaisia itseään).

Huolestuttavinta on se, että päättäjien ja viranomaisten oman saamattomuuden ansiosta nyt joudutaan toimimaan ja korjaamaan kalliilla rahalla (ja myös täysin sivullisten ihmishenkien menetyksenä) viranomaisten ja päättäjien lepsuilun seurauksena syntyneitä tapahtumaketjuja.

Päättäjien ja viranomaisten ajattelussa huolestuttavaa on se, että maahan kaikin keinoin laittomasti joko omia tietoja pimittäen, valehtelemalla tai paperit hukkaamalla saaneilla ihmisillä tuntuu olevan yliarvostetut ihmisoikeudet, vaikka jo valehtelun pitäisi johtaa välittömästi maahan tulon ja turvapaikan saamisen eväämiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Niiiiin täyttä asiaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Jos ei olisi PS-puoluetta ja tätä nykyistä menoa rehellisesti kritisoivaa Halla-ahoa ja laisia, kukaan ei puhuisi yhtikäs mitään mistään rajoituksista tai kiristyvistä ehdoista. AINOA puolue, joka on pitänyt järjen valoa päällä, on ollut PS ja sen nykyjohto ja aktiivijäsenet, jotka ovat kylläkin joutuneet maksamaan aika kovaa hintaa rehellisyydestään. Nyt alkaa hiukan muutkin puolueet herätä, mutta vain siksi, että PS on tuonut ongelmat esille ja pitänyt niitä esillä. Kansa alkaa yhä enemmän olemaan asiasta samaa mieltä, nekin jotka eivät ehkä ääneen uskalla sanoa, että PS puhuu järkeä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PerusSelkärangaton
#10

Mitä konkreettista Perussuomalaiset sai aikaiseksi, kun pakolaisralli oli kuumimmillaan ja sama ralli jatkuu edelleen? Tärkeintä Perussuomalaisille oli sitoutua Sipilän hallitusohjelmaan, koska se oli hinta Soinille ja puolue-eliitille ostetuista hyväpalkkaisista ministerin viroista, yms.

Mitään tiedustelulakien muutoksia tässä maassa ei tarvita niin kauan, kun Suomella ei ole toimivaa rajavalvontaa, ja kuka tahansa pakolaiseksi rajalla ilmoittautuva otetaan maahan, vaikka henkilön tietoja, motiiveja tai tarkoitusperiä ei edes tiedetä. Tiedustelulakien muutoskiireen syynä on pikemminkin se, että viranomaiset voivat valvoa ja seurata omia kansalaisia, jotka suhtautuvat nykyiseen haittamaahanmuuttoon kriittisesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Sen verran vastaan PS:n osalta, että tuossa kommentissani tarkoitinkin juuri NYKYISTÄ PS:n johtoa, en todellakaan tarkoittanut vuoden 2015 johtoa, jolloin ralli alkoi. Silloinhan vallassa olivat juuri ne loikkarit (lue: salasuvakit), joita nykyisin kutsutaan nimellä uuvatit. Silloinhan vielä Halla-aholle sanottiin – ainakin kuvainnollisesti: ”turpa kiinni”. Olen yhtä pettynyt tähän ralliin kuin sinäkin, mutta uutta on nyt se, että PS on nykyjohdon mukana uudistunut eikä Halla-ahon tarvitse enää ”pitää turpaa kiinni” vaan saa tuoda ESILLE juuri ne asiat, jotka suurta osaa suomalaisia lievästi sanottuna harmittaa. Ja että ylipäätään kritisoi tätä nykyistä menoa. Nythän nyky-PS:llä ei ole yhtään ministeriä ja ovat oppositiossa, mutta toisin on parin vuoden kuluttua. Istuntokausi ei ole vielä alkanut (alkaa vasta syyskuussa), mutta kun alkaa, kyllä nyky-PS:n ääni kuuluu vaikkei vielä päätöksiä pääse ehkä tekemään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PerusSelkärangaton
#15

Moi, ymmärsin kyllä tämän. Huvittaa vaan, kuinka sininen uusvätys-ryhmäkin koittaa pestä mustaa valkoiseksi, kun ollut itse päättämässä ja katsomassa asioita läpi sormien Soinin ja kumppaneiden hyväksyessä kaiken. Mutta, tällä loikanneella porukalla nyt ei muutenkaan ole selkärankaa, ja mistä se nyt yhtäkkiä näille venkuloille olisi kasvanut?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000