Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Pressiklubi solvasi pakkoruotsin vastustajia, suomalaisten selvää enemmistöä!

Perjantai-iltana Ylen Pressiklubissa Ruben Stillerillä oli kolme vierasta. Ensimmäisenä aiheena oli pakkoruotsista vapautuminen.

Nelikko tyrmäsi pakkoruotsista luopumisen täydellisesti. Vapaan kielivalinnan puolustajat ovat heidän mielestä täysin sivistymättömiä moukkia.

Melkein kaikenlaista ylimielistä suvaitsemattomuutta olen tähän ikään mennessä nähnyt, mutta tämä oli kyllä moukkamaisuudessaan yksi pohjanoteerauksista.

Reilusti yli puolet suomalaisista on todellakin sitä mieltä, että tämän päivän ja tulevaisuuden yhteiskunnassa ei ole mitenkään perusteltua pakottaa ruotsin kielen opiskeluun.

Korostan, että pakkoruotsin vastustajat eivät vastusta ruotsin kieltä. Eivät todellakaan. He kannattavat valinnan vapautta. Vapautta harkita ja päättää itse, mikä on lapsille parasta.

Kärjekkäällä ja ylimielisellä asenteellaan pakkoruotsittajat tekevät lopulta hallaa ruotsin kielelle. Se ei ole toivottavaa ainakaan pakkoruotsin vastustajien mielestä.

Toivottavasti tulevissa eduskuntavaaleissa vapaan kielivalinnan kannattajat antavat äänensä pakkoruotsin vastustajille! Asia pitää olla keskeisesti esillä ennen ja jälkeen vaalien!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000