Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Nyt myös presidentti Niinistö lyttäsi hallituksen ja median

Presidentti Sauli Niinistö moittii rankasti hallitusta mielikuvapolitiikan harjoittamisesta. Hän sanoo maakuntalehdissä julkaistussa haastattelussa, että ”hallitus on luonut illuusion kipeiden talouspäätösten tekemisestä, vaikka päätökset ovat edelleen tekemättä”.
Niinistön mukaan hallitukset ovat harjoittaneet mielikuvapolitiikka. Toisin sanoen hallitus on kolmeen neljään kertaan antanut ymmärtää tehneensä kaiken sen, joka on yhä edelleen tekemättä. Medialle tämä on hänen mukaansa mennyt läpi joka kerta.
Todellakin. Hallitus laati pitkän hallitusohjelman, jossa luvattiin laittaa tämän maan asiat kuntoon. Lopputulema on päinvastainen, tämän maan asiat on saatu epäkuntoon. Maata vaivaa sen historian pahin lama.
Hallituksen tärkein hanke kuntauudistus ajoi demokratian pelisääntöjen vastaisen ylhäältä käskytyksen jälkeen sataprosenttisesti karille. Hanke aiheutti käytännössä todella suuren vahingon, sillä lähes neljän vuoden ajan kuntien normaali kehittäminen on ollut jäissä. Ei siis ihme, että pääministeri Jyrki Kataisen ohella myös kuntaministeri Henna Virkkunen heitti pyyhkeen kerään jalähti Brysseliin.
Hallituksen toinen suuri hanke soteuudistus ajoi sekin hallituksen omin toimin täysin karille. Siinä tilanteessa hallitus joutui tunnustamaan kyvyttömyytensä ja pyysi opposition apuun. Hanke on sen jälkeen edennyt, mutta vielä on paljon soteasioita sopimatta, mm. rahoitus.
Kaiken kaikkiaan Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallitukset jäävät maamme historiaan lähinnä yhdestä syystä. Ne ovat olleet poikkeuksellisen toimintakyvyttömiä.
Ensi kevään vaaleissa äänestäjillä on tilaisuus sanoa oma sanansa. Tarvitsemme muutoksen, tarvitsemme uuden suunnan.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
terve järki
Tyytyväinen
#1

Niinistö liittyi kokoomuksen joukkoohin jotka haluavat Stubbin,tuon marakattipainoksen kataisesta,pois vallasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000