Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Monikulttuurinen Ruotsi on uusi villi länsi

Presidentti Donald Trump ihmetteli naapurimaamme Ruotsin villiä menoa. Sen jälkeen Alexander Stubb ja muu mukasuvaitsevaisto naureskeli väitteelle samanmielisen ”laatumedian” tukemana. Tosiasiat ovat kuitenkin Trumpin näkemyksen takana.

Kokoomustaustainen Verkkouutiset kertoo, että ”vuonna 2011 Ruotsissa kuoli luoteihin 17 ihmistä. Vuonna 2017 luku oli kivunnut jo 41 kuolleeseen ja 100 haavoittuneeseen. Kaikkiaan ampumatapauksia oli viime vuonna 300. Kranaatteja Ruotsin kaduilla räjähti 43 kertaa. Joskus kohteena oli jopa poliisiasemia.”

Näiden lukujen rinnalla Suomi on vielä suloinen lintukoto. Toki on selvää, että kehitys meilläkin johtaa samaan lopputulemaan muutaman vuoden viiveellä. Ellei herätä ennen sitä.

Ruotsissa jos missä maahantulijoita hyysätään kaikin mahdollisin keinoin. Kotouttaminen tehdään niin hyvin kuin se suinkin mahdollista. Miksi sitten kaikki on mennyt pieleen?

Mielestäni pääsyynä on kulttuuritaustojen erilaisuus. Ongelmia aiheuttavien henkilöiden taustalla on islamilainen kulttuuri laajasti ymmärrettynä. Sen ja länsimaisen kulttuurin välinen kuilu on liian syvä ylitettäväksi.

Mukasuvaitseville tämän tosiasian myöntäminen ja ymmärtäminen on kaikkein vihoviimeisin. Siksi tilanne tulee vain kärjistymään.

……….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Tämäkö on sitä ”kulttuurillista rikastumista” jota meille hoettu? Tosin äänet ovat hieman vaienneet Turun iskun jälkeen. Samoin huuto ”auttavista käsistä” ja myös meitä raastavasta työvoimapulasta. (On muuten esimerkkejä tuloksista)
Rasistiksi ja peräti Natsiksi leimautumisen pelossa asiaa on yleensä vähätelty ja se on vaiettu. Itse ongelmahan ei ole mihinkään kadonnut. Rahaa palaa, kukaan vaan ei tunnu osaavan laskea paljonko ja mistä sen pois? Vai otetaanko sen vuoksi velkaa? Hys, hys!
Pintaan pulpahtaa ainoastan erilaiset ”nyyhkytarinat” . Kuten neljään kertaan tutkitun perustettomasti ”turvapaikkaa” hakeneiden palautuksesta syntynyt kohu.
Onko meidän oikeusjärjestelmämme todella noin rappeutunut, että jospa viidennellä kerralla tulisi ”oikea päätös”?
Järkyttävintähän on, että miten me voimme ollenkaan siihen luottaa? Sitä on pidetty kuitenkin eräänä peruspilarina. Varsinkin Suomen Perutuslakia. Onko se todella noin mätä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Ruotsin getot ovat pian Suomessakin.

Ruotsi ei enää ole ruotsalainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Late
#3

Yksinkertainen fakta jota päättäjämme eivätkä suvakit ymmärrä:
Maahamme on tunkeutunut ja edelleen tunkeutuu ihmisiä joiden tavat ja pyhän kirjan käskyt ovat usein vastoin lakejamme, ihmisoikeuksia, tasa-arvoa, demokratiaa, sivistystä ja tervettä järkeä.
Näiden ihmisten maahan tunkeutumisen vastustaminen ei ole rasismia vaan ainoastaan toimivan, turvallisen ja sivistyneen yhteiskunnan puolustamista johon meillä kaikilla on oikeus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Finski
Iloinen
#4

Heitetään kaikki muumaalaiset pois Suomesta. Ruottalaisista ja mustalaisista alkaen. Tänne saa jäädä vain toisen polven alkuperäiset suomalaiset. Silloin on hyvä suomipojan ja neidon olla. Vähän totista, mutta niin ihanan rauhallista. Suomi takaisin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

tää on vähän toinen juttu
#5

Ruotsin käsigranaatteja heittelevät pääosin serbit ja muut vanhan Jugoslavian kasvatit, jotka toivat kovan rikollisuuden maahan. Kyse on rikollisjengien toiminnasta ei mistään uskonsodasta. Kuolleet ovat lähes aina toisia rikollisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000