Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Suomineidon kohtalo?

Viimeksi kun Saksa ja Neuvostoliitto kävivät rauhanneuvottelujaan, ei siitä Suomen kannalta hyvä seurannut.

Saksan Angela Merkel ja Venäjän Vladimir Putin ovat käyneet The Independent lehden mukaan salaisia rauhanneuvotteluita liittyen Ukrainan tilanteeseen. Tavoitteena on, että Venäjä vetää taloudellisen ja sotilaallisen tukensa Ukrainan kapinallisilta ja että Ukraina vastineeksi lupaa olla liittymättä sotilasliitto Natoon. Listalla on myös Ukrainan pian päättyvä kaasusopimus.

Jos väite neuvotteluista pitää paikkansa, herää Suomen kannalta ja erityisesti historian valossa mielenkiintoisia kysymyksiä.
Mitä kaikkea muuta Merkel hyvänä Venäjän kielen taitajana ja entisenä itäsaksalaisena on ehkä sopinut?
Jos USA:n ja EU:n talouspakotteet Venäjää vastaan osoittautuvat tehottomiksi, tarkoittaa se sitä että Yhdysvaltojen ja NATO:n arvovalta saa pahan kolauksen euroopalaisten silmissä.
Ovatko nyt mahdollisesti salaa käydyt neuvottelut jo varautumista tähän?

Suomen hallituksen kannalta tilanne alkaa muistuttaa jo melko surkuhupaisia piirteitä.
Floppipoikiemme Stubbin ja Kataisen yltiöpäinen hehkutus fantastisesta yhteistyöstä, on osoittautumassa täydelliseksi katastrofiksi näiden Merkelin ”neuvottelujen” valossa, mikäli The Independent lehden uutisointi pitää paikkansa.

Viimeksi kun Saksa ja Venäjä ( NL) neuvottelivat kahdestaan Baltian maat miehitettiin, Puola puolitettiin, Suomea yritettiin miehittää ja siinä ohessa syttyi maailmansota joka tappoi yli 70 miljoona ihmistä ja jätti suuren osan Euroopasta raunioihin.

Reijo Paunonen, Juva
Yrittäjä
Eduskuntavaaliehdokas (Ps), Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000