Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Kotikuusien itsenäisyyslaatat eduskuntatalon rappusille.

Törmäsin eilen kotitilallani historian havinaan. Katajaan, jonka siirtoistutimme isäni kanssa liki 50 vuotta sitten. Sen juurelta pilkisti esiin kotikuusilaatta. Se kertoo, että puu on istutettu v 1967, jolloin Suomi on ollut itsenäisenä 50 vuotta. Isä oli paalain-narulla ympäröinyt katajan, jotta sen oksat eivät repeäsi. Nyt oksisto on valtaosin ruskettunut, eikä kataja näytä muutenkaan kovin hyvin voivalta. Arvelen että siteet eivät ole olleet sille kuitenkaan hyväksi. Kataja puhui minulle hiljaista kieltään Suomen nykytilasta ja oletetusta itsenäisyydestämme. TTIP sopimukset, kaiken kansallisomaisuuden yhtiöittämiset, EU komission suunnittelmat pakolaiskiintiöihin pakottamiset sakkojen uhalla, sotilaallisen jännityksen lisääntyminen ja Suomen joutuminen pelinappulaksi, sekä monet muut viimevuosien tapahtumat osoittavat, että Suomipuulle on valittu totaaliseti väärät ravinteet. Varoituksen ääniä ei ole kuunneltu ennen eikä nyt. Hallituspuolueista vain yksi on pitänyt johdonmukaisen linjansa, eikä ministeri- tai puoluejohtajaspekulaatioihin ole ollut syytä ryhtyä. Kansa ei ole sokeaa, ja mediahuomion korostamat gallupit eivät johda tätä maata.

Monella kotipihalla lienee tuo kyseinen kuparinen laatta. Eräänä kansalaisten aktiivisuuden osoituksena voisi olla se, että kerättäisiin kaikki nuo laatat kankaisiin viljasäkkeihin, jotka toimitettaisiin eduskuntatalon rappusille.  

REIJO PAUNONEN

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
matti
Tyytyväinen
#1

Reijo. Hienoja ja tärkeitä mietteitä. Meillehän kerrotaan aina, että nyt on pakko tehdä niin ja niin. Pakko on vain kuolla, opetti uskonnonopettajani aikoinaan. Puolueen alakulo taitaa johtua siitä, että olemme lähteneet tähän pakkoiluun mukaan. Milloin on pakko antaa rahaa kreikkalaisille, milloin on pakko päästää vastenmielisiä vieraita sisään. EI OLE PAKKO. Tehdään niin kuin järki sanoo. Oma maa ja omat ihmiset ensin.
Sitä maa ja kannattajat meiltä odottavat. Jos emme itse usko asiaamme, meitä ei tarvita. Näin se vaan menee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Reijo Paunonen Yrittäjä/sähköasentaja
#3

Juuri näin Matti. Mummoni sanoi kans samaa. Pakko on vain kuolema ja sekin vain kerran. Mutta lisäisin tuohon tärkeään huomioosi vielä yhden sanan. Kiireen. Nyt on EU komissio ajamassa Turkin viisumivapautta KIIREELLÄ. Joka paikassa missä pelätään, että päätettävä asia johtaisi kansalaiskeskusteluun, keinoksi otetaan kiire asioiden salassavalmistelun lisäksi. Eikös se eräs kansanviisaus mennyt jotenkin näin, että kiireessä ei tule kuin ku****päisiä pentuja. Turkin tapauksessa ei olisi mikään pakko suostua kiireellä kiristyksen kohteeksi, vaan rajat voitaisiin sulkea kunnes neuvottelujen lopputulos on molempia osapuolia tyydyttävä. Turkin tilanteesta taakankantoa on jo valmisteltu aivan kuntatasolle saakka, kun kuntaministeri Vehviläinenkin patistaa kuntia ottamaan lisää maahanmuuttajia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#2

Juuri niin…Matti ja Reijo on oikeassa Esim. Terroristimaa-Turkille luvattu viisumivapaus on täyttä hulluutta !
Mutta hullua oli työntää Rahaa Kreikkaan,Turkkin Ukrainaa
Ja haalia pakolaisia tänne !!!

Suomessa on Hallitusohjelmassa sovittu pakolaiskiintiöksi 1000 kpl
PAKKOA EI VOI SIIS OLLA TEORIASSAKAAN !
Hallitushan pitäisi kaatua jos ohjelmaa vastaan toimitaan ja äänestää vaaleilla uusi Hallitus jos kansa antaa sille valtakirjan haalia sosiaalipummeja enemmän kun 1000 !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#4

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001175816.html

Soini selitteli jo että vapaehtoisesti otettuja ja Eu:n ottaman pakotettuja ei lasketakkaan kiintiöön TÖRKEÄÄ HUIJAUSTA !

Soini tulee selittelemään vielä muutaman viikonkuluessa miksi Hallitus ohjelman vastaisesti Kreikan velkoja leikataan esim. alentamala korkoa ja pidentämällä maksuaikoja.
NÄIN PERSUT MYYVÄT PERSETTÄÄN !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000