Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Suomen sinisilmäisyys maksaa

On käymässä täsmälleen kuten olemme perussuomalaisina todenneet jo aikoja sitten ja eri blogeissakin kirjoittaneet. Koska Suomi herää? Suomen tulisi ilmoittaa että kalkkiviivat on ylitetty ja että vastaamme huutoomme VAIN tähän mennessä. Ilmoitusluonteisena asiana tulisi olla, että tulevaisuudessa jokainen huolehtii omista veloistaan ja vastuistaan niin pankkien kuin valtioidenkin osalla.
Tämä olisi vieläpä reilu ilmoitus verrattuna esim joihinkin maihin, jotka jättivät velkansa kokonaan maksamatta.

Finanssialan Keskusliiton (FK) pääekonomistiVeli-Matti Mattila kertoo yhteisen pankkivalvonnan aiheuttamista muutoksista. ””Pankkiunioni koostuu yhteisestä pankkivalvonnasta, yhteisestä kriisinratkaisumekanismista sekä yhteisestä sääntökirjasta. Lisäksi kansalliset talletussuojajärjestelmät yhdenmukaistetaan eli kaikkiin maihin rakennetaan samantyyppiset talletussuojat kuin esimerkiksi Suomessa on jo olemassa”

Mattilan mukaan on tärkeä muistaa, että stressitestien ulkopuolelle jäi kuitenkin tuhansia pienempiä luottolaitoksia. Niiden taseiden sisällöstä ja stressinsietokyvystä ei ole yhtenäistä käsitystä.

”Jos näistä luottolaitoksista paljastuu tulevina vuosina ongelmia, on mahdollista, että niitä joudutaan hoitamaan yhteisin varoin yhteisen kriisirahaston kautta”, toteaa Mattila.

Mattilalta hyvä huomio paitsi että asiassa tuskin on jossittelemista….”-KUN, näistä luottoluokituksista paljastuu…ei JOS

Kun otetaan huomioon esimerkiksi  Espanjan monimutkainen lainhuuto- ja kiinnitysjärjestelmä omaisuuksiin, ollaan totaalisesti suossa tämän systeemin kanssa. Etelän maissa usein vain pankit tietävät kuka on todellinen velkoja kussakin kiinnitetyssä kiinteistössä. Näin pankit rahastavat aina uusia ”sopivia” uhreja uudelleen ja uudelleen kun liiketoimta on käynnistynyt. Suomessa kyseinen lainhuutojärjestelmä on aukoton. Tiedetään mitä ostetaan.

Tämä sinisilmäisyytemme tulee vielä osallamme maksamaan ennen näkemättömiä summia.

Nyt esitetty 1 000 miljoonan erä on vain taskurahaa.

REIJO PAUNONEN, Eduskuntavaaliehdokas, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Sinisilmiä hallitus pullollaan
#1

Hallituksessa ministerimme kannattavat venäläistä Rosatomin ydinvoimalaa Suomeen. He ovat valmiita avaamaan Suomesta korruptoituneelle Venäjälle piikin ilman maksukattoa – Reutersilta tuli tieto, että Allegro junaradan rakentamisessa 1/3 rahoista meni asiaan ja 2/3 korruptioon. – Olympiarakentamisen hinta viisinkertaistui korroption vuoksi. – Kuinka monta miljardia Suomesta ollaan valmiita luovuttamaan Rosatomin ydinaseille ja kuinka monta miljardia korruptiolle? – Hallitus on pullollaan joko supersinisilmäisiä, tai lahjottuja poliitikkoja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000