Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Suomen Hugo Chávez jatkaa suhmurointiaan, kuten esikuvansa

42 kommenttia

Suomi sai kevään 2019 eduskuntavaaleissa oman Hugo Chávezinsa ja se tapahtui samoilla keinoilla kuin Venetzuelassa aikoinaan eli valehtelemalla äänestäjille.

Venetzuelassa, vasemmistolainen Hugo Chávez pääsi valtaan köyhien äänestäjien äänillä antamalla heille katteettomia lupauksia, samoin teki SDP:n Antti Rinne 2019 eduskuntavaaleissa suomessa.

Hugo Chávez voitti 6.12.1998 järjestetyt Venetzuelan presidentinvaalit. Hän lupasi vaalikampanjassaan ”poistaa maasta korruption ja tasata maan tuloeroja”. Kuulostaako tutulta?

Yksi alkuperäisistä, Antti Rinteen vaalilupauksista, taas oli antaa pienituloisille eläkeläisille 100€ nettona, kerralla lisää kaikkiin alle 1400€/kk eläkkeisiin ja sen ei pitänyt leikata muita sosiaalisia tukia, kuten asumistukea. Nyt kun vaaleista on kulunut vajaa 2kk on tuo summa pienentynyt ja eläkeläisten kohderyhmä on rajattu pienenmäksi kokoajan.

Viimeisin ”versio” Antti Rinteen kuuluisasta ”vappusatasesta” on seuraava. Kansaneläkkeeseen(perheelliselle 558€/kk ja yksinäiselle 629€/kk) tulisi peräti 31€ lisää ja takuueläkkeeseen(785€/kk) 50€ lisää. Tiesitkö muuten, että takuueläkettä saavat myös ne henkilöt, jotka eivät ole tehneet suomessa päivääkään ansiotyötä, koko elämänsä aikana, josta heille olisi kertynyt työeläkettä, kuten esimerkiksi Sipilän hallituksen ja vihervasemiston massoittain maahantuoma ”työvoima”, jota nyt elätetään verorahoillamme. Alunperinhän tuo takuueläke oli tarkoitettu suomalaisten, syystä tai toisesta oikeasti työkyvyttömien ihmisten vanhuuden turvaksi. Takuueläkkeestä on kuitenkin hyvää vauhtia muodostumassa tietyn väestöryhmän ”kotouttamistuen” jatke tulevina vuosikymeninä.

Vihervasemmisto paukuttelee lehdistössä henkseleitään

”– Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esittää tuntuvaa 50 euron korotusta pienimpiin eläkkeisiin. Tämän esityksen myötä korotuksen saisivat he, joiden arjessa lisäraha tuntuu kaikista voimakkaimmin, sosiaali- ja terveysministeri Pekonen totesi.” (https://www.is.fi/politiikka/art-2000006168807.html).

Vihervasemmisto yrittää siis paikkailla ”vaalivalheitaan” esittämällä ”saavutuksiaan” parempana kuin ne todellisuudessa onkaan.

Vihervasemmisto ja Hugo Chávez ei pelkää natseja, mutta näkevät niitä joka paikassa

Vihreiden uusi puheenjohtaja Maria Ohisalo kiirehti ensi töikseen, heti valintansa jälkeen kuuluttamaan vihreiden puoluekokouksessa ”En pelkää natseja”.

Natsien pelko ja natsien näkeminen kaikkialla ympäristössään on siis yhteistä vihreiden puheenjohtajan ja suomen uuden sisäministerin Maria Ohisalon, sekä jo edesmenneen vasemmistolaisen Hugo Chávezin kanssa. Mielenterveys ongelmako? Molemmilla?

Marraskuussa 2007 portugalin- ja espanjankielisten maiden kokouksessa Chilessä Hugo alkoi haukkumaan Espanjan entistä pääministeriä José Maria Aznaria ja Yhdysvaltojen silloista presidenttiä George W.Bushia kokouksessa huutaen:

”Fasistit eivät ole inhimillisiä. Käärmeetkin ovat inhimillisempiä” (https://fi.wikipedia.org/wiki/Hugo_Ch%C3%A1vez)

Hugo Chávezilla ja Vihervasemmistolla on muutakin yhteistä

”Hugo Chávezin hallinto pyrki monin keinoin rajoittamaan opposition sananvapautta muun muassa puuttumalla tiedotusvälineiden toimintaan ”kiihotus”-pykälän perusteella”.(https://fi.wikipedia.org/wiki/Hugo_Ch%C3%A1vez)

Suomalaiset, kuulostaako taas tutulta?

Suomessa vihervasemmiston edustajat ovat jo pitkään kovaäänisesti olleet vaatimassa tuomioita eri oikeusistuimissa ja he ovat myös mobilisoineet kansalaisten mielipidevainon, yksittäisten kansalaisten julkiseti esittämien eriävien mielipiteiden perusteella. Mielenkiintoista asiassa on se, ettei suomen rikoslaki edelleenkään tunne koko vihervasemmiston lanseeraamaa ”vihapuhe” termistöä, jonka perusteella ja vihervasemmiston vaatimuksesta on muunmuassa poliittisesti motivoitunut poliisijohtomme harjoittanut suomen kansalaisten vainoamista, kuin edesmenneessä DDR:ässä Stasi konsanaan.

Vihervasemmisto on selkeästi perustanut ja organisoinut keskuudestaan myös ryhmiä, jotka ”tarkkailevat” ihmisiä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja ilmiantavat eriävän mielipiteen esittäjät kyseisen palvelun ylläpitäjälle. Näin toimien he saavat omista näkemyksistään eriäviä mielipiteiden esittäjiä poistettua ja/tai estettyä toimimasta sosiaalisessa mediassa. Tuo edellä kuvattu toiminta on organisoitua, sekä ylhäältä päin johdettua ja siihen on mukaan liittynyt myös meidän politisoinut ja vihervasemmiston saastuttama poliisijohtomme ja oikeuslaitoksemme. Ylläkuvattu toiminta ei poikkea mitenkään edesmenneen DDR:n salaisen poliisin Stasin ja sen ”ilmiantaja verkostosta”, sekä Hugo Chávezin luomasta hallinnosta.

Suomessa kevään 2019 vaalien jälkeen muodostetun hallituksen jäsenten ensimmäisissä julkisissa ”ulostuloissa”, he esittivätkin vaatimuksia, heidän esittämistään ”oikeista mielipiteistä” poikkeavien ja niitä esittävien ihmisten oikeuksien merkittävää kaventamista ja siten mielipidevainon lisäämistä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Vihervasemmiston ja Venetzuelan Hugo Chavezin katteettomat vaalilupaukset ja niiden tulevaisuus

Astuessaan valtaan Venetzuelan Hugo Chávezilla oli käytettävissään erään maailman suurimman öljyntuottajamaan tulot ja varallisuus. Tuolloin öljyn maailmanmarkkinahinta oli vielä suhteellisen korkealla, jolloin Hugo pystyi toteuttamaan politiikkaansa ja saikin luotua eräänlaisen puolidemokratian Venetzuelaan. Kaikki meni kohtuullisen hyvin siihen asti, kunnes öljyn maailmanmarkkinahinta laski 2008-2009 ja valtion kassa oli lypsetty kuiviin Chávezin ”sosiaalisiin” hankkeisiin, niin Chávesin harjoittamalta käsittämättömältä ”talouspolitiikalta” putosi pohja kokonaan pois, Hugo Chávezin rakentama korttitalo nimeltä Venetzuela romahti ja maa ajautui nykyiseen tilaansa. Chávezin hallinnon ensimmäinen ratkaisu ongelmiin, olikin rajoittaa kansalaisoikeuksia ja laajentaa mielipidevainoa.

Suomessa taas Antti Rinteen hallituksella ei ole käytettävissään öljytuloja, eikä kohta mitään muitakaan tuloja, koska Rinteen hallitus on ilmoittanut myyvänsä suomen kansallisomaisuutta, valtion omistuksia rahoittaakseen kärkihankkeitaan, kuten ”pakolaisten” maahantuonnin lisäämistä, kehitysapua, tuulivoimalatukia ja muita vastaavia vihervasemmistolaisia haihatteluja, joita he lupailivat äänestäjilleen.

Myös Antti Rinteen Suomelle tulee ”seinä” vastaan, ennen pitkää, kuten Hugo Chávezin Venetzuelalle.

Ei ole mikään salaisuus, että vihervasemmisto haluaa luoda Suomesta uuden pohjois-euroopan DDR:n. Hallituksessa nyt olevan vasemmistoliiton koko olemassaoloajan politiikka on tähdännyt juuri siihen. Samaan kuoroon on liittynyt myös Maria Ohisalon johtamat vihreät. Siinä yhteiskunnassa peruskouluissamme aivopestään lapset jo nuorina vihervasemmistolaiseen aatteeseen ja elämäntapaan, kuten pioneerinuoret DDR:ssä konsanaan. Koulun aivopesun jälkeen he pystyvät ilmiantamaan naapurinsa ja tarvittaessa vaikka omat vanhempansa, vihervasemmiston vastaisesta toiminnasta ja ”vihapuheesta”, meidän kotimaiselle Stasille, eli politisoituneelle poliisille. Vihervasemmisto on myös alkanut määräämään yhä etenevissä määrin sitä, mitä kansalaiset saavat jatkossa syödä ja kuinka paljon. Lisäksi omalla autolla liikkumista pyritään rajoittamaan kaiken maailman ylimääräisillä veroilla ja tekaistuilla ”haittamaksuilla”. Toiminta on varsin lyhytnäköistä, pitkien välimatkojen ja huonojen julkisten palveluiden suomessa. Monesta kylästä ja pikkukaupungista ei löydy edes pankkia, Kelan konttoria tai postitoimistoa, joukkoliikenneyhteyksistä puhumattakaan.

Samanaikaisesti vihreät ovat luomassa yhteiskuntaamme omaa ”anekauppaansa”, päästövähennysoikeuksista, josta kansalaiset voivat ostaa itselleen ”hyvän mielen”, kuin katollisessa kirkossa keskiajalla konsanaan. Vihreiden Antero Vartian perustama Compensate-säätiö on tästä hyvä esimerkki.(https://www.vihrealanka.fi/juttu/antero-vartian-s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6-haluaa-tehd%C3%A4-p%C3%A4%C3%A4st%C3%B6jen-kompensoinnista-helppoa)

Antero Vartian Compensate-säätiön lanseeraama päästökauppa muistuttaakin rakenteeltaan enemmän pyramidihuijausta kuin todellista pyrkimystä saasteiden vähentämiseen. Ainoa ero pyramidihuijaukseen on se että vihreiden mallissa rahat ohjautuu ainoastaan pyramidin huipulla olevalle ja muut saavat tyytyä pelkkiin mielikuviin ”puhtaasta luonnosta”, rahaa heille ei tule tippumaan, eikä ympäristön saatuminen vähene mihinkään.

Mielenkiintoiseksi asian tekee vihreiden todella aktiivinen toiminta ja loppaus päästökaupan, sen lainsäädännön ympärillä, niin suomessa kuin euroopan unionissa. Kannattaa muuten seurata vihreiden toimintaa päästökauppa asian ympärillä, niin havaitsette helposti, ettei heidän toimintansa niin ”pyytteetöntä” olekaan, kuin he antavat ymmärtää.

Suomelle tulee ennen pitkää käymään kuin Venetzuelalle tai DDR:lle aikoinaan, mikäli nykyinen hallitus pysyy kasassa ja saa jatkaa kansan ”kusettamista”.

Viimeistään nyt, pitäisi olla jokaiselle suomalaiselle äänestäjälle 100% selvää se, että äänestäjiä huijattiin äänestämän vihervasemmistolaiset valtaan ja hallitusvastuuseen.

Osallistu keskusteluun!


42 kommenttia
Nimetön
#1

Pahimmat paskanpuhujat Suomessa ovat yle ja antti rinne, ja sitten lisäksi kasvisruokaterroristit. Kaikki edelliset käyttävät lapsia hyväkseen kasvisruoan mainostamisessa. Ylen haastattelemat lapset kehuvat kasviruoan ihanuutta, mutta DDR:ssä kun ollaan, muiden lasten mielipiteet menevät roskikseen saman tien. Maan petollisin kommunisti on siis yle valheineen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jörgen Jörgensen
Vihainen
#2

Ei kai kasvisruoassa sinänsä vikaa ole, terveellistähän se kohtuudella käytettynä on. Mutta vallan saatanasti on vikaa siinä, että sen syömisestä tehdään lapsosille ja vielä varusmiehillekin pakollista. Se ei näille vihervassarimölöille tunnu millään menevän jakeluun, että jos suomalainen jotain inhoaa syvältä ja rajatta, se on pakollisuus. No, koulujen lähikaupat ja hampurilaispaikat, ja ehkä myös sotilaskodit kiittävät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Kohtuullinen määrä kasviksia ei ole tosiaankaan haitaksi, mutta, jos sen määrä kasvaa pääruoaksi, siitä on haittaa. Liha sisältää, esim. maksa runsaasti sellaisia hivenaineita, joita ihminen välttämättä tarvitsee. Pelkällä apinan ruokavaliolla, hedelmillä, ihminen tulee toimeen kolme kuukautta, amerikkalaisen tutkimusryhmän kokeissa Etelä-Amerikan viidakossa tehdyssä testissä. Huugon aivot ovat kasvaneet kasviksilla, ja äly on häipynyt minne lienee. Huugo saarnaa lisäksi päivittäin ilmastonmuutoksesta, maapallon jatkuvaa tapahtumaa. Joku keksi senkin, että Etelämannerta ympäröivä merijää olisi vähenemässä rajusti, absoluuttista täyttä paskapuhetta. Satelliitti-infoa tarkoin analysoiden, jääraja voidaan luodata jo lämpötilojen avulla; jopa leveydelle 59 astetta S lämpötila on 32,8 C pakkasta, jäätikköä, ja avoimella merialueella merijääalueen rajan ulkopuolella pakkasta 7,3 C astetta. Tällä hetkellä Etelämannerta ympäröivä merijään pinta-ala on Etelämantereen jäätiköitä suurempi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Sen verran on lisättä tuohon huugon jauhantaan ilmastonmuutoksesta, ei voisi olla tyhmempää ja joutavaa velehtelua ja narsismia, tyypiltä jolla ei ole mitään henkilökohtaista kompetenssia ilmastotieteen osalta. Jokainen ruohonnarskuttaja vihreä saa huugon uskomaan ihan mitä tahansa sontaa ilmaston käyttäytymisestä. Itse olen perehtynyt ilmasto-, geologiaan ja tähtitieteeseen, kuten laajennettuun aurinkokuntamme historiaan ja monenmoisiin omituisuuksiin jo kymmenien vuosien ajan. Näin väitän, että huugo voisi pitää typeryytensä piilossa asiassa, josta ei itse ymmärrä mitään, ja apinoi mitä vihreät syöttävät valheita huugon pienten aivojen käsittelyyn.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Se on juuri näin, lisäksi pelotellaan jäätiköiden valumisella mereen; ei pelkoa, jäätiköt kasvavat vauhdilla, ja paino kasvaa. Tuosta voi olla vain yksi seuraus, jäiden kohtalo on aina valua mereen. Jos näin ei olisi, jäät olisvat kavaneet historian saatossa pilvien yläpuolelle. Jos siis änkyräylen propagandistit huutavat kurkku suorana, että jäät valuvat mereen, se on ihan oikeasti merkki jäätiköiden paksuuntumisen ja painon kasvusta. Alla olevat kalliot ovat hioutuneet silokallioiksi kymmenien miljoonien vuosien aikana, kitka on varsin vähäinen. Se, että sulavedet toimisivat ”laakerina”, ja sen vuoksi jäätiköiden valuminen kiihtyisi, kilometrien paksuisten jäätiköiden alle ei koskaan ole pakkanen yltänytkään, varsinkin kun alla sijaitsee tuliperäinen manner. Ilmastonmuutostelijat eivät ole missään osoittaneet todisteita ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Varsinkin se, mitä syöt, ei vaikuta ilmastoon mitenkään, voit vapaasti syödä lihaa ja juoda maitoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Jos tässä saa lisätä muutaman ysittäisen huomion; Alaskan keskisessä osassa hiilidioksidi-pitoisuus on noin 392 ppm, ja lämpötila 25,3 C astetta. Luoteisessa osassa rannikolla hiili on 418 ppm, ja lämpötila 17,1 C astetta. Vastaavasti muualla rannikoilla tämän hetken lämpötilat ovat 6,2-9,3 C astetta ja hiilidioksidi 414-420 ppm. Etelämantereen keskiosassa lämpötila on 53,4 C astetta pakkasella, ja hiilidioksidi 422 ppm. Keskisessä Suomessa lämpötilat ovat luokkaa 10,5 C, ja hiilidioksidi 421 ppm. Mistään ei löydy todisteita lämpötilojen riippuvuutta juuri hiilidioksidista, joten pyytäisin syömään lihaa, varsinkin punaista lihaa niin paljon, kuin mahaan mahtuu. Se ei sekoita ilmastoa. Vihreille voi toivoa vain, pysykää terveinä, syökää puuttuvia hivenaineita vaikka lisäravinteina, kasviksista niitä ette varmasti saa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Ei hätää…
Persuista tulee seuraava Pääministeri puolue yli . 30 % kannatuksella !
Tähän on selvä syy jolle muut puolueet ei voi mitään , kaikki niiden yritykset kääntyy vain niitä itseä vastaan ja Persujen ei tarvitse kuin olla ja odottaa vaan.
Syy tähän on ,koska yli 30 % Suomen kansasta on järjissään jotka tajuaa että tätä maata ei pelasteta
-Persesilmään nussimista tuputtamalla kansalle
-Huumehörhöilyä soormien läpi katsomalla
-Sosiaali pummi pakolaisia tänne haalimalla
-Maata velkaannuttamalla
-Tuottavia vienti työpaikoja pois ajamalla joista tulee tänne valuutta tuloa ja ostovoimaa
KYLLÄ KANSA TIETÄÄ !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#4

Mikä parasta sitä ei tarvitse odottaa seuraavaa 4 vuotta ,koska Kepun kannatuksen syöksykierre pakottaa eroamaan ne hallituksesta viimmeistään kun kannatus on alle 10 % ja on laskussa kohto 5 % tasoa !!
Tämä voi olla edessä jo ensi talvena ! silloin tulee uudet vaalit !

Koska Kokoomus ei lähde Viher-Kommunistien kätyriksi ,se on 100 % varmaa ! vaan ne odottaa että ne pääsee Persujen kanssa Hallitukseen !

Näin asia tulee menemään ….

4 v. Viher-Kommunsiti Hallitusta saisi tuhoon koko maan niin talaouden kuin turvallisuuden ihan kuin Venetsuelassa kävi

On päivän selvää että Kepu ei voi tehdä sitä koska siellä on muitakin kuin oman edun tavoittelijoita ja Ministrerinä hinnalla millä hyvänsä roikkujia.. siellä on poliisia pappia ym. jotka sanoo että ei Suomea saa tuhota Venetsuelan mallin mukaan !

Hallituksen kasassa pysyminen on vain ja ainostaan Kepusta kiinni !
On vain ajan kysymys milloin se kaatuu !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Ulkoministeri on muuttanut Afrikkaan hoitamaan afrikkalaisten asioita (vanha suola janottaa), mutta sentään sisäministeri tehtävä on hoitaa Suomen asioita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vasemmistolainen
Tyytyväinen
#7

Suurin uhka koko maailmalle on Ilmastomuutos ja hälyttäviä merkkejä näkyy päivittäin. Mexicon talvipäivä ja Kreikan talvimyrsky rakeineen ovat vain jäävuoren huippu, mutta kertoo missä mennään. Pariisissakin porottaa aurinko 45 asteen tietämillä.
PS sahaa omaa oksaansa, kun vähättelee asiaa ja siirtää vastuuta ilmastosta rajojen taakse..Kaikkien pitää toimia, oli omat päästöt ja nielut ihan mitä tahansa. Meidän on hyvä näyttää maailmalle esimerkkiä ja olla eturintamassa tässä taistelussa. Pekan kaltaisille havukka-ahon ajattelijoille ei ole sijaa silloin kun maailmaa pelastetaan. Hyvä vihreät, hyvä Rinteen viisikko ja hyvä kansan enemmistö, kun otatte ilmastokysymyksen vakavasti!
Pistää vihaksi dissaajat!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

No se oli hyvä, kun kerrot täällä tietämättömyytesi. Äärisäät johtuvat ilmaston rajusta kylmenemistä. Tuulet syntyvät lämpötilaeroista, ja rakeet kasvavat nousevissa ilmavirtauksissa, kunnes niiden paino kasvaa riittävästi, ja ne laskeutuvat maahan. Rakeet syntyvät vain kylmässä tilassa, ei helteen johdosta. Vaikea on antaa sinulle vastauksia, jos et kysy. Hyvä siis että kysyt. Ilmaston kylmentyessä, maapallon ilmapaine laskee, johon yksi tärkeä tekijä, Etelämanner laskee ilmanpainetta, jossa ilmavirtaukset eivät piittaa päiväntasaajasta. Mitä alempi ilmapaine maapallolla, sen alempana myös kylmät ilmamassat ovat. Yläpuolellamme on miljoonia kuutiokilometrejä hyistä pakkasilmaa, ja nämä odottavat vain maantasolle ”putoamista, hyisiä pakkasoluja. Suora auringonsäteily turvottaa ilmakehää, ja aiheuttaa joka tapauksessa ilmakehän kiertoa, söit lihaa tai ei. Mutta kysele lisää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vasemmistolainen
#13

Totta, ei ole mitään ongelmaa. Ilmasto ei lämpene, ei muutu ja mitään merkkejä ei ole ilmassa. Sori tyhmyyteni. Nyt voidaan pallolla porskuttaa kahta kauheammin.
Kivi tippu sydämeltä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

No hyvä että huomasit, sen verran on lisättävä, että maapallon viljelykelpoiset alueet, huomioiden veden jakautuminen epätasaisesti maapallolle, on maapallon asukasta kohden vain noin 16 *16 metriä, joka ei riitä sellaisenaan kasviksien tuottajana. Asiassa on huomioitava se, että tuo pieni alue on jaettava myös märehtivien villieläinten kanssa, joita maapallolla riittää. Viljelykelvottomia maita kyllä riittää, mutta sellaisenaan ei riitä muuhun kuin karjojen kasvatukseen, ei varsinkaan tehomaatalouteen. Muoviastioista, kertakäyttöastioista sen verran, niiden käyttö on luonnollisesti tärkeä näkökulma, mutta toisaalta on tunnustettava se tosiasia, pohjavetemme ei riitä kestoastioiden tiskaamisen lisäämisen vuoksi. Vedenkäyttöä ei pidä rajoittaa Suomessa, mutta kuivia maita tai alueita riittää maapallolla, ja astianpesukone jopa sadoissa miljoonissa talouksissa tulee edelleen kasvattamaan vedenkulutusta. Kertakäyttöisille astioille on siis tilaus, vaikka sitten puujalostustuotteita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Näin juuri, suomalaiset voisivat toimittaa kehitysapuna malleja ”pahvisista” kertakäyttöastioista mm. Afrikan kuivuudesta kärsiville asukkaille. Vettä kuluisi vähemmän ja vähennettäisiin saastuneiden vesien käyttöä, vaikka vain huuhtelussa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Ilmassa ei todellakaan ole ilmastonmuutoksen syyllinen näkyvissä, mikäli joku ei sitten näe tai haista magneettikenttää. Maapallon ytimen asennonmuutos on todellisuutta, mikäli uskomme esim. Nasan auringon jatkuvaan napaisuuden vaihtumiseen, tai ytimen asennon todettuun jatkuvaan muutokseen. Kyseessä on siis toimivan tieteellisen avaruuden tutkimuksiin perehtyneiden tutkijoiden arvioita, ei poliittisen vasemmiston höpinöitä. Heikentynyt maapallon magneettikenttä aiheuttaa nykyisiä auringosta saapuvien hiukkas- ja säteilypurkauksien lisäystä. Maapallon ydin pyörii eri tahtiin maapallon muun osan kanssa, ja sijaitsee maapallon keskipisteessä, jossa pallo on ikään kuin painottomassa tilassa. Keskipakovoima pyrkii heittämään osaltaan uloimpia osia avaruuteen ja kaikki on tasapainotilassa, joka johtuu maapallon pyörimisestä. Esim. Venus-planeetta pyörii päiväntasaajalla vain n. 6,5 kilometriä sekunnissa, ja mm. kaasunpaine on valtava, noin 92 kertainen maan ilmanpaineeseen verrattuna.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Kannattaa muistaa myös se tärkeä seikka Venuksesta, saapuvasta säteilystä, joka on noin 2600 wattia neliömetrille kaasukehän ulkolaitaan, planeetan pintaan pääsee vain noin 1100 Watti neliömetrille. Vaikka kaasukehä sisältääkin runsaasti rikkipisarapilviä, hiilidioksidi on se pääasiallinen kaasu, eli hiilidioksidi leikkaa myös maahan pääsevää säteilyä. Maan pilvet leikkaa maahan pääsevää säteilyä rajusti, joka tuntuu esim. tämän hetken kylmissä säissä. Hiilidioksidin vähentäminen ei toisin sanoen jäähdytä maapallon ilmastoa, kuten virheellisesti kuvitellaan. Asia vaan kannattaa uskoa vähitellen, ja ainakin lopettaa ylen ilmastokiimainen esiintyminen hiilisaarnaajana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#40

Yhden kiven voit myös pudottaa sydämeltäsi, ihmisen ”lämmittämä” ilmasto ei syypää punkkien lisääntymiseen. Punkit elää pääasiassa säältä suojassa maan alla. Se mikä jää vaikka Turun yliopiston viisailta huomaamatta, asutus, ennen kaikkea ihminen on huviloineen levittäytynyt punkkien valtakuntaan, ja siitä se punkkien määrä on ”kasvanut”, tai ainakin havainnot ja ongelmat. Punkkien määrän kasvulla ja ilmastonmuutoksella ei ole yhteyksiä, tai ainakaan siitä ei ole todellisuudessa historiasta ainoatakaan verrokki tutkimusta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#41

Se on täsmälleen näin, taas yksi vihreiden loppumattomasta virheellisistä ilmastonmuutos argumenteista on kumottu. Punkkien pääasiallinen ravinto elää maan alla, myyrät ja hiiret ym. Ihminen itse siirtynyt punkkialueelle, jossa saattaa kesäisin saada punkin itseensä. Myös linnut levittää punkkeja, joita tulee mm. muuttolintujen mukana keväisin, kenties vaikka Afrikasta. Punkit eivät kuitenkaan tuhoudu maan sisällä, oli ilmasto useamman asteen kylmempi tai lämpimämpi. enemmän olisin huolissani niiden muuttolintujen kohtalosta, jotka syö mm. punkkeja. Monet muuttolinnuista päätyy vaikkapa Italiassa ja Ranskassa ihmisen ruokapöytään, ja miljoonat menettävät lentokykynsä jättimäisiin tuulivoimala puistoihin, jotka lisääntyvät kuution käyrässä ympäri Eurooppaa, ennen kaikkea muuttolitujen suosimilla rannikkoseuduilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Maapallon magneettikentän jyrkkä heikkeneminen aiheuttaa sen, että suora säteily pääsee suoraan Pariisin kaduille. Se on täysin selvää, että siinä asfaltti lämpenee. Liha kannattaa niellä, mielellään pienittynä, niin ihmisestä tulee hiilinielu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Hyvä että olet huomannut ”aurinko porottaa 45 C asteen tietämillä”, todellakin, aurinko porottaa, vaikka ohisalot ym. tekevät mitä tahansa estääkseen suoran säteilyn. Hiilidioksidi ei säteile tai porota pilvettömältä taivaalta. Maahan saapunut säteily ei lähde maasta takaisin samana säteilynä, mitä se auringosta saapuessaan on, ja hiilidioksidin väitetty takaisin heijastama lämpösäteily ei säilö lämpöä, kyse on aina suorasta auringonsäteilystä, joka vaikuttaa. Ilmakehään saapuva auringonsäteily leikkaantuu reippaasti ennen maahan saapumistaan, ja lopusta muodostuu kohteeseen lämpövaraumia, joka tasoittaa yön ja päivän lämpötilaeroja. Se on eri asia, jos pilvien läpi pääsee IR säteilyä, joka sekään ei ole hiilidioksidin aiheuttamaa heijastumaa. Se, joka pitää hiilidioksidia ilmastokaasuna, on täysin pöpilästä kotoisin. Ilmakehän hiilidioksidi voisi teoriassa olla ilmastokaasu, mutta pitoisuudet tulisi olla monituhat kertaista nykyiseen verrattuna teoreettiseen lämpötilan nousuun.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

Juuri näin, meillä ihmiskunnalla ei ole verrokkia ilmakehää, jossa auringosta saapuva säteily pääsisi ilman hiilidioksidia tai muita kaasuja tai atomeja suoraan maahan. Näin puhuminen hiilidioksidista ainoana kuumentavana on absoluuttista hölmöilyä ilmaston ympärillä. Ei siis ole todisteita, mikä olisi säteilyn määrä, jos joku kaasuista puuttuisi. Vähimpiä vaikuttajia ovat esim. hiilidioksidi ja vety ym. erittäin harvat kaasut, jotka harvenevat edelleen korkeuden kasvaessa, ja osapaineen vähetessä. Maanpinnalla hiilidioksidia tarvitaan, tai sen hävittäminen on sama, kuin eläinkunnan ruokaketju katkaistaan. Vihreät joutaisivat vankilaan jo pelkästä massamurhan suunnittelusta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Huugo kuuluu siihen samaan maapallon väestön väkivaltaisen joukkotuhon kannattajiin. Toivotaan sentään, että kokkareet pysyvät erossa massatuhoajien joukoista, kepulta puuttuu selkäranka kuitenkin, näitä nimitetään usein matelijoiksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
#23

Höpö, höpö. Viherhörhöjen ilmasto hysterialle ei ole mitään päteviä todisteita. Nykyiset säätilanvaihtelut kuuluvat normaaliin maapallon sää vaihteluun joka toimii sykleittäin ja on toiminut samalla tavalla aina. Maapallolla on ollut lämpimiä ajanjaksoja(suomessa viimeksi sota-aikana 1940- luvulla, tuolloin myös talvet olivat kylmiä). Viime kesän lämpötilaennätykset eivät vielä edes yltäneet noihin sota-ajan lukemiin. Myös jääkausia on ollut maapallolla säännöllisesti. 1700-1800 luvulla Lontoossa Thames-joki jäätyi kokonaan talvisin ja siellä pystyi ihmiset jopa luistelemaan, tuosta on säilynyt ensimmäisiä valokuvia ja maalauksia. Maapallon säähän vaikuttaa paljon enemmän maapallon akselin kallistuma, pyörimisnopeus jne. (Ne kun muuttuvat kokoajan) kuin mikään lihansyönti tai joku muu vihreiden pseudo-tieteilijöitten muotivillitykset, joilla kerätään itselle lisäpisteitä muiden pseudo-tieteilijöitten ja hörhöjen joukossa. Jatkuu…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
#24

… Jatkuu
Enemmän kannattaisi olla huolissaan maapallon magneettikentän heikkenemisestä ja siirtymästä, joka taas on tosiasia, eikä mikään ennustajaeukkojuttu, kuten nykyinen suomessa esillä oleva ”ilmastonmuutos”. Mangneettinen eranto kasvaa nykyään joillakin maapallon alueilla jopa 10- astetta tai enenmmänkin vuodessa. Se tarkoittaa sitä, että meidän magneettinen pohjoisnapamme siirtyy kiihtyvällä tahdilla pois sieltä missä sen pitäisi olla. Mikäli magneettiset navat vaihtavat paikkaansa(napaisuus muuttuu) saattaa meidän tuntema elämä loppua maapallolla kokonaan, eikä siihen auta mikään vihannesten syönti, sähköisellä ”hieromasauvalla” ajelu, joogaaminen tai pride-kulkueissa hilluminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Niin, napaisuuden kääntyminen on hyvin harvinaista, viimeksi noin 650 th vuotta sitten. Näin se tuskin liittyy osaksi prekession säännöllisyyttä, joka muodostuu noin neljän jäätiköitymissarjan rytmissä. Viimeisin lämpöhuippu, Eem-kauden huippu oli noin 125 th vuotta sitten, johon nykyistä lämpöhuippua pitää verrata. Edellisestä lämpöhuipusta lämpötilat ovat jäämässä noin 4-5 astetta miinukselle, kun sarjan kylmin glasiaali oli juuri viimeisin. Jääkaudet kiertävät ympäri pohjoista pallonpuoliskoa, jossa Grönlannin jäätiköt ovat viimeisen glasiaalin jäänteitä. Prekessiossa Grönlannin eteläinen kärki on matkalla kohden etelää, Espanjan aurinkorannikon leveyksille, eli Grönlannin vihreät ovat jälleen toteutumassa, ja sekin ”salaisuus” tulee paljastumaan aivan luonnolliseksi tapahtumaksi, vaikkakaan tuskin sitä vihervasemmiston nykyinen suku uskoo, menee useampia sukupolvia. Ilmastosysteemit ovat liian vaikeita vasemmiston ymmärtää, mutta päivittäin nämä puhuvat ilmaston lämpenemisesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#26

Näin se on, ylen ja vihreiden pysyvä jankutus ilmastonmuutoksesta ta ilmastonlämpenemisestä, on säälittävää. Yle ja vihervasemmisto ovat sairaita, psykiatrista hoitoa tarvitsevia yhteisöjä ja yksilöitä.

Magneettisen pohjoisnavan nopea liike on merkki maapallon ytimen asennon muutoksesta, jossa muutoksen koko on viime jääkaudesta kokonaisuudessaan noin 138 astetta radallaan prekessiossa, eli maapallon hyrräliikkeessä. Prekessioliikkeen täysi kierros ottaa aikaa noin 26 th vuotta, ja tuossa aikavälissä myös Grönlannin jäätiköt käyvät erittäin vähiin, käyhän Grönlannin eteläinen kärki peräti Espanjan aurinkorannikon leveyksillä noin 2900 vuoden kuluttua. Sekin on vaikea ymmärtää, varsinkin vihervasemmiston, että Helsinki sijaitsee parinkymmenen th vuoden kuluttua liki Huippuvuorten leveyksillä. Maan ydin on oman uransa vanki, se seuraa auringon sijaintia, ja litistyneen muotonsa vuoksi hirttäytyy Siperiaan tuhansiksi vuosiksi, josta on omat seurauksensa, jäämeren viilentyminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Vaikka Suomi on olevinaan huippua tieteessä ja teknologiassa, järki loppuu kun aletaan puhumaan ilmastosta. Magneettinen pohjoisnapa on todellakin rajussa liikkeessä, kilometri viikossa, joka on jättimäistä muutosta. Napaonkaloksi nimetty alue liikkuu ja on jo rantautumassa Siperiaan. Tuo keskimäärin 1500 km halkaisijaltaan oleva ovaali alue on huippuimuri kesäisin aurinkotuulen hiukkasille positiivisesti varautuneen magneettisen pohjoisnavan alueelle. Tuossa toimii myös Van Allenin vyöhykkeestä vuotavat hiukkaset, josta muodostuu mm. revontulet ym. Kaiken kaikkiaan 1800-1900-lukujen taitteessa puristuksesta vapautunut maapallon ydin alkoi vaihtaa asentoaan, joka näkyy ulkoisesti mm. navan liikkeessä. Hiukkasvirtauksien osuminen jäämerialueen magnesiumpitoiseen meriveteen ja aiheutti meressä kemiallisia ja lämmittäviä reaktioita. Etelämantereella vastaavaa ei ole, syystä jäätiköt ovat säilyneet jopa kymmeniä miljoonia vuosia syntymästään. M-napa on vierailut Siperiassa ennenkin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#28

Tieteellisesti ajatellen, meriyhteys tällä hetkellä tai toistaiseksi m-navalta toiselle on tosiasia. Maapallon magneettikenttä muodostuu dynamoteorian mukaisesti, koska hehkuva ferriitti ei voi muodostaa geomagneettista kenttää, vaikka se voi johtaa sähkö ja magnetismia. Maapallon sähköiset virtaukset suolaisessa meressä on siis olemassa navalta navalle, kunnes mgneettinen pohjoisnapa rantautuu kokonaisuudessaan Siperiaan. Kyse on pinta-alaltaa erittäin suurista oikosulkukaapeleista, kahta kautta navalta navalle. ”Oikosulku” on osa maapallon erinapaisten napojen hitaita hiukkasvirtauksia, jossa sisäiset magneettikenttään tarkoitetut sähköiset virtaukset menevät hukkaan, ja magneettikenttä edelleen heikkenee jyrkästi. Viimeisten 3000 vuoden aikana m-kenttä on heikentynyt noin 30%, ja viimeisten 150 vuoden aikan jopa 10-15%, eli kyse on hirvittävän voimakkaista ja nopeista muutoksista, johon ylen ”asiantuntijat” koettavat vähentää vaikka vanhuksien liharuoan vähentämisellä jne.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Juuri näin, hehkuva ferriitti ym. eivät voi muodostaa geomagneettista kenttää, vaikka se johtaakin magnetismia. Se mitä useimmat tiedemiehet eivät ymmärrä, maapallon ydin ei ole maapallon painopiste. Toisin sanoen ajateltu tyhjä tila maapallon keskiössä, siellä rautakuula voisi leijailla, kuin avaruudessa, voimavektorit nolla. Kuorten vastakkaiset puolet ovat noin 12 th km erillään toisistaan, ja pelkästään kuorten vetovoimat eivät riittäisi pitämään palloa koossa, jos maapallon pyörintänopeus säilyisi ennallaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#42

Blogin kirjoittaja ei ymmärrä edes että paikallinen säätilan vaihtelu ja globaali ilmastonmuutos ovat täysin eri asioita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vrt. Winston Churchill / Halla-Aho
#14

Valtion kassa on tyhjä, mutta silti oli otsaa luvata mannaa lähes kaikille etenkin tietyille kohderyhmille, joilla isojen asioiden käsityskyky saattaa olla rajallinen. Näin teki populisti A. Rinne.

W. Churchill virkaan astujaisissaan lupasi kansalle Verta, Hikeä ja Kyyneliä. Häntä voi hyvin verrata Halla-Ahoon lupauksissaan.
Mannaa ei PS luvannut, vaan pistää maan talous kuntoon kitkemällä turhat menot. Näin jokainen tekee omassa taloudessaan, jos ajattelukykyä sellaiseen on. Jos ei, ollaan velkakierteessä.
Antin lupausten kohderyhmä oli myös osittain he, joiden talous perustuu tulonsiirtoihin. He pelkäsivät, jotta saatavat vähenevät.
Loput olivatkin niitä, joilla ei ole kiinnostusta politiikkaan. Sellaiset antoivat äänensä Antille hänen perusteettomien valheellisten lupausten houkuttelemina. Vaalikone oli tässä Antin apuna. Vaalikone on huijausta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Hieno kirjoitus! Mutta harhaanjohtavaa uutisointia IS:ssa eläkkeiden korotuksista, hyvä että tämä asia avattiin että korotus ei koskekaan moniakaan suomalaisia vaan näitä suojavärillisiä syöttiläitä. Taas sataa PS:n laariin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Aika ihmeellistä on se, että sekä yle että maikkari lupaavat aina seuraavalle viikolle lämpenevää. Itse hain juuri toppatakin pois kesäsäilöstä, liian kylmää. Sekin ihmetyttää, että yksikään vihreä tai ylen suosimat ilmastonmuutokset toittottajat eivät uskalla ottaa osaa tieteelliseen keskusteluun, vaan jankuttavat alituiseen ilmastomuutoksesta tai lämpenemisestä. Nämä tuppisuut ovat maan mätä, ja käyttävät veroista maksettavaa yleä kuin varastettua hevosta tarkoituksiinsa. Ylelle pitäisi laittaa suitset suuhun, emme tarvitse tuollaista ddr:n petoa valehtelemaan julkisesti, varsinkin, kun ylen mielipiteiden vastaisille mielipiteille syljetään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vasemmistolainen
#31

Tässä suora lainaus siitä mitä koulussa opetetaan nuorille. Proffat ovat tän laatineet, varmaankin ovat ihan hakoteillä?

Mikä ilmastonmuutos?
Ilmastonmuutos on vakavin ihmiskuntaa koskaan kohdannut ympäristöongelma. Se vaikuttaa ihmistoimintaan ja luonnonympäristöihin jo nyt ja vaikutukset tulevat lisääntymään tulevaisuudessa. Ihmisten toiminnan vaikutus ilmastonmuutoksen etenemisessä on ratkaiseva ja katastrofaalinen ilmastonmuutos voidaan edelleen estää, jos niin halutaan

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

Niinpä niin, edelleen, kukaan ainakaan maapallon tiedemiehistä ei pysty todistamaan ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta. Motivaatioita sen sijaan syyllistää ihmisiä kaikesta, riittää. Ihmisviha versoaa, näistä muistutuksena esim. Stalin ja Hitler. Ihmisen olemassa oloa ei pidä ihmisen toimin kyseenalaistaa, paljon enemmän on sellaista, mitä ei voida selittää, kuin sellaista, mitä ihmisaivot voi selittää. Toivoisin, että ihmisten syyllistämistä yleisesti ei harrastettaisi. Pahuutta riittää maailmassa ilman vihreää terrorismiakin. Itse uskon siihen, että ihminen ymmärtää ympäristön ongelmat ilman päivittäistä kommunistien saarnaustakin, ja nimen omaan ympäristössä on tulevat ongelmat, ei ilmastosta, jota ihminen ei ole koskaan voinut, eikä tule koskaan hallitsemaankaan. Maapallon ja auringon väliset suhteet ja voimat ovat suuruusluokassa bakteerin mittasuhteet maapalloon. Juuri bakteerit ovat se, joka hallitsee mantereilla ja merissä hiilidioksidipitoisuudet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#33

Proffasi ovat hakoteillä. Kun poistaa tuosta sinunkin argumentoinnista poliittisen agendan, niin mitä jää jäljelle? Tyhjää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

Olet siinä oikeassa, maapallon sisäiset ja ulkoiset voimat ovat halutessaan koko ihmiskunnan tuho. Palamme silmänräpäyksessä, kun esim. suuri asteroidi törmää maapalloon. Ihmiskunta ei ole maailmankaikkeuden napa. Pakko on muotoilla asia niin, että olemme ihmistä suurempien voimien armoilla, liittämättä asiaan jumalteorioita, joita kommunistit eivät usko. Monet historian kansat ovat tuhoutuneet epäjumalien uskoissaan, yrittäessään lahjoa ihmisten ruumiita, vaikka saadakseen suuremman sadon viljapelloiltaan. Ihminen ei ole kuitenkaan se ”suurempi” voima, vain bakteeri maan päällä. Ympäristön voi pilata, ihmisen näkökulmasta, vaikka paska voi elättää biljoonia bakteereita, ja näiden onni kukoistaa. Mikrobit ovat maata hallitseva eliölaji, ei vain määrällisesti, vaan vaikka ilmastollisesti, yhdessä niiden maapallon suurempien voimien kanssa, kuten maapallon magneettikenttä. Vihreät ovat keksineet paholaisen, märehtijöiden ruoansulatuksessa piilevän metaania tuottavan mikrobin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

jatkuu

siis ei lahjoa ihmisten ruumiita, vaan niitä epäjumalia ruumiinosilla tai vain ruumiilla, joita on voinut olla vaikka naapurin saapaspari tai vuorilla ulvova kojootti ym. Helpompi on uskoa saappaisiin, kuin näkymättömään, johon silmä ei voi luodata, ottaa vain valoista muodostuvaa säteilyä vastaan, joka muodostaa aivoissa kuvan. Paljon on sellaista avaruussäteilyä, joista ihmissilmä ei erota edes ääriviivoja, mutta kehittyneempi tekniikka voi silti muodostaa niistä silmin havaittavan muodon. Mitä tulevaisuuden kehittyneet tekniset silmämme vielä tuovatkaan tullessaan, jää nähtäväksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Säätieteilijä
Tyytyväinen
#36

Tämä ilmastokysymys on todellakin se mihin PS kaatuu ja tämä on ihan varma. Suuri enemmistö pitää ilmastoa ja pallon pelastamista ykkösasiana ja vasta sen jälkeen tulee muut huolet. PS näillä palstoilla ja blogilla näivettää kannatuksen muutamassa vuodessa ja tie on lilliputtikokoon. Maahanmuutto veturina ei riitä, eikä kanna, jos tärkein, eli ilmastohuoli poljetaan alas!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#37

4-vuoden päästä on uudet vaalit, ettekä te niitä voita lastenraiskaajien maahantuonnilla, joten silloin näemme mitä kansa todellisuudessa elinympäristöltään vaatii. Turvallisutta vaiko viherterroria

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#38

Päin vastoin, se on juuri suuriäänisin vähemmistö, joka on tietävinään ilmastosta enemmän, kuin maapallon lahjomattomat tiedemiehet. Ilmastosysteemi on liian suuri ja monisyinen, jotta sitä ymmärrettäisiin vain greenpeacen esitteitä lukemalla. Varmaan ymmärrät sen itsekin, kunhan aikuistut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#39

Niin, ilmastohuoli, huolista kamalin? Ei, meillä on miljoonia muitakin huolia, ja pääasiassa realistisia huolia, ei vain pelkästään mustaliivien maahantuonti ja elättäminen. Ilmastonmuutos kylmempään on ilmastohuolista pahin, ruoka loppuu, kuten salaatinnarskuttajien voimat vähenee, vaikka en pidä tuota huolta huolista ollenkaan pahimpana. Viljelymaan väheneminen ravinnon kannalta ja kasteluveden suhteen, on vihreiden lehdensyöjämuurahaisten aivoituksista pahinta. Vihreitä olisi seurattava talous ja terrorismirikoksia epäillen, sillä vihreät ovat terroristeja. Samaan sakkiin luen demarit, vanhuksien ja eläkeläisten pettäjäpuolue, joka ansaitsisi vankilatuomion vaalipetoksistaan. Vasemmistoliitosta en sano mitään, koska puolue on mitään sanomaton tyhjäntoimittaja ja kansankiihottaja. Näitä kommunistipuolueita sikiää aina kun taloudessa menee huonosti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000