Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Kommunistin vihreä hegemonia

Ideologia on vihervasemmistolle ihmistä tärkeämpi tavoite

Keväällä 2019 eduskuntavaaleissa valtaan päässyt vihervasemmistolainen hallituskoalitio on kiihtyvällä, itseriittoisella ja DDR:stä opituilla opinkappaleillaan osoittanut olevansa kykenemätön johtamaan maatamme tasa-arvoisesti, sekä kaikkia kansalaisia ja heidän oikeuksiaan kunnioittavalla tavalla.

Kommunistin punaiset vihreämme käyttäytyvät yhteiskunnassamme yhä etenevässä määrin kuin se kuuluisa ”norsu posliinikaupassa”. Mikään ei saa tulla heidän vääristyneen Pohjois-Korealaisen Juche aatteella marinoidun Marxilaisen ideologian tielle tai se pyritään raivaamaan pois välittömästi, mitään keinoja kaihtamatta, sekä Suomen laista ja kansainvälisistä sopimuksista piittaamatta. Vihervasemmistomme vääristynyt juche marinoitu marxilainen ajatusmaailma ja toiminta on käsittämätön sekoitus Stalinin Neuvostoliittoa, Erich Honeckerin DDR:ää, Nicolae Ceausescun Romaniaa, Kim Il-sungin Pohjois-Koreaa, hämmennettynä vasemmistolaisten terroristijärjestöjen, kuten Perulaisen Loistava polku liikkeen ideologialla.

Tuosta sotkusta nousee esille Suomen vihervasemistolaisten joukossa juuri DDR ja sen hallintomalli, salaisine poliiseineen valvomassa kansaa, kansan mielipidettä ja sulkemassa toisinajattelijat yhteiskunnallisen keskustelun ulkopuolelle. Tämä on se märkä päiväuni ja kantava voima, joka ajaa koko vihervasemmistoamme eteenpäin, muiden, eri näkökantoja ja mielipiteitä edustavien ihmisten hyvinvoinnista piittaamatta.

Ideologia on vihervasemmistolle ihmistä tärkeämpi tavoite, kuten on ollut kautta koko maailmanhistorian ja joka ainoassa Marxilaisessa yhteiskuntakokeilussa.

Päätökset tehdään marssimalla vaikka koko eduskunnan yli

Sanonta ”norsu posliinikaupassa” kuvaa hyvin sitä toimintaa, jota olemme saaneet viimeaikoina nähdä Vihreiden puheenjohtajan ja sisäministerimme Maria Ohisalon toiminnassa, hänen järjestäessä sisäministeriöömme uudeksi kansliapäälliköksi, palkintovirkaan ystävänsä ja puolutoverinsa Kirsi Pimiän.

Kirsi Pimiällä on Ohisalon mukaan ”laaja-alainen kokemus mm. perus- ja ihmisoikeuksiin liittyvistä vaativista johtamistehtävistä”. Tosin Ohisalo ei vaivaudu mainitsemaan sitä tosiasiaa, että tuo entinen ”tasa-arvovaltuutettu” ja nykyinen sisäministeriön kansliapäälikkö on lähinnä kunnostautunut ja osoittanut kiinnostusta laittomasti maassamme majailevien henkilöiden(lue rikollisten), sekä Syyriassa vankileireillä vangittuna olevien terroristien ja vihervasemmistolaista aattetta tunnustavien tahojen ”ihmisoikeuksista”, kuin kaikkien Suomen kansalaisten yhdenvertaisuuden toteutumisesta eri viranomaisten, kuten Kelan toiminnassa.

Kelassahan maahamme saapuvat ja siten parempaa elintasoa ja sen kustantavaa yhteisöä maailmalta itselleen etsivät henkilöt ovat huomattavasti ”yhdenvertaisempia” kuin kantasuomalaiset, jotka tuon elintason heille kuitenkin loppupelissä kustantavat.

Tuo yhdenvertaisuus, joka on kirjattu myös perustuslakiimme kohtaan 2luku 6§ ”Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.”, on vihervasemmistolle pelkkää sananhelinää ja joka koskee ainoastaan heidän itsensä lisäksi, muun maailman pelastamis-ja parantamiskiimassaan määrittelemiä henkilöitä ja yhteisöjä.

Käytäntö on tuttua aiemmin mainitsemissani Marxilaisilla kommunisti diktatuureissa, joilla kaikkilla oli eräs yhteinen piirre oman vihervasemmistomme hallitseman maan kanssa. Niissäkin diktatuureissa toiset ihmiset olivat huomattavasti tasa-arvoisempia kuin toiset.

”Natsien näkijänä” maailmallakin tunnettu Maria Ohisalo

Kannattaa pitää mielessä tilanne siitä, kun Maria Ohisalo valittiin vihreiden uudeksi puoluejohtajaksi, niin voitonriemun hetkellä hänen ”poliittinen naamionsa” tipahti hetkellisesti alas, Ohisalon pitäessä linjapuhettaan vihreiden puolueväelle ja paljasti todellisen Marxilaiseen utopiaan uskovan ja siten niiden hirmuhallitsijoita fanittavan henkilönsä.

Tuolla hetkellä hän muunmuassa huusi vaalivoitostaan ”kiihoittuneena” puhujan korokkeelta ”Mä en pelkää natseja”. Yhtä hyvin hän olisi voinut paasata sieltä korokkeelta ”Ein Volk, ein Reich, ein Führer”(yksi kansa, yksi valtio, yksi johtaja) ja hänen kannattajansa olisivat olleet samassa hurmostilassa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että ”Natsittaja” Maria Ohisalo, joka siis näkee joka puolella ympärillään natseja, niin hän käyttää näitä kuvittelemiaan ”natseja” vastaan kuitenkin natsien alunperin lanseeraamia ja käyttämiä keinoja, kuten väärästä mielipiteestä vainoamista, joka Suomessa tunnetaan sopivan poliittisen taustan ja mielipiteen omaavien poliisien harjoittamana ”vihapuheenmetsästyksenä” sosiaalisessa mediassa ja muualla yhteiskunnassa.

Eristämistä yhteiskunnallisesta keskustelusta, jota varsinkin vihervasemmistolaisjohtoinen ja omisteinen lehdistömme, sekä YLE harjoittaa näkyvästi.

Suomessa ei tätä nykyä ole ollut enään pitkään aikaan riippumatonta mediaa ja siten demokraattista, avointa ja rehellistä tiedonvälitystä. Vihervasemmistomme on ottanut työvälineekseen Natsi-Saksassa 1930-luvulla yleisesti käytetyt metodit.

Suomen tapauksessa kaikkien eri mieltä olevien henkilöiden nimittely ja julkinen leimaaminen natseiksi on järjestelmällistä ja ylhäältäpäin johdettua toimintaa. Tämä on jo osoitettu todeksi jo monta kertaa.

Tietenkin ”natsittaja” Maria Ohisalo ja kumppanit kieltävät tälläisen toiminnan olemassaolon, mutta he itse toistuvasti ”kiihoittavat” kannattajiaan julkisissa puheissaan muita arvoja, sekä mielipiteitä edustavia ihmisiä ja kansanryhmiä vastaan, joten kyllä he ovat vastuussa asiasta.

Kuulostaako tutulta historiasta?

Kohteen loukkaava nimittely, sekä siten syylliseksi osoittelu kaikelle yhteiskunnassa tapahtuneelle ”pahalle” oli eräs Natsi-Saksan käytetyimmistä propagandavälineistä. Siellä esitetyn propagandan mukaan Juutalaiset olivat syyllisiä maassa olevaan taloudelliseen kaaokseen ja kommunistit yhteiskunnan sisäiseen epäjärjestykseen. Vihervasemmistolaisessa Suomessa taas syyllisiä molempiin ovat Perussuomalaiset, heidän kannattajansa ja muut vihervasemmistolaisten mielivaltaisesti luokittelemat äärioikeistolaiset natsit.

Edellä mainittu on siitäkin syystä mielenkiintoista, että järjestysrikkomuksiin ja väkivaltarikoksiin syyllistyy ja on syyllistynyt kuitenkin pääasiallisesti vihervasemmistolaisten omat kannattajat ja niistä koostuvat antifasistiset ryhmät, kuten lähes kaikissa oikeasti demokraattisissa länsi-maissa kielletty ja väkivaltaiseksi luokiteltu terroristijärjestö Antifa, joka Suomessa on taas valtiojohdon erityissuojelussa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja ja opetusministerimme Li Anderssonhan fanittaa avoimesti kyseistä terroristijärjestöä. Viimeisimpänä tapahtuma Turun juutalaisen seurakunnan synagogan seinien sotkeminen, joka todennäköisesti on vihervasemmistolaisen hallituksemme erityissuojelussa olevien vasemmistolaisaktiivien tekoja.

Turun juutalaisen seurakunnan puheenjohtajakin sanoo asian melko suoraan, vaikkakin vihervasemmistolaisjohtoinen mediamme, kuten YLE, Helsinginsanomat jne. asiasta vaikenee tai väittää valheellisesti tekoa äärioikeistolaisten suorittamaksi.

”Antisemitismi ei meillä ole islamilaista vaan äärivasemmistolaista”

(Lähde: https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/735441/Turun+juutalaiset+Antisemitismi+ei+meilla+islamilaista+vaan+aarivasemmistolaista?fbclid=IwAR2A5sVYQ-N7zMk7m1MdKEKqFgwtthMklzzSaF183MMh-1YxNT1dPCOajFk)

Johtuisikohan edelläkuvattu vihreänliikkeen ”verenperinnöstä”, vihreän liikkeenhän alunperin perusti entiset natsiupseerit yhdessä Stalinistien kanssa ja DDR:n johdolla Länsi-Saksassa 1979. Kannattaa muistaa myös se tosiasia, että Stalinin Neuvostoliitto, jota omat vihervasemistolaispiirimme ihailevat vainosi melko avoimesti juutalaisia.

Tapaus Haavisto

Pekka Haavistoa me kaikki Suomalaiset saamme kiittää käsittömäksi kohonneistä sähkölaskuista, jossa sähkön siirtohinta on korkeampi kuin itse tuote eli sähkö. Ollessaan omistajaohjauksesta vastaava ministeri Jyrki Kataisen hallituksessa Haavisto järjesteli ja esitteli kaupan ihan omasta aloitteestaan valtioneuvostossa. Heti kaupan jälkeen Caruna nostikin kuluttajien energian siirtomaksut ”pilviin” ja jatkoi maksimikorotuksiaan joka vuosi sen jälkeen. Tietysti muut sähköverkkoa omistavat yhtiöt seurasivat Carunan esimerkkiä ja maksimoivat omat voittonsa. Näin Suomeen oli syntynyt sähkömarkkinatilanne, jossa sähkön siirtokustannukset kuluttajalle maksavat enemmän kuin itse energia. On turha syyttää asiasta muuta Kataisen hallitusta, koska asiassa ”primus moottorina” toimi vain ja ainoastaan Pekka Haavisto.

Heti Antti Rinteen hallituksen Ulkoministeriksi tultuaan ja ennen kuin allekirjoitukset olivat edes kunnolla ehtineet kuivua papereissa, kiirehti tuore ulkoministerimme Pekka Haavisto Afrikan ja lähi-idän kierrokselleen, tapaamaan eritasoisiin valtiojohtoiseen terrorismiin osallistuneiden valtioiden johtoa. Tämä tietenkin kertoo omalta osaltaan hänen tärkeänä pitämiensä asioiden tärkeysjärjestyksen, jota myös muu vihervasemmistolainen ”maailmanparannuskultti” haluaa ylläpitää.

Vasemmistolaiset ja varsinkin arabiterroristit ja terroristijärjestöt ovat aina olleet vihervasemmiston sydäntä lähellä ja erityissuojelussa. Vihervasemmisto pitää noita huumekauppiaita, kidnappaajia, lastenmurhaajia ja raiskaajia järjestään ”vapaustaistelijoina” joilla on ”vihervasemmistolaisten maailmanparantajien” antama oikeutus rikolliseen toimintaansa.

Tästä hyvänä esimerkkinä Suomi myönsi vähän aikaa sitten kolmelle Paraguayselle vasemmistoterroristille, jotka todistettavasti ovat syyllistyneet ainakin kidnappauksiin kotimaassaan turvapaikan ja matkustusasiakirjat. Näin toimien Suomi valtiona tukee kansainvälistä vasemmistolaista terrorismia. Enkä oikein jaksa uskoa, että se on Suomen kansan enemmistön tahto, että murhaajat välttävät kiinnijäämisen ja rangaistuksensa Suomen vihervasemmistolaisenhallituksen ansiosta, joka tarjoaa kansainvälisille rikollisille ja murhaajille toistuvasti turvapaikan ja elatuksen suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Moinen terrorismin tukeminen ei todellakaan ole Suomen ja sen kansalaisten etu, vaan se liittyy suoraan vihervasemmistolaiseen ideologiaan.

Suomen vihervasemmistolainen hallitus myöntää myös turvapaikkastatuksen Irakilaisille ja Eritrealaisille sotilaskarkureille ja kutsuu siten heitä joukolla Suomeen veronmaksajien elätettäväksi. Edellä mainittu on käsittämätöntä toimintaa, koska Suomessa samanaikaisesti tuomitaan omia aseistakieltäytyjiä ja sotilaskarkureita rangaistuksiin oikeudessa.

Ulkoministeri Pekka Haavisto on lainvastaisesti valehdellut järjestelmällisesti eduskunnassa ja julkisuudessa Syyriassa AL-Hol vankileirillä olevien ja Suomen kansalaisuuden omaavien(he eivät siis ole välttämättä syntyperäisiä suomalaisia, vaan ainakin osalla on kaksoiskansalaisuus) terroristien ja heidän lapsiensa palautusoperaatiosta Suomen maaperälle. Haavisto pyrki salaamaan oman henkilökohtaisen ”pelastusoperaationsa” julkisuudelta ja yritti varmistaa sen, että mahdollisen epäonnistumisen seuraukset kaatuvat ulkoministeriön yksittäisen virkamiehen niskaan.

Kyseinen virkamies kieltäytyi olemasta Haaviston ”kulina”, jolloin Haavisto lain ja työehtosopimusten vastaisesti syrjäytti virkamiehen tehtävistään. Haavisto myös valehteli kokoajan tapahtumien todellisesta kulusta ja aikajanasta eduskunnalle ja sen valiokunnille, kuten ulkoasianvaliokunnalle. Aina jäätyään kiinni yhdestä valheesta hän muutti tarinaansa. Valitettavasti nykyinen eduskunta ei saa asetettua Haavistoa vastuuseen rikollisesta toiminnastaan, koska vihervasemmistolaisella hallituskoalitiolla on tällä hetkellä enemmistö eduskunnassa.

Mikäli eduskunnan voimasuhteet muuttuvat, viimeistään seuraavien eduskuntavaalien seurauksena, tuleekin uuden eduskunnan asettaa Pekka Haavisto syytteeseen ja vaatia hänelle ankarinta lain mahdollistamaan rangaistusta. Hän on sen toiminnallaan kiistatta ansainnut.

Entinen tasavallan presidenttikin Tarja Halonenkin kiirehti, vihervasemmistolaisen taustan omaavana, ”valkopesemään” Pekka Haaviston lainvastaisia ja tuomittavia tekoja, alkamalla väittämään Haaviston kritisointia julkisuudessa ”presidenttipeliksi”, vaikka presidentinvaaleihin on vielä vuosia aikaa. Vihervasemmistolainen mediammehan on tehnyt parhaansa vaientaaksen syntyneen kohun ja epäilykset Haaviston lainvastaisesta toiminnasta asian yhteydessä. No historia tulee kertomaan totuuden tuostakin väärinkäytösten sarjasta.

Pekka Haavisto on siis heti valtaan päästyään pyrkinyt aktiivisesti elvyttämään vihervasemmiston suhteet vasemmisto- ja arabiterroristiryhmiin. Tästä viimeisimpänä osoituksena on Koillis-Syyrian epävirallisen hallinnon edustajan vierailu suomeen, Haaviston kutsumana. Syyriassa ei ole kuin yksi virallinen ja vaaleilla valittu hallinto. Se on Syyrian presidentti Bashar al-Assadin johtama hallitus. Muut liikkeet ovat separatistisiä terroristijärjestöjä, joilla ei ole mitään kansainvälistä legitimiteettiä(oikeutusta) toiminnalleen Syyrian maaperällä tai edustaa Syyriaa, Syyrian rajojen ulkopuolella.

Mitä jos esimerkiksi Espoo julistautuisi itsenäiseksi valtioksi ja sen kaupunginjohtaja tekisi ”valtiovierailuja” ulkovaltoihin. Häkki heilahtaisi aika nopeasti kaupunginjohtajalle.

Vihreiden vaietut yhteydet Stalinisteihin ja kiihkokommunisteihin kuten ”Taistolalaisiin”

Vihreiden jäsenistössä on paljon entisiä kiihkokommunisteja jotka 1970-luvulla fanittivat julkisesti Euroopassakin toimivia terroristiryhmiä, joita aseisti, sekä tuki avoimesti DDR ja nuo terroristiryhmät rahoittivat toimintaansa kidnappauksilla, murhilla ja pankkiryöstöillä. Näitä ryhmiä oli muunmuassa RAF (Rote Armee Fraktion, Punainen armeijakunta eli Baader-Meinhof). Tuo Baader-Meinhof oli Saksan liittotasavallassa vaikuttanut äärivasemmistolainen terroristiryhmä, jonka tavoitteena oli Saksan liittotasavallan työväen kommunistinen kansannousu. Kyseistä terroristiryhmää koulutettiin toisen, suomalaisen vihervasemmiston ”lempilapsen” toimesta eli terroristiryhmän PLO(Palestiinan vapautusjärjestö johdolla kaupunkisodankäyntiin Jordaniassa.

Suomihan muuten kutsui terroristijärjestö PLO:n silloisen johtajan Jasser Arafatin 1989 ”valtiovierailulle” Suomeen ja vierailun isäntänä tuolloin toimi SDP Kalevi Sorsa ja presidentti Mauno Koivisto.

Virallinen, sosialistijohtoinen Suomi on aina kannattanut ja kannustanut vasemmistolaista- ja arabiterrorismia toimissaan, niin ulkopolitiikassaan kuin sisäpolitiikassakin. Vasemmisto terroristit, vasemmistolaisten nukke-hallitusten jäsenet ovat aina saaneet Suomesta veronmaksajien kustantaman elatuksen ja turvapaikan, kotimaissaan tekemiensä hirmutöiden jälkeen. Tästä hyvänä esimerkkinä Suomessa nykyään majailevat Neuvostoliiton Afganistanin kommunistisen nukke-hallituksen jäsenet.

Juche-aate ja vihervasemmisto

Kim Il-sungin 1930-luvun alussa kehittämä juche-aate näkyy varsinkin vihreiden joukossa lähes henkilöpalvonnan mittoihin kohonneena käytöksenä Pekka Haaviston suhteen. Haavistoa pidetään siellä lähes puolijumalana, joka ei pysty tekemään mitään vääryyttä kenellekään. Samaa juche-aatteeseen kiinteänä osana kuuluvaa henkilöpalvontakulttia on nähtävissä myös vasemmiston puolella, mutta ei niin räikeästi kuin vihreissä.

Romanian entinen diktaattori Nicolae Ceausescun ammensi oppinsa Pohjois-Korealaisesta Juche-aatteesta ja loi sen avulla Romaniaan mittavan henkilökultin ja sukulaisiaan ja ystäviään suosivan hallintojärjestelmän, aivan samoin kuin vihreät meillä yrittävät täyttää kaikki avoinna olevat virat aatetovereillaan ja ystävillään. Tuosta järjestelmästä Romanialaiset ihmiset kärsivät vielä tänäkin päivänä 31-vuotta Nicolae Ceausescun kuoleman jälkeen ja me Suomalaiset tulemme kärsimään vielä kauan vihervasemmistolaisen hallituskoalition jälkeen.

Juche- aatteeseen kuuluu kiinteänä osana suuruudenhullut, kalliit ja tarpeettomat rakennusprojektit. Romaniassa se oli ”Kansan palatsi” jonka rakentaminen maksoi vuosien ajan koko Romanian bruttokansantuotteen, eikä palatsi ole vieläkään valmis. Nicolae Ceausescu sai idean palatsiin muuten pohjois-korean vierailullaan. Pohjois-Koreassa suuruudenhullu projekti oli Pjongjangissa sijaitseva Ryugyŏngin-hotelli, joka sekään ei ole vielä valmis ja tuskin valmistuu koskaan.

Suomessa vihervasemmisto suunnittelee esikuviensa mukaisesti rakennushankkeita joissa ei ole mitään järkeä, eikä niiden kustannuksilla tunnu olevan mitään merkitystä, koska kyseessä on vihervasemmiston elävät muistomerkit.

Mahtipontisuudessaan suomalaisen vihervasemmiston väkisin eteenpäinviemät rakennusprojektit vetävät vertoja mille tahansä idioottimaiselle ja kommunistiselle rakennushankkeelle. Vihervasemmiston lempihanke on nyt muuttaa Helsingin sisääntuloväylät eli moottoritiet suureellisiksi Bulevardeiksi Pohjois-Korean ja Romanian tapaan. Samanaikaisesti vihervasemmisto on valtuusto enemmistönsä turvin ajanut myös Malmin lentokentän rakentamista kerrostalo-alueeksi. Malmin lentokenttä on tehty suon päälle ja sen maaperällä, joka on siis suota ei ole mitään kantavuutta. Herääkin kysymys kenen idiootin aivoissa on syntynyt ajatus rakentaa kerrostalo-alue suolle?

Juche-aate tämänpäivän Suomessa

Suomessa on edelleen yliopistoissa useita Juche-aatteeseen keskittyneita ”opintopiirejä”. Nuo piirit ovat erittäin suosittuja vasemmistolaisten yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa, tosin myös Kokoomuslaisia on sekaantunut kyseiseen liikkeeseen.

Juche-aate oli erittäin suosittua Taistolalais-kommunistien joukossa, joihin kuului myös nykyinen vihreiden kansanedustaja ja entinen ministeri Satu Hassi, joka oli aktiivinen Stalinisti ennen vihreisiin liittymistään. Juche-aate elääkin ja voi hyvin vielä Pohjois-Koreassa ja Suomessa.

Suomessa aatetta levittä edelleen Suomen Juche-aatteen opintoyhdistys, jolla on paikallispiirejä eri puolilla maata. Nykyisin opintoyhdistys järjestää muutamia seminaareja vuodessa sekä julkaisee tutkimuksia juche-aatteen teoriasta. Opintoyhdistys myös julkaisee teoreettisiin asioihiin keskittyvää Juche-lehteä neljä kertaa vuodessa.

Juche-aatteen kunniaksi Pjongjangiin pystytettyyn Juche-torniin on kiinntetty suomalaisten opintopiirien ja yksityishenkilöiden lahjoittamia muistolaattoja. Suomesta tulleita laattoja on kahdeksan kappaletta, enemmän kuin mistään muusta yksittäisestä maasta. Lahjoitukset ovat tulleet esimerkiksi ”Tampereen yliopiston Toveri Kim Il Sungin teosten opintoryhmältä ja Juche-aatteen Vaasan opintokerholta.

Muunmuassa Kamputseassa Pol Pot johtamat punaiset Khmerit ammensivat ideologiansa Juche-aatteesta ja siten oikeuttivat itsensä murhaamaan miljoonittain maansa väestöä.

Todelliset natsit ja antisemitistit löytyvät vihervasemmistomme joukosta

Vihervasemmistomme käyttäytyy kuin ”Herra kansa”. Se haluaa sanella ylhäältä päin meille alamaisille mitä me saamme syödä, mihin me saamme pukeutua, millä me saamme liikkua, missä ja miten me saamme asua ja miten meidän tulee elää. Natsit eivät siis löydy Perussuomalaisista tai heidän kannattajistaan.

Todelliset natsit löytyvät siis vihervasemmistostamme ja heidän joukostaan.

Osallistu keskusteluun!


12 kommenttia
Nimetön
#1

Aivan loistava kirjoitus Hovatovilta – jälleen kerran!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihervassarit
#2

Olen vihreä, olen siis natsi! Kavarini on vassari, hänkin on siis natsi. Nyt nämä kaksi natsia lähtevät kaljalle, mutta ensin pitää pysäyttää bussi. Se tapahtuu kätevästi nostamalla käsi tanaan! Kippis!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#3

No suattaapi hyvinnii olla,että ”Marinointi”kesteepi vuan Kevveeseen.Ja sitten valitaanniinkin erlaiset ”Grillaus soossit”.Riippuupi tietennii,että suapiko Kesusta siihen männessä tarpeeksoon,nyky mäiningistä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

vaalit pian
#4

Historiassa ei tunneta yhtään, ei yhtään, totalitaarista hallintoa joka sietäisi sananvapautta. Raudanluja sensuuri on olennainen osa joka ainoaa vasemmisto- ja oikeistodiktatuuria. Nyt vihreät kuitenkin kuvittelevat voivansa käyttää sensuuria ”hyvään” tarkoitukseen. Reppanat. Kuka määrittelee ”hyvän”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#5

Suomalaista ”oikeusvaltioperiaattetta ja sananvapautta kuvaa hyvin se, että ”Tiitisen lista” on haudattu syvälle kassakaappiin. Kirjassaan Tiitinen mainitsee, että ”ei muista” ketä listassa on? Jos ei muista, niin voihan muistia parantaa kaivamalla lista esiin. Vai liekö jotenkin kadonnut, ihmeellisesti?
Tämä kommentti vain sen vuoksi, että ihmisiä kyllä ollaan kerkeästi ja aktiivisesti kärräämässä Valtion toimesta käräjille, joistankin sanomisistaan.
Sensijaan harkiten ja omien etujensa ajamiseen syyllistyneitä, vieraan vallan avulla, kohdellaan hyvinkin suojelevasti. Alpo Rusia yritettiin syyllistää ja näytösoikeudenkäynnissä todettiin syyttömäksi. Siihen asia jäi. Miksi ei listan henkilöitä tuotu julkisuuteen?
Kyllä FBI ja KGP naureskelee!!! He kyllä tietävät henkilöt. Ehkä on oivallinen tilaisuus pyytää ”pieniä palveluksia”?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

☭ ryssäin katyrit ☭
#6

Jostain syystä salattu Tiitisen-lista on ollut erityisesti Suomen sosiaalidemokraattiselle puolueelle (Sdp) arka aihe kun ovat olleet vastustamassa sen julkaisua?

http://www.suomensotilas.fi/uutuuskirja-erkki-tuomioja-on-venajan-tiedustelun-operatiivi/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Erinomainen kommentti! Koko ajan – vuosikymmenestä toiseen – pitää kaikki sananvapausrajoitukset kohdistaa muihin kuin vasemmistolaisiin, jottei vain heidän toimiaan tutkittaisi. Kyseessä olisi paljon vakavammat asiat kuin jotkut yleiset ”vihapuheet” – kyseessä on maanpetokset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000