Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Afrikkalainen taksikulttuuri

Suomeen hyvin kotiutunut Afrikkalainen taksikuski ja satu-setä Husu Hussein repäisi julkisuuden kipeydessään ahteristaan jälleen kerran uuden sadun kauheasta kantasuomalaisesta sikarasistinatsista, jonka hän joutui poistamaan yöllä ajamastaan taksista Tuusulanmoottoritiellä.

”Rohkea ja asiallinen” taksi Helsingin taksikuljettaja Husu julkaisi Twitterissä 3.11.2019 seuraavan viestin:

” Eilen taksikyydissäni ollut haukkui pystyyn ja kehoitti minua palaamaan kotiin Somaliaan puolustamaan isänmaatani. Pysäytin autoni moottoritiellä ja pyysin häntä poistumaan kyydistä. Hän oli ihmeissään, ettei minulle kelvannut hänen rahoja. Sanoin, etten ota rasisteilta rahaa.”(Lähde:https://twitter.com/husu78)

No, tarinahan muuttui samantien, kun kyseinen kuski huomasi jälleen kerran jääneensä paskan puhumisesta kiinni, housut nilkoissa ja ilman wc-paperia, niin sanotusti.

Tällä kertaa sen aiheutti Perussuomalaisten puoluejohtajan ja kansanedustajan Jussi Halla-Ahon kuittaus Husun Twiittiin:

Tieliikennelaki 37§ Ajoneuvoa ei saa pysäyttää tai pysäköidä moottoritielle”.

(Lähde:https://twitter.com/Halla_aho?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor)

Husu Husseinin jutut muuttuivat kuin mattokauppiaalla basaarissa, samantien ja lennosta. Nyt hän olikin jättänyt asiakkaan bussipysäkille, kuten hän antaa seuraavassa twiitissään ymmärtää:

”Ehkä edellisestä päivityksestä jäi epäselvää. Moottoritiellä on myös bussi pysäkkiä muuten. Eikä voi muutenkaan pysäyttää autoa ihan ihan minne vaan!”

Taksi Helsinki, työantajan ominaisuudessaan, tarkisti Husun ajamiset viikon ajalta, eikä kuskin tarinaan sopivaa reittiä löytynyt auton GPS- lokitiedoista ollenkaan, yllättävää, eikö totta???

”Taksi Helsinki on käynyt läpi Husseinin ajotiedot koko viime viikon ajalta. Yhtiön IS:lle antaman tiedon mukaan ainoa hetki, johon Husseinin antamat yksityiskohdat matkasta, paikasta ja tapahtuma-ajasta voisivat edes jotenkin täsmätä, on ollut keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tuonakin ajanjaksona mm. matkan lähtöpaikka on eri kuin mitä Hussein on aiemmin kertonut.” (Lähde:https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006297553.html).

Hussein twiittasi ensimmäisen viestinsä Sunnuntaina 3.11.2019 jossa hän väitti tilanteen tapahtuneen ”eilen” eli Lauantaina 2.11.2019. Taksi Helsinki sanoo kuitenkin

”…yksityiskohdat matkasta, paikasta ja tapahtuma-ajasta voisivat edes jotenkin täsmätä, on ollut keskiviikon ja torstain välisenä yönä…” eli 30-31.10.2019. Onko meidän siis oletettava, että Husu ollut mahdollisesti humalassa, huumeissa vaiko muuten vain sekaisin kun ei muista edes oikein edellisen yön ja päivän tapahtumia, viikon vanhoista jutuista ei näköjään kannata hänen kohdallaan edes puhua. No, tämä Afrikan lahja Suomelle Twiittasi seuraavaksi:

”Kun olen väärässä myönnän ensimmäisenä ja pyydän anteeksi siitä. Odotan taksi Helsingin porukalta minun viikonlopun ajama reitit. Selvitystyö jatkuu. Palaan asiaan kun on oikea hetki…” (Lähde:https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006297553.html)

Odotan taksi Helsingin porukalta minun viikonlopun ajama reitit.”

Husu siis odottaa, että hänen työnantajansa kertoo hänelle hänen autolla ajamansa reitit, niin, että Husu voi jälleen kerran muuttaa tarinaansa sopivaksi, ”todisteiden” mukaiseksi??? Käsittämätöntä toimintaa!!!

Ei taida Husu Hussein olla se SDP-penaalin terävin kynä, ei todellakaan. Siis selkeää pääministeri ainesta siinä puolueessa.

Kuka muuten muistaa satu-setä Husseinin edellisiä tarinoita julkisuudessa? Kuten esimerkiksi Vantaan muslimipuukotukset, joista Hussein jäi taas kiinni housut nilkoissaan paskanpuhumisesta ja kirjoittamisesta, mutta onnistui hän työllistämään agendatoimittajia, sekä poliiseja turhaan valheillaan ja tietenkin ilman mitään sen kummempia seurauksia.(Lähde:https://www.uusisuomi.fi/uutiset/husu-hussein-myontaa-levittaneensa-vaaraa-tietoa-muslimipuukotuksesta-ei-ollut-mitaan-syyta-epailla-kertomusta/9b02b1d5-eedb-3d9a-9f70-0719641cc1aa)

Husu Hussein näyttäisi olevan patologinen valehtelija ja vielä huono sellainen, mikäli vähääkään seuraa hänen tarinoitaan, sillä hän jää kiinni järjestään valheistaan. Veikkaan, että hän on todennut saavansa ilmaiseksi julkisuutta, joka kerta kun hän esittää keksittyjä tapahtumia ja tilanteita, joissa aina on keskiössä joku olematon Natsirasistisika ja tietenkin viaton osapuoli, sankari viittaa kantava Husu Hussein, kuinkas muuten. Tulemme siis näkemään ja kuulemaan näitä ”Tuhannen ja yhden yön tarinoita” myös jatkossa. Siitä Husu Hussein ja vihervasemmistolainen agendamediamme pitää kyllä huolen. Se mikä asiassa on säälittävintä, niin media julkaisee aina ”natsikiimassaan” nämä valheet faktoina, viitsimättä yhtään itse paneutua asiaan ja niiden taustoihin, mutta mitä muuta voi odottaa vihervasemmistolaiselta agendamedialta ja sen ”kynänpyörittelijöiltä”.

Suomalaisten taksiasiakkaiden tuleekin näköjää jatkossa varautua siihen, että naiset raiskataan ja miehet heitetään autosta ulos, mikäli lehtijuttuja on uskominen.(lähde:https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/395c6a1d-07a0-4172-a87b-90c1bc418aea) Kiitos Berner taksi uudistuksestasi.

Päivitys Husu saagaan.

Tänään 11.11.2019 Husu Husseinin työnantaja Taksi Helsinki vahvistaa, että

”Husu valehteli Rasistisesta taksiasiakkaastaan”.(Lähde:https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/63214085-5758-4d55-aaac-945f0292e5cd)

Ihmettelen sitä, että yhtiöllä Taksi Helsinki vielä varaa pitää palkkalistoillaan moista henkilöä, joka aiheuttaa tämän kaltaista negatiivista julkisuutta yhtiölle. Tässä täyttyisivät jo irtisanomisen perusteet ja kunnolla.

Husu Husseinin edelliset julkisuudessa tapahtuneet ulostulot ovat kaikki jälkeenpäin järjestään osoittautuneet pelkiksi paskapuheiksi, joten jatkossa ei enään Husu Husseinin juttuihin kannata luottaa tippaakaan, koska ne ovat, kuten tämäkin taksisaaga pelkkää paskapuhetta.

Osallistu keskusteluun!


17 kommenttia
Nimetön
#1

Tämä on hyvä osoitus siitä, millaista tasoa demarien mamu-jäsenet ovat.
Sellaisia valehtelijoita kuin husu ja al-taee – ja ilmeisesti näitä tyyppejä pidetään demarien piireissä sankareina.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#7

Ja jaetaan ”hyväsiskopaikkoja”, niinkuin ylioppilaspohjalta ponnistanut Helsingin apulaispormestari, afganistanilainen Nasima?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kokemusta on
#2

Nämä lahjat Suomen yhteiskunnalle puhuvat joka tilanteessa puuta
heinää. Surullisinta tässä on se, että viranomaiset ja heidän kanssaan
tekemiseen joutuvat ihmiset vielä uskovat heidän puheisiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

H Moilanen
#3

Husu: ”Kun olen väärässä myönnän ensimmäisenä ja pyydän anteeksi siitä.”

No Husu, jos sinä myönnät ensimmäisenä ”väärässä olemisesi” (lue: muunneltu totuutesi), keiden muiden se sinun mielestäsi pitää tehdä sinun jälkeesi? Onko oikein jonoa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Totuus vaihtelee
Utelias
#4

vääräuskoisille saa valehdella ja kuuluukin valehdella jos siitä on oikeauskoiselle hyötyä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#6

Juuri noin, tuosta Allah kiittää ja seitsemän neitsyttä odottaa Paratiisissa.
Juttu on jälleen karmaiseva esimerkki siitä asenteesta joilla meitä ja ennenkaikkea meidän viranomaisiamme vedätetään. Olemme aivan liian sinisilmäisiä tuota ”kulttuurinrikastamista” kohtaan.
Varmaankin monet viranomaisemme tajuavat tuon järjestelmällisen höynäytyksen pelisäännöt, mutta rasistiksi leimautumisen pelossa valitaan se helpoin reitti, vaikeneminen ongelmista. Jos uskaltaisi tuoda esiin asioiden todellista tilaa, on ilmeistä, että syyte vihapuhesta odottaisi, kotiovella.
Näinhän ei voi jatkua. Viimeistään vajaan neljänvuoden sisään meillä on tilaisuus sanoa mielipiteemme. Toivottavasti silloin ei ole vielä liian myöhäistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Onkohan hänellä vain yksi vaimo ja neljä lasta, vai neljä vaimoa muslimien tavan mukaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Oikeata tietoa. Eipä pilkata
#11

Ei pidä halveksua tai liioitella musumiesten vaimojen määrässä. Lupa on pitää vain sen verran vaimoja, kuin pystyy heitä elättämään kunniallisesti. Määrän ylärajaa en muista nyt, mutta näin se on kuin sanoin.
Ehkä täällä Suomessa elättäminen on saatavien sossutukien ja eri paikoissa asuvien vaimojen vuoksi mennyt vinksalleen. Siinähän mies ei elätä vaimoja, vaan sen tekee yhteiskunta verokertymillään.
Alkuperämaissaan yhteiskunta ei elätä vaimoja, vaan se on miehen kunniakas tehtävä. Sillä osoitetaan myös status-asema, aivan niin kuin me finnit täällä naapuria turhankin komeammalla autolla joissa – tärkeätä, tärkeätä- on 2 tai useampia pakoputkia.
Avioerovaimon asema ei ole kadehdittava!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Husu on luku sinänsä. Otsikko osuu toisellakin tapaa kohteeseen. Olen paljon taksia käyttävänä aivan kypsä siihen, että viimeisten vuosien aikana on taksikuskien joukkoon tullut huomattava määrä huonosti suomenkieltä ymmärtäviä ja 100% navigaattorin varassa ajavia kuljettajia. Kun osoitteen kirjoittaminen siihen naviin ei edes tunnu usein onnistuvan, niin miten tällainen ihminen on saanut luvan ajaa taksia?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Kiittäkää Anne Berneriä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Asiakas
#9

Isoilla taxifirmoilla kuten Lähitaxi ja Taxihelsinki on omat kurssit kuskeille. Valitettavasti vajaallakin kielitaidolla jotkut pääsevät läpi.
Ennen piti opetella kadut ym. ja taustankin piti olla nuhteeton.
Nyt pärjää navilla JOS OSAA kirjoittaa.
Villit taxit ovat oma lukunsa. Onko ajokorttiakaan?
Kerrankin oli puoli sukua ajellut samalla kortilla, kyka niitä kyvasta erottaa?
Kai somalialaisen ajokortinkin saa vaihdettua suomalaiseen vaikka olisi VÄÄRENNETTY?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000