Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

3-kertainen eläköönhuuto suurelle ja mahtavalle SSDNT:lle

Saimme vihdoin maahamme uuden hallituksen, Toukokuussa 2019 pidettyjen eduskuntavaalien myötä. Uuden hallituksen kokoonpano on vihervasemmistomme toteutunut märkäpäiväuni, jota täydentää loistavasti rantaruotsalaisten perinteinen itsekeskeisyys, joka paremmin tunnetaan sanoilla bättre folk. Tuon kokoonpanon seurauksien kuivaamiseen ei yksi imukykyinen talouspaperirulla tule riittämään. Uusi pääministeri Antti Rinne fantasioi hallituksestaan ja sen kokoonpanosta ilmiselvästi jo ennakkoon, ennenkuin koko vaaleja oli edes käyty, ilmoittamalla monen monituista kertaa ja monen eri asian yhteydessä, julkisesti, ettei Perussuomalaisten kanssa tulla tekemään yhteistyötä. Antti ei kuitenkaan ollut yksin puheittensa kanssa, myös muut puolueet ja niiden johto, muutamaa hyvin harvalukuista poikkeusta lukuunottamatta, yhtyi tuohon moniääniseen ja epävireiseen kuoroon, panettelemaan edeltä käsin meitä Perussuomalaisia. Käytyjen eduskuntavaalien jälkeen, kun SDP:n oli saavuttanut suurimman puolueen aseman, pienimmällä mahdollisella marginaalienemmistöllä, ainoastaan 1 paikka enemmän eduskunnassa, Perussuomalaisiin nähden. Tuon vaalituloksen myötä, SDP ja Antti Rinne sai kuitenkin mandaatin ja legitiimin oikeuden muodostaa maahamme uusi hallitus. Antti Rinteen johtama SDP lähetti myös Perussuomalaisille ilmiselvästi penaalinsa terävimpien kynien laatiman kysymyspaketin ainoastaan muodon ja itselleen positiivisen julkisuuskuvan vuoksi. Aiheet ja kysymykset oli kuitenkin laadittu siten, ettei meillä Perussuomalaisilla ollut edes teoriassa, mitään realistista mahdollisuutta osallistua nykyiseen hallitukseen, vaikka olisimme lupautuneet seisomaan päällämme seuraavat 4-vuotta.

Edellä kirjoitettuun nähden hauskana anekdoottina voidaankin pitää tasavallan presidentin pitämien Kultarantakeskustelujen päätösjaksossa, nauhoituksen kohdassa 53:00 -53:35 (esitetty Yle areenassa17.6.2019 https://areena.yle.fi/1-50148082) Keskustan Seppo Kääriäisen seuraava toteamus.

”Suomessa on kehitytty tässä parlamenttaarisessa demokratiassa kokoajan eteenpäin ja tasavallassa, myös siihen saakka onneksi, että, mikä tahansa puolue, joka on rekistöröity Suomessa, menestynyt vaaleissa, pärjännyt vaaleissa ja hävinnytkin joskus, niin voi päästä, voi nousta hallitukseen hoitamaan meidän yhteisiä asioita. Että yhtäkään poliittista ryhmää ei ole etukäteen julistettu kertakaikkiaan pannaan ja pois pantavaksi.”

Yleisössä Sepon lausuma nosti muutamille ”filmillä” näkyville kuulijoille, muunmuassa entiselle ministeri Jaakko Iloniemelle hymyn huulille, niin sanotusti. Minulla taas meni vesilasista otettu vesihuikka väärään kurkkuun ja aiheutti rykimiskohtauksen. Tuli kummasti mieleen Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon keväällä 2017 Perussuomalaisen puolueen hajoamisen yhteydessä aloittamat ja myöhemmin paskapuheiksi osoittautuneet julkiset ulostulot ”arvopohjasta” ja edellisen hallituksen ja sen pääministerin käsikirjoittamat näytelmät, joihin sisältyi muunmuassa lentokoneella lentämiset ja auton takakonttiin piiloutumiset.

Samaa perusuomalaisten julkista dissaamista ja etukäteen tuomitsemista jatkoi aiemmin mainitussa epävireisessä kuorossa koko nykyinen vihervasemmistolainen hallitus, ennenkuin koko eduskuntavaaleja oli edes käyty ja se jatkaa sitä yhä.

”Vihervasemmiston valta on aina perustunut valheille ja vainolle”

Kautta koko maailmanhistorian on vihervasemmiston saavuttama valta perustunut ainoastaan kansalaisille syötetyille valheille ja kansalaisten mielivaltaiseen vainoon, sekä heidän oikeuksiensa polkemiseen. Myös suomen uusi hallitus jatkaa tätä maailmanhistorian tutuksi tekemää vasemmistolaislinjaa selkeästi ylpeänä itsestään.

Koko vihervasemmiston ja varsinkin Antti Rinteen ennen vaaleja lupailemat äänestäjien eliolosuhteiden ja toimeentulon parannuslupaukset ovat järjestään osoittautuneet jo nyt pelkäksi paskapuheeksi.

”Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1 400 euron eläkkeisiin”

eli niin sanotut Antti Rinteen lupailemat ”vappusataset” ovat näköjään muuttuneet ”Kesäviisikymppisiksi”, jotka maksetaan ensi vuoden puolella, jos edes silloikaan. Hallitus olisi korottamassa pienimpiä eläkkeitä ensi vuoden puolella 50 eurolla. Jos näin käy, se olisi ainoastaan puolet luvatusta vappusatasesta, joka piti tulla heti ja nettona olemassaoleviin pieniin eläkkeisiin. Sen lisäksi hallitusohjelmassa on kirjaus siitä, että pienimpien eläkkeiden korotuksia jatketaan, jos taloustilanne sen sallii. Toisin sanoen, Rinteen lupailema ”Vappusatanenkin” on osoittautumassa pelkäksi paskapuheeksi, jolla sumutettiin pienituloisia eläkeläisiä äänestämään vasemmistoa eduskuntavaaleissa.

Mitä taas tulee työttömien kyykytys eli aktivointimalliin, se kuulemma puretaan vasemmistoliiton uuden Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen mukaan vasta sitten kun

”kun työllisyysvaikutuksiltaan vastaavista toimenpiteistä on päätetty”. Toisin sanoen kyykytys jatkuu, nimike vain muuttuu.

Eli tämäkin vaalilupaus osoittautui heti pelkäksi paskapuheeksi, jolla kusetettiin äänestäjiä, kuin koiraa koirapuistossa konsanaan.

Vihervasemmiston äänestäjille lupailemat asiat ovat siis yksi toisensa jälkeen osoittautumassa pelkäksi paskapuheiksi, joiden ainoana päämääränä oli ”kusta äänestäjää linssiin” niin huolella, että hänet saatiin äänestämään vihervasemmisto valtaan.

Mitä taas tulee kansalaisten vainoamiseen, niin samantien kun hallituksen kokoonpanosta oli päätetty ja hallituksen ministerit astuneet virkaansa, alkoi vihervasemmistolaiset uudet ministerit kuorossa ”paukuttamaan henkseleitään” julkisesti, suomen rikoslaissa edelleenkin tuntemattomasta ”vihapuhe” termistä ja siitä kuinka valtavirrasta ja vihervasemmistolaisesta ”kivapuheesta” eriäviä mielipiteitä omaavia ja esittäviä henkilöitä ruvetaan vainoamaan ja ”saatetetaan vastuuseen vääristä mielipiteistään”. Kaikki edellämainittu tapahtuu kuin edesmenneessä Stalinin Neuvostoliitossa ja DDR:ssä konsanaan.

Ei ole mikään salaisuus, että vihervasemmisto haluaisi luoda suomesta uuden ”Pohjolan DDR:än”, jossa valtiollinen, poliittisesti ohjattu agendapoliisi kontroloi ja valvoo ihmisten poliittisia mielipiteitä ja käyttäytymistä. Jatkossa lapset todennäköisesti opetettaisiin jo peruskoulussa ilmiantamaan tarvittaessa vaikka omat vanhempansa ”vääristä ja yhteiskunnallisesti vaarallisista, vasemmiston vastaisista mielipiteistään”. Tämä on naamioitu opetusohjelmassa muunmuassa ”monikulttuurisuudeksi” ja kulttuurikasvatukseksi, kuin Neuvostoliitossa konsanaan. Puuttuu enään, että suvivirren tilalla kouluissamme ruvetaan laulamaan Internationaalia. Sekin aika varmaan vielä koittaa, jos vihervasemmisto saa telmiä mielin määrin kenenkään sitä estämättä. Tehtävään on jo valjastettu 3-sektorin toimijoita kuten SPR, Diakonissalaitos ja Suomen evankelisluterilainenkirkko, sekä niitä lähellä ja edellämainittujen yhteisöjen omistuksessa olevat yhtiöt, sekä yhdistykset, Suomen setlementtiliitto hyvänä esimerkkinä siitä. Tuo Suomen setlementtiliitto on lähes yksin vastannut aikuisten, ulkomaalaisten miesten viemisestä lastemme päiväkoteihin ja kouluihin koskettelemaan, sekä totuttamaan lapsemme noihin ihmisiin ilman että heidän taustoistaan on kukaan tietänyt yhtään mitään. Myöhemmin onkin osoittautunut joissakin tapauksissa, että noista ”päiväkotikurssilaisista” osa on jäänyt kiinni muunmuassa lastenraiskauksista, esimerkiksi Oulussa. Kurssilaisten kuvat, joissa seksuaalirikolliset pitävät pikkulapsia sylissään päiväkodeissa on poistettu pikaisesti yhdistysten toimesta, heidän sivuiltaan.

Vihervasemmiston edustajia saattaa vielä nykyäänkin harmittaa se, etteivät he voi käydä enään ”kurssimatkalla” DDR:ssä kuittaamassa Stasin maksamia ”päivärahoja”, kuten ennenvanhaa heillä oli tapana. Niin sanotun Tiitisen listan salaamisella oli tietty tarkoitus. Veikkaan, että aika monta nykyisten hallituspuolueiden jäsentä komeilee tuossa listassa.

Perussuomalaisten nuorten rahallinen tuki poistettiin

Ymmärtääkseni vuosikausia on yritetty tietyn vasemmistopiirin toimesta, milloin mistäkin syystä, estää Perussuomalaisten nuorten rahoitus. No, nyt vihervasemmistolaiset saivat yksittäisen Perussuomalaisten nuoren harkitsemattoman twitter-viestin perusteella poistettua tuonkin rahoituksen. Tästäkin tapauksesta löytyy vertailukohtia. Seuraava on yksi niistä.

Miksi Vasemmistoliitolta ei ole poistettu puoluerahoitusta, vaikka sen puheejohtaja julkisesti fanittanut vuosikausia kansainvälisesti väkivaltaiseksi terroristijärjestöksi tuomittua Antifaa? Hänen läppärinsä kannessa on ollut muunmuassa kyseisen terroristijärjestön ”hangaround”tuki-tarra. Ei tuollaisia tarroja kukaan huvikseen liimaile tavaroihinsa.

Moskovasta kävi käsky

Eduskuntavaalien aikaan meitä Perussuomalaisia syytettiin venäläismielisiksi ja kuitenkin me olemme ainoa suomen poliittisista puolueista se, joka on johdonmukaisesti vastustanut muunmuassa tonttikauppoja venäläisten kanssa, varsinkin strategisesti merkittävillä maaalueilla, kuten sotilastukikohtien läheisyydessä ja raja-alueilla. Kokoomuksen linja voitti ja nyt sitten ihmettelemme seurauksia muunmuassa Airistolla. Moskovasta tuli 19.6.2019 Venäjän pääministeri Medvedev esittämä ”kutsu” tulla Moskovaan ”vierailulle”. Uusi pääministerimme Antti Rinne, pakkailee siis matkalaukkuaan ja lähtee piakoin käväisemään ”pääkonttorilla” Moskovassa ”sopimassa” Suomen ulko-, turvallisuus- ja sisäpolitiikasta.

Ps. ota vaseliinipurkki mukaan, ei kuulemma satu niin paljon, kuin kuiviltaan vedettäisiin…

Niin se edesmennyt suuri ja mahtava Neuvostoliitto, sekä DDR rakentuivat vasemmiston valheille ja ihmisten vainolle. Noiden edesmenneiden yhteiskuntien verenperintöä jatkaa vielä toistaiseksi Venetzuela ja Pohjois-Korea. Molemmissa noissa yhteiskunnissa kansalaisten oikeuksia riistetään häpeilemättä vallassaolevan vasemmistoeliitin hyväksi. Onneksi kuitenkin molempien yhteiskuntakokeilujen loppu häämöttää jo taivaanrannassa. Suomessa tullaan joka asiassa myöhässä, meillä vihervasemmisto on vasta luomassa kyseistä ”ihanneyhteiskuntaa”.

Mihinkäs se tiikeri raidoistaan pääsisi ja miksi se vasemmisto tapojaan muuttaisi.

Kajauttakaamme siis yhdessä 3-kertainen eläköönhuuto vihervasemmiston unelma yhteiskuntakokeilulle

SuomenSosiaaliDemokraattiselleNeuvostoTasavallalle = SSDNT

Ps. 4-vuoden päästä tavataan vaaleissa…

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Pena vm 40
Vihainen
#1

Tuo näkymä Helsingin muuttamisesta Itä-Berliiinin ”kummikaupungiksi” on ihan selkeä kun huomaa mitä poliitikot opettavat hiiljalanjäljestä: elintasoa on rajusti alennettava ja poliitikot määrää mitä saat syödä minkälaisella kulkuneuvolla liikkua ja viimeksi lentäminen kriminalisoida muilta kuin”puolueen uskollisilta jäseniltä”. Kohta vaaditaan puoluejäsenkirja jotta voit ostaa bensaa tai lihaa tai lentolipun.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

P-koreassa on omat kaistat puolueväelle vaikka liikenneruuhkia ei ole. Yksityisautoulu on harvojen herkkua. Päätellä voi saman olevan kohta täällä hallituksen ja Sitran suunnitelmista kurittaa autoilua. Päättäjät elävät city-elämää vapaavuorelaisittain cityvihreiden säestämänä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pieniimmeinen
Iloinen
#3

Vihervasemmisto, vihreät, vasemmistoliitto, SDP ja ammattiyhdistysliike. Hyvä, että olette olemassa ja vaikuttamassa meidän pienten ja heikkojen puolesta. Kauan eläköön solidaarisuus!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#4

Hienoa, että osa teistäkin vihervassareista lukee muutakin kuin pelkästään omia propagandalehtiä kuten kansanuutisia ja vihreätä lankaa. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000