Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Legenda huojuvan talon hurjasta miehestä

1 kommenttia

Tulipahan otsikko, mutta oikeastaan kuvaa erästä johtavaa poliitikkoamme mainiosti. Kyse on tietysti nykyisestä pääministeristä Juha Sipilästä, joka hurjana alkoi puolustamaan nyt suomalaista maataloutta. Syynähän tähän oli tietenkin lähestyvät vaalit ja sytykkeenä toimi EU-komission ehdotus maataloustukien laskemisesta. Kyseessä oli kuitenkin vain täysi mediatemppu, jolla Sipilä pyrkii kiillottamaan narmuuntunutta kilpeään. Ei yhtikäs mistään muusta.

Nykyinen hallitus on onnistunut siinä kuten moni edeltäjänsäkin, että kaikki alussa esitetyt tavoitteet on kyllä saatu vedettyä pöntöstä alas melko vilkasta tahtia. Missä ovat normienpurut? Missä tiukempi maahanmuuttopolitiikka? Missä tiukempi EU-politiikka? Nousukaudesta otetaan kyllä täydet pisteet kotiin, mutta maa edelleen velkaantuu miljardeilla vuosittain. Sote- ja maakuntahimmeli on täydellistä hasardia johtuen kunnon lehmänkaupoista. Alkoholilaki sentään saatiin maaliin hirveän promillesäätämisen jälkeen.

Käytännössä nykyinen Sipilän huojuva talo menetti lopullisesti uskottavuutensa minun ja monen muun silmissä viime kesän perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen. House of Cardsiin verrattavan sooloilun ja sekoilun jälkeen kepu ja kokoomus sai tuekseen kahdenkymmenen loikkarin joukon, jotka nyt toimivat Sipilän huojuvassa talossa äänettöminä yhtiömiehinä. Sen kummemmin en ala tässä kuitenkaan tätä Sinistä Usvaa ruotimaan, koska kyseinen poliittinen ruumis on jo aivan tarpeeksi julkisuudessaan ”mahtavien manööviensä” takia. Kyseinen sakki häviää poliittiselta kartalta tyystin vuoden sisään.

Sipilä on nyt huojuvan talon johdossa kyllä harrastanut jokusen kerran oikein kunnon aivopieruilua. Milloin tarjoaa maahantunkeutujille sviittiään Kempeleestä. Milloin uhkailee erolla ja eikä eroa kuitenkaan. Monta kertaa tätä säälittävää venkoilua on nähty. Taitaa olla vaan niin, että tämäkin jamppa eroaa vasta sitten, kun se on pakko. Kyllä se ministerin liksa kelpaa.

Sipilästä kuten muustakin valtakunnan poliittisesta eliitistä voidaan todeta muutama asia. Sipilä on täysin Brysselin liekanarussa kulkeva puudeli. Hän nielee kaiken valmiiksi pureskeltuna, mitä Brysselistä ja EU:n isoista valtioista syötetään. Tämä näkyy maahanmuuttopolitiikan löperyytenä, EU:n edessä ryömimisenä ja muutenkin kaikkena Suomen vastaisena toimintana. Suomalaisen etu ei taida olla rahoittaa EU-eliitin syöttöpöytiä, EU:n isojen jäsenmaitten pankkeja jne. jne.

Siinä elämme nyt sotesekoiluihin liittyen jänniä aikoja, että kuinka hyvin hallituksen äärimmäisen pieni enemmistö kestää. Koko uudistusta on ajettu sellaisella kiireellä maaliin, että kyllähän tuosta on tulossa lähinnä sutta ja sekundaa. Joten saas nähdä, että näkeekö Sipilän huojuva talo juhannusta pystyssä.

Eipä sillä, jos uudet vaalit mahdollisesti tulevat – niin paha riski on siinä, että valtaan nousee punavihreä oppositio. Jos sieltä joku Antti Rinne tai Touko Aalto nousisi pääministeriksi ja saa punavihreän koalition valtaan – niin jälki olisi aivan yhtä karmeaa. Vielä enemmän harrastettaisiin maailmanhalaamista, EU-huohotusta ja kaikenlaista suomalaisille vahingollista. Samanlainen huojuva talo meillä toimisi hallituksena – hieman eri painotuksilla.

Loppukaneettina voisi todeta, että olipa meillä vallassa sitten EU-huohottava vasemmisto tai oikeisto – lopputulos on aina sama suomalaisten kannalta. Löperö maahanmuuttopolitiikka saa jatkoa, EU-huohotus saa jatkoa, maan myynti saa jatkoa. Sen takia seuraavissa vaaleissa äänestäjän kannattaa miettiä, että minne äänensä antaa. Suosituksena on, että näille EU-huohottaville ”hurjille miehille” sitä ei kannata antaa. Näillä mennään!!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

PS101 – näillä mennään!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000