Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Ole suomalainen

2 kommenttia

Koronakin luovuttaa jossain vaiheessa ja kun näin käy, tee suomalainen teko. Pidä lomasi Suomessa, syö Suomen ravintoloissa ja yövy Suomen majapaikoissa, osta suomalaista ruokaa ja käsityötä, vietä aikaa suomen kesämökeillä ja suosi kaikin tavoin kotimaista. Tue yrityksiä, joilla on vaikeaa, niin minäkin teen.

Pysy Suomessa ja tee töitä niin kuin et ikinä olisi tehnyt!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Matti
Tyytyväinen
#1

Pasi. Oiva neuvo. Näin meidän tulee toimia. Kukaan muu ei aseta suomalaisia etusijalle. Tehdään se sitten itse. Meillä on upea maa, eikä kansassakaan ole hävettävää. Kun rytinä on ohi, käännetään tämä voitoksi!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#2

Hyvä neuvo , ei muuta kuin toteuttamaan !! Sanoista tekoihin !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000