Perussuomalaiset

Mikko Hamunen

Laura, Matti, Sauli ja valepaneelit

3 kommenttia

Sauli Niinistö – messias vai väärä profeetta? -videolla

https://www.youtube.com/watch?v=-Xnp2NXkh2Y

selvitän mitä mieltä Sauli Niinistö oikeasti on maailman menosta, Euroopan liittovaltiosta, sananvapaudesta ja ilmastohuijauksesta? Koukeroisella kielellä voi peittää todelliset ajatuksensa tai ajatusten sekavuuden, ja sillä voi myös huijata eri mieltä olevilta kannatusta. Niinistön todelliset mielipiteet sanomisen vapaudesta eivät kuulosta hyviltä.

Laura vai Matti – korjausliike vai vanha liitto? -videolla

https://youtu.be/MJxD6BB_-1k

Presidenttiehdokkaat Laura Huhtasaari ja Matti Vanhanen (21.20″) kävivät Tampereen Keskustorilla 12.1.2018 esittäytymässä. Mitenkä he kääntäisivät Suomen suunnan nousuun? Mitä Matti Vanhanen ajattelee esimerkiksi taistelusta ihmisperäisen hiilidioksidin vaikutuksia vastaan? Vai olisiko sittenkin kannattavampaa varautua siihen mitä tulevaisuus todennäköisimmin tuo tullessaan?

Presidenttipeliä valepaneeleilla – saippuaa sinisiin silmiin -videolla

https://youtu.be/5d84Ptl_XLk

käyn järkyttymässä presidentinvaalipaneelien surkeaa tasoa – ne ovat kuin saippuaa silmiin. Sinisilmäisiä suomalaisia estetään näkemästä sitä todellisuutta, mitä ehdokkaat edustavat. Nato, itsenäisyyden luovuttaminen EU:lle, maan islamisoiminen ja ilmastorahastus jäävät valepaneeleissa tyhjänpäiväisen lässytyksen ja arvokeskustelun varjoon.

Ehdokkaita kohdellaan tenteissä epäreilusti ja puolueellisesti.

Poliisin politisoiminen ja sananvapauden kaventaminen, puhumattakaan luvattomien siirtolaisten aiheuttamista ongelmista eivät kuulu paneelien keskusteluaiheisiin. Valtamedian järjestämät vaalikeskustelut ovat osa suurta sumustusta joilla häiritään presidentin valintaa. Esimerkkinä YLE Tampereen ja Aamulehden 12.1.2018 järjestämä paneeli.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Saulin tv mainos Rauhan miehenä on täyttä paskaa..

Se puhui 1 ja 2 maailmansodasta…. jotka molemmat sai alkunsa Euroopasta saksan ja itävallan kulmilta.. (wikipedista voi tarkistaa )
Se puhui täysin ristiin 3. maailman sodasta jota se ehkäisee muka ,vaikka se on haalimassa sitä Eu-Trollauksellaan !!!

On päivän selvää että jos Kiinalaisella velkarahalla yritetään tehdä maailmaan (Euvostolittooon) 4. sotilasmahti niin se ei onnistu
on varma että Lama yllättää ennen kuin mahti on valmis ja rahat on tiukoilla ja koko Eu:n sekameteli soppa kiehuu yli !!!
Luulen että Eu:n sisällis sota on suurempi todennäköisyys kuin Eu:n tuleminen 4. sotilasmahdiksi.

Epäilen että 3. Maailman sota alkaa luultavasti sekin Eurooopasta ja tähä on pahimpia syyllisiä juuri Eu-Trollit !!!! Sauli niinistö on Suomen pää Eu-Trolli !!!

t.Päästiin perseen myyjistä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Persujen on vaaditttava että Eu parlamentti Brysselissä ja Sraasbourgissa tyhjennetään ja muutetaan pakolaisten palautus keskukseksi ! ETA SOPIMUS SAA RIITTÄÄ !

Se on ainoa oikea rauhan/ Talouden teko !

Tämä järjettömyys pitää pysäyttää nyt kun siihen vielä on mahdollisuus !!!!

t.Päästin perseen myyjistä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Tein kaksi uutta videota:

https://youtu.be/9sm8bVyW0yg

Videolla vertailen Niinistön ja Lauran viestejä.

——–
https://youtu.be/lwEPXOBoSvY

Streamasin Sachsenhausenin keskitysleirin muistopaikalta ja arvioin sen opetuksia nykypäivään. Videoon liittyy juttu, jossa pohdin muslimien ja natsien yhtäläisyyksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000