Perussuomalaiset

Matti Heikkilä

Ei ruuhkamaksuja Helsinkiin - Ei ruuhkamaksuja mihinkään!

Hyvinkää eroaa muista kehyskunnista sillä, että Hyvinkää on hyvin työpaikkaomavarainen. Mutta ruuhkamaksut ovat kuitenkin usealle Hyvinkääläisellekkin uhka ansiomenetykseen.

Ensin maksavat kuntaveroa Hyvinkäälle, sitten menevät Helsinkiin ”puomien” läpi ja maksavat Helsinkiin ruuhkamaksuina uuden veron Helsingin kassaan. Korvamerkittynä julkisen liikenteen kehittämiseen. Mahtaakohan noista rahoista tulla lisävuoro esim Kaukas-Jokela väliin tai bussivuoro Hyvinkäältä suoraan satamaan? Ei. Helsinki päättää, mihin rahat käytetään. Samalla lailla kuin älytön Eu-tukirahoista päättää joku muu.

Ainoa positiivinen asia tässä on, että tämä ruuhkamaksu ajaa ajattelemaan minkäalan osaajia käy Helsingissä töissä. Miten voisimme löytää heille Hyvinkäällä työskentely mahdollisuuksia?

Aikaisemmin olen kirjoittanut ns Nörttilandiasta(tm), joka olisi nuoria IT osaajia työllistävien yritysten kampus. Miksei jopa epäonnistuneen monitoimitalon tilalle?

Mutta entäpä muiden alojen osaajat, joiden työssäkäynti mahdollisuuksia uhataan ruuhkamaksuilla?

Pienyrittäjän toivon nostavan jo hintaansa helsinkiläisille asiakkaille, jos vain mahdollista. Tai pitää alkaa miettimään, että talousalue, jossa voi yrittää pienentyy ja katsoa pohjoiseen. Muistaakseni, kun EUta kasattiin, niin ajatus oli vapaaliikkuminen, työvoiman vapaaliikkuminen. EUssa, Suomessa ja Helsingissä punavihreä ideologia alkaa syömään miestä, naista, nuorta.

Ruuhkamaksuista keskustelua Hyvinkään valtuustossa persut koetti nostaa esiin, mutta muiden mielestä asia oli ilmeisesti liian kaukainen. Hyvinkään kaupunki, kaupunkilaiset ja luottamushenkilöt tulisivat järjestelmällisesti vastustaa ruuhkamaksu-ajatusta.

Eihän kukaan halua Troijan hevosta Hyvinkään tulevaan valtuustoon?

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Jos minulla on keskustaan välttämätöntä asiaa niin silloin minä maksan maksun,muuten pysyn keskustasta pois.
Työssäkäyvät saisi läpyskän millä pääsee ilman maksua keskustaan. Ja väärin käytöstä rangaistus.
Joutilaat pysykööt pois. Niin minä teen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Ei vihreitä Helsinkiin. Ei vihreitä mihinkään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihreiden kaikki toimet pitää perua vaalien jälkeen
#4

Vihreistä päästään eroon vaalien kautta, ja kaikki !, mitä vihreät ovat tähän mennessä tunaroineet ja kehitelleet ihmisen pään menoksi, on peruttava.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#3

Kyllä myös perussuomalaiset kuten myös muu valtaosa meistä suomalaisista haluavat puhdasta Itämerta ja ilmastoa tulevaisuudessakin. Mutta nk. vihervasemmisto menee yli esityksissään ja riskinä kasvavaa pahoinvointia koko väestölle. Meidän pitää kuiteskin turvata nykyiset ja lisätä työpaikkoja eli kilpailukykyä kasvattaa eikä vain lisätä rajoituksia ja kuluja työllistämisen hidasteeksi ja tulee saada pidettyä verotus kohtuullisena sekä työntekijöiden etyä yritysten osalta.

TARKOITTAA ETTÄ EI MENNÄ ÄLYTTÖMIIN / EHDOTTOMIIN VIHERVASEMMISTON ESITTÄMIIN HELSINGILÄISKESKEISIIN MALLIESITYKSIIN VAAN LÖYDETÄÄN KEVYEMPIÄ RATKAISUJA JA SÄILYTETÄÄN YHTEISKUNNASSA SILTI HENGINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN TASAPAINO. HUOMIOITAVA ETTÄ ISO MAA PIENI KANSA OLEMME.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000