Perussuomalaiset

Mari Rantanen

Äänestä Suomi takaisin!

Viimeksi eilen facebookissa erään postaukseni kommenttiosiossa oli kysymys: ” Täytyy kyllä kysyä, että mistä tämä maailman onnellisimmaksi valittu kansa pitää äänestää takaisin?” Kysyjät ovat usein toisten puolueiden edustajia.

Annan tässä muutaman esimerkin mistä tämä slogan ja ihmisten kyllääntyminen kumpuaa.

Umpihullusta turvapaikkapolitiikasta, joka luo turvattomuutta, laittaa lapsemme vapaaksi riistaksi ja on sekä taloudellisesti että kulttuurisesti Suomelle epäedullista. Viimeisimpänä tämä tapaus, jossa Tanskassa tuomittu ja karkotettu raiskaaja saapui Suomeen oletettavasti taikasanalla ja on nyt epäiltynä kahdesta raiskauksesta. Oulua ja muita kaupunkeja ei tarvinne mainita tässä yhteydessä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/257bbf65-55a6-4c74-89cc-ee5fe472ca15

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269227-poliisin-uudet-tilastot-seksuaalirikokset-lisaantyivat-eniten-helsingissa

Umpisekoilevasta kaupunkipolitiikasta, jossa resursseja käytetään huumausaineiden laillisen käyttämisen erillislain hakuun Helsingissä samalla, kun 100-vuotias vanhus ei saa hoivaa.

https://www.suomenuutiset.fi/helsingin-perussuomalaisten-valtuustoryhman-puheenjohtaja-mika-raatikainen-helsingin-verovaroja-pida-kayttaa-huumehuoneiden-perustamiseen/

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/edunvalvoja-riikka-kyllastyi-100-vuotiaan-pompotteluun-sairaalan-ja-kodin-valilla-miten-saan-talle-yksinaiselle-veteraanille-ihmisarvoiset-viimeiset-vuodet/7309248

Käsittämättömästä oikeudenkäytöstä, jossa lapsen raiskauksesta selviää ehdollisella, oikeuden katsoessa vankeuden haittaavan raiskaajan sosiaalista selviytymistä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f2b5b676-6bf3-47c1-ba96-226056ecf727

Sisäisen turvallisuuden alasajosta, jossa poliisi ei ehdi hoitaa hälytystehtäviään kun liian vähäisistäkin resursseista osa ohjataan huonon käytöksen kyttäämiseen netissä.

https://www.juvanlehti.fi/2019/02/10/poliisi-ei-ehdi-tehtaville-halytysajat-ovat-pidentyneet-ita-suomessa-noin-minuutilla-ja-osa-halytyksista-hoidetaan-puhelimitse-kun-paikalle-ei-enaa-paasta/

Tällainen Suomi ei olisi ollut mahdollinen Kännön, Santavuoren saati Kekkosen aikana. Me haluamme turvallisen, oikeudenmukaisen lintukotomme takaisin, jossa oli tolkku, roti ja jotain rajaa.

#äänestäsuomitakaisin

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Suomen kokoinen demokratia
#1

Kyse ei ole sosialismista tai feminismistä vaan suomalaisuudesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000