Perussuomalaiset

Leena Meri

SDP:n kujanjuoksu

Antti Lindtmanin salaisten puhelistojen käsittely jatkuu oikeuskanslerin virastossa sillä muun muassa PS kansanedustaja Kaj Turunen katsoo SDP:n yrittäneen rajata kansanedustajan puheoikeutta, joka on perustuslaissa taattu. (IS uutinen 2.11. oikeuskanslerille tehdyistä kanteluista)

Antti Rinne SDP:n puheenjohtajana on julkisuudessa sanonut, että työtapaturmia sattuu (tämä tapaturma tosin jatkui 1,5 vuotta) ja toivonut, että mentäisiin nyt eteenpäin ja unohdettaisiin koko asia.

Toki he toivovat näin kun SDP:stä on kyse. Auta armias, jos joku hallituspuolueen edustajista sanoo tai tekee jotain, niin SDP:n edustajat jauhavat siitä salissa viikkokausia. Perussuomalaisten kohdalla vaaditaan puheenjohtaja Soinin kannanottoja tai irtiottoja sekä revitellään asioita pitkin mediaa ja SDP:n edustajat ovat ”aivan järkyttyneitä”.

Tässä taas näkee miten he toivovat asioita käsiteltävän heidän kohdalla. Toiveena on SDP:lle eri säännöt, eli muiden asioita pitää tutkia ja heidän kohdalla ”annetaan jo olla”.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Utelias
#1

Joo, mainitsemasi on sosialistista tasa-arvoa ja demokratiaa.
Äänestä oikeaa demaria, älä valedemaria. Missä on äänestäjän kuluttajansuoja? Ja sitten vielä, kumpi on oikea- ja kumpi valedemari? Lindmannin suosikkilistalla oleva vai siitä listasta tietämätön?
Sanoutuuko nyt demarien johto irti valedemareista?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

USA
#2

Feminismipropaganda # Amerikka # vaali # 2016 # Truth.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Olen seurannut pari vuotta eduskuntatyöskentelyä mm täysistuntoja tarkkaan.
Antti Lindtman on vaikuttanut isolta pikkupojalta esiintyessään. Siksi hänen laatimansa listat eivät olleet mikään yllätys.

Onko tuo SDP porukka niin lyöty yksimieliseen karsinaansa kärsimään, kun valitsevat tuonlaisen lapsellisen rakkikoiran puolueen huipulle?
Uskalletaanko siellä yleensäkään olla eri mieltä?

Tuo Lindmann on vain esimakua siitä, mitä SDPn taholta on aikojen saatossa saatu ja mitä tullaan edelleen saamaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Ja SDPeelle sopivat kaikki jotka sinne omaa etuaan ajaen pyrkivät. On lelusalakuljettajaa ja muuta hämärää ulkomaalaisperäistä jotka yksi toisensa jälkeen paljastuvat huijareiksi, rikollisiksi ja terroria suosiviksi.
Eikä puolueen puheenjohtaja Rinne eikä media kommentoi mitenkään.

Kun Teuvo Hakkarainen kirjoittaa lauseen, on se jo kiihottamista ja Soinin päätä ollaan kuorossa vaatimassa vadille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Vaalit lähestyvät. Se merkitsee sitä, että kummasti kaikki rajoitukset ja suomalaista, ei mikään häiritsevä tekijä -kuten pakkorokotukset tai rajoitukset -voi estää valmistautumista tuleviin vaaleihin: Tehkäämmepä vain havainnointeja. Tähänastiset tyrannit alka´vat lähennellä sinua ja hemmottelevat pian hernekeitolla ja vappusatasilla. Ainoa millä ne todella ottavat otteen ihmisestä on maksetut gallupit: Ja kun se vaalipäivä sitten tulee, siihen mennessä veittävä vaalitie on helppo kulkea kruksaamaan kokoomusta, vihreitä keskustaa ja Demareita ja aina kaikille sopivaa RKP:tä.

Vaalien jälkeen ensimmäisenä kuolee vaalilupaukset ja demokratia ja paluu kohti pääoman ja lääkejättien ja sotilasliitojen ym globalismin kukoistuskausi alkaa. On hirveä häpeä suomalaiselle, että joku Macron (emerde) käsittelee Suomea koskevia asioita mm Venäjän kanssa neuvotellessaan.
Semmoinen vallankärkkyjä, joka sopii hyvin EU:n irvokkaaseen näytelmään : Muita näyttelijöitä on mm Ursula ja Scolze

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000