Perussuomalaiset

Lauri Heikkilä

Hauska uutispäivä tänään

Näyttää siltä, että hallitus on pääsemässä kohtalaisen pitkän sekoilun jälkeen Perussuomalaisten viitoittamalle vapaalle linjalle perhevapaiden eli ns. perhepaketin suhteen. On selvää, että perheessä pitää olla mahdollisuus suunnitella taloutta ja päättää, että kumpi vanhemmista jää kotiin lasta hoitamaan. Mutta vasta vaalien lähestyminen ja pelko kannatuksen romahtamisesta sai SDP:n eduskuntaryhmässäkin päät selkiämään sen verran, että ovat päätymässä asialinjalle ja päätösvalta on jäämässä perheille itselleen kuten pitääkin.

Toinen hauska uutinen tänään oli Kreikan velkapadan poriseminen. Vähitellen alkaa olla jännää seurata, että kieltäytyykö Kreikka Syrizan johdolla velkojen maksusta. Jännä katsoa, että kuinka suureksi EU:n tukipaketti Kreikalla pitää kasvattaa, jotta se kelpaa. 7,2 miljardia ei näy uutisten mukaan kelpaavan vaan kukapa tietää todelliset luovutusehdot?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

EU:in pitää maksaa 7,2 miljardia veronmaksajien rahoja, että Kreikka yksityistää eli melkein lahjoittaa kansallisomaisuuttaan keinottelijoille ja pankeille. Kuka EU:ia johtaa, keinottelijat ja pankit vai kansalaiset?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000