Perussuomalaiset

Lauri Heikkilä

Suomalaisten työpaikkojen vienti ulkomaille tulisi lopettaa

Viime vuosina monet suomalaiset yritykset ovat kasvattaneet voittojaan siirtämällä yrityksen tai tuotannon halvemman työvoiman maihin. Tämä on nykyisen EU:n ja maailman  laajuisen kauppapolitiikan aikana sallittua. Jos yritys kuitenkin voisi toimia myös Suomessa kannattavasti, niin pikavoittojen tavoittelu halpatyövoimalla tai halvemman kustannuksen maissa on kansantalouden kannalta melko moraalitonta, etenkin jos yrityksen tuotekehittelyn ovat tehneet suomalaiset, jotka on koulutettu verovaroin Suomessa. Jos ulkoistetut työt tehtäisiin kotimaassa, niin saisimme enemmän verotuloja Suomeen. Työllisten määrän lisääntyminen parantaisi kansalaisten ostovoimaa ja samalla työttömyyden aiheuttamat kansantalouden lisäkulut pienenisivät. Yritysten johtajilta ja omistajilta kaivattaisiin nykyistä enemmän ponnistelua ja moraalia oman kansan hyvinvoinnin eteen, jotta nuorilla ja yli 50-vuotiaillakin olisi töitä

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Seppo Muurinen
#1

Pää tulee vetävän käteen ja ei aikaakaan kun ”halpamaissa” työ muodostuu kalliiksi erinäisten vaiheitten jälkeen kuten mm.länsimaissa että siitäkin jo lienee todisteita ettei halpuudella pitkälle pötkitä … työ kuin sen tekijätkin ovat kauppatavaraa – joita siirrellään kuin syrjäytellään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Osuit Lauri aivan oikeaan jutussasi. Arveletko, että nykyään on mahdollsita vaatia johtajilta moraalia ja että he toimisivat korkeiden moraalisten, ja vieläpä isänmaallisten päämäärien ja arvojen mukaisesti?
Miten toivoisit toivomuksesi toteutettavan? Pekkänä toiveena se ei auta mitään.

Ainoat toimenpiteet ovat kotimaisen teollisuuden kasvattaminen seuraavien keinoin:
-oma valuutta (tämä on kaikista tehokkain keino)
-protektionimia samaan tyyliin kuin esim. Saksa, Kiina, Ranska, Norja ja Yhdysvallat nytkin rarjoittavat ja enemmänkin
-innovaatioiden kehittely suojatusti siten, että niitä ei voida varastaa heti ulkomaille vietäväksi tai kilpailijoina lopetettavaksi, tähän käyvät lähinnä vain valtion tutkimuslaitokset ja valtionyhtiöt, koska niitä ei voida ostaa pois
-valtion suojaama kaivannais- ja perusteollisuus innovaatioiden kokeiluympäristön tarjoamiseksi
-oman tutkimuksen ja tuotekehtiyksen palauttaminen: professoreille palautettava omat tutkimusmäärärahat ja VTT:n nostettava aalsajon jälkeen ylös ja palautettava puolueettomaksi tutkijaksi ja jopa tekemään oma tutkimusta ja tuotekehitystä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Ei suomesta tarvitse töitä ulkomaille viedä. Kyllä Baltiasta ja muista entisen itäblokin maista tulee meille kymmeniä tuhansia työntekijöitä (varsinkin rakennusalalle). Ulkolaiset ovat hyvin kilpailukykyisiä kun he eivät maksa täällä veroja eikä työnantajat sivukuluja. Suomalaiset ammattilaiset ovat hinnoitelleet lisäksi itsensä ulos kilpailusta. Työttömiä meillä satoja tuhansia, ihmisiä joita ei ole koulutettu mihinkään työhön tai sitten koulutettu sellaisiin töihin mitä meiltä ei löydy. Kortistossa myös kaikki narkkarit, alkoholistit ja työvieroksujat. Lisäksi siellä on vielä suuri joukko työkyvyttömiä, joiden työkyvyttömyyseläkettä pitkitetään vaikka heidät on useamman erikoislääkärin toimesta todettu täysin työkyvyttömiksi. Ulkolaiset työntekijät eivät kuluta juurikaan Suomesta saamiaan tuloja Suomessa, joten tältäkin osin vähentää entisestään kulutusta, verotuloja ja työpaikkoja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut ei persettä myy
#4

Turha siitä yrityksiä tai yrittäjiä on syyttää !
Tällä vaalikaudella on nostettu esim. Oy muodossa toimivan yrittäjän verotusta 3,5-4 % + ALV korotukset ja pääomaveron korotukset päälle !!!!!!
Jos joku yritys turvaa sillä tulevaisuutensa että muuttaa pakoon sikamaisia kustannuksia ja viher veroa niin nostan hattua !
Vihreitä tästä politiikasta pitää syyttä,siis politiikasta jolla tuotantoa siirretään saastuttavaan Kiinaan Viherveroilla.Meillä kaikilla mailla on sama ilmasto ,Vihreät ei tajua sitä että Kiinan saasteet on meidän saasteita ja päinvastoin.
Jos tähän mahan ei saada Viron verotus mallia vaalien jälkeen ja jos Viher veroista ei päästä eroon niin toivon että kaikki muutkin yritykset häviää täältä jotka vielä täällä on. Silloin on sama laittaa lappu luukulle kerralla,konkurssia on turha pitkittää !
Yrittäjät ,työntekijät ja sijoittajat on samassa veneessä !
Venettä kaikuttaa kommunistit /vihreät, Eu:n rahoja jakavat Kokoomuslaiset ja Myös Tuulivoimaan ja Bioenergiaan velkarahoja tuhlaavat Kepulaiset.
Persujen vaalivoitto on ainoa toivo saada tämä maa järkiin.

Jos Vaalivoittoa ei tule niin ei muuta kuin Firmat viroon !
Sijoittajat ,Työntekijät ja asukkaat tulee perässä muutaman vuoden kuluttua kun Kreikan kohtalo Suomea koittaa….Ottakoot sitten tänne pakkaseen pakolaisia niin paljon kun haluaa kun Kreikan malli on päällä ja sosiaali tuet on 30,-/ kk silloin Viron 700,-/kk palkka tuntuu työhaluisista erittäin hyvälle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000