Perussuomalaiset

Laura Huhtasaari

Kansallinen itsekkyys ei ole kirosana

Eurovaaleissa meillä on kaksipuoluejärjestelmä, Perussuomalaiset vastaan kaikki muut. Perussuomalaiset ovat ainoa puolue, joka on johdonmukaisesti vastustanut vallan keskittämistä Brysseliin ja kannattanut itsenäisten kansakuntien Eurooppaa. Suomalaisen hyvinvointivaltion tae on ollut demokraattinen hallinto valtio- ja paikallistasolla. Suomi ei ole vain komission hallinnon jatke direktiivien toteuttajana, vaan asukkaidensa yhteisö. Hyvinvointimme perusta ovat aktiiviset omien asioidensa hoitoon motivoituneet kansalaiset. Komission sääntely jäsenmaissa alkaa olla jo naurettavissa mittasuhteissa. Komission ei olisi pitänyt puuttua esim. saako Suomen valtio maksaa korvauksia metsänomistajille hirvituhoista vai ei. Europarlamentti on kotimaanpolitiikkaa ja nämä ovat kotimaan vaalit. Kysymys on liittovaltion vastustajista ja liittovaltion kannattajista. EU:sta pitäisi tulla itsenäisten valtioiden vapaakauppa-alue. Euroopassa on ja tulee olla yhteisiä intressejä. Suomalaisuus ja kansainvälisyys eivät ole ristiriidassa keskenään. Ennen EU-jäsenyyttä 80-luvulla Suomi teki vientikauppaa enemmän kuin tänään. Yhteistyö on välttämätöntä. Yhteistyö on mahdollista silloin kuin päätösvalta pysyy itsellä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000