Perussuomalaiset

Outi Virtanen

Takki tyhjä ...

jälkitunnelmia

Niinpä, EU-vaalit ovat ohi, teimme hienon tuloksen. Nyt takki tyhjä mutta vaan hetken sillä EK-vaalit jo koputtelee ovella.
Kahden kuukauden ajan tein töitä EU-ehdokkaidemme ja puolueen eteen niin paljon kuin rahkeet periksi antoivat. Tapahtumia joihin osallistuin tai järjestin kertyi reilu 60. Tapasin kaikki ehdokkaamme erilaisissa tilaisuuksissa, toiset heistä useammankin kerran. Paljon kuljettiin, esitteitä yms. jaettiin, juteltiin ihmisten kanssa ja kerroin heille mm. äänestämisen tärkeydestä.
2 paikkaa saimme, ei huonosti ollenkaan, vaan vähän jäi kaivertamaan kaikki nukkuvat, olisinko voinut tehdä enemmän — paremmin ?
Nälkä kasvaa syödessä, sanotaan ja hyvä niin sillä eduskuntavaaleissa meillä uusi tilanne elikkäs suuren suuri vaalipiiri luo lisää haasteita. Joten nyt sormet pois näppäimiltä ja suunnittelemaan uusia kuvioita.
Kiitos kaikille perussuomalaisille, teimme hyvän tuloksen ja nyt eteenpäin niinkuin mummo lumessa =)

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Aika urakka oli. Ja nyt saman tien sitten uutta putkeen.. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Outi
#2

Matias; juu — uutta putkeen, jatketaan samalla vauhdilla mitäs tässä välillä jarruttelemaan, eikös 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000