Perussuomalaiset

Laura Huhtasaari

Eurovaalit ohi!

Ensinnäkin olen onnellinen saadessani olla Satakunnan äänikuningatar! Kiitokset kaikille äänestäneille. Vilpitön kiitos kaikille aktiiveille. Erityinen kiitos Sarille, Kimmolle, Jormalle ja Ismolle. Olette uhranneet tähän todella paljon.

Suuret onnittelut Jussi Halla-aholle ja Sampo Terholle. Loistoparlamentaarikot.

Puolueellamme on mahtava puheenjohtaja! Olin väärässä, kun ajattelin että Timo Soinin ei kannata osallistua näihin vaaleihin. Olemme liian rehellisiä (kun halusimme pitää Soinin Suomessa), vaikka Stubbi ei varmaan mene sinne Brysseliin edes päiväksi. Muut puolueet laittoivat kaikki peliin, meidän johtotähti Soini oli poissa kisoista. No, eteenpäin elävän mieli. Sivistysvaltioissa, kuten Ranskassa ja Englannissa eurokriittiset saivat kultaa. Siellä siis tiedetään, missä mennään. Meillä on siihen vielä matkaa.

Periksi ei anneta, mutta masentua saa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
terve järki
#1

Ek vaaleihin opetuksena että on satsattava ammattimaisesti markkinointiin juuri ennen vaaleja että kannattajat saadaan liikkeelle.kok-Rkp lanseeraa vaaleista nato vaaleja,perussuomalaiset voisivat ottaa teemaksi ko asiaan valta kansalle-kansanäänestys! Muutoin menee ääniäsdp:lle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Raul Lehto
#2

Ehkäpä Timo olisi voinut saada lisänostetta, mutta hienosti TE ehdokkaat kasvoitte kampanjan myötä, nyt on aika kasvaa muutenkin. Tulevaisuutta varten, Timoa ei voi aina huutaa apuun, nyt me itsenäistytään, teidän hyvän esimerkkinne mukaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000