Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Talvivaaralle veronmaksajien rahoja ?

Ympäristörikos, velkasaneeraus

Vai meinaa valtio mennä rahoittamaan Talvivaaran ympäristökatastrofia !!
Toimitusjohtajaa syytetään ympäristörikoksesta, velkoja pitäisi antaa yli 90% anteeksi ja tällaiseen ministeri Vapaavuori olisi valmis veronmaksajien rahoja upottamaan ??
Ei hyvänen aika, joku roti jo tuohon touhuun !

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Jari
#1

Talvivaaran ulkomaalaiset perustajat pitäisi saada vastuuseen. Eikös se ollut Kanadalainen kaivos firma joka laittoin talvivaara hankkeen pystyyn aikoinaan. Heidän aikaansaamisiahan tässä nyt korjaillaan. Ko. paikkakunnan Ely keskuksen
johtaja myös vastuuseen. Hänen olisi pitänyt aikaisemmin viheltää peli poikki eikä vetkutella sen sakka-altaan vuodon kanssa.

Jo pelkästään mitä tuhoa talvivaaran kaivos on saanut aikaiseksi lähiympäristön vesistölle niin maksaja pitää olla joku muu kuin veronmaksaja.

Talvivaaran johtoporras henkilökohtaisee vastuuseen kaikista ympäristö tuhoista ja linnaan pitäisi laittaa.
Meillä on Suomessa yksi etu mitä aika monessa maailman valtiolla ei ole se on puhdas pojavesi hmm. Ainakin osittain vielä.
Sitä ei ketään/kukaan ahne kaivosyritys saa tuhota.
Täten myös tulevat kaivos hankkeet pitäisi laittaa jäihin ja tehdä perusteellinen ympäristö kartoitus.
Annetaan mielummin tuleville sukupolville ne raaka-aineet käyttöön mitä meidän maaperästä vielä löytyy.
He tulevat tarvitsemaan niitä kipeesti.

Hallitus puhuu tulevaisuudesta, mutta teot on niin lyhytkantoisia ja tuhoon tuomittuja. Haetaan nopeaa voittoa välittämättä mitä kolikon kääntöpuoli tuo tullessaan. (Omien aivojen käyttö olisi suotavaa hallituksessa. Ja jos asia ei kuulosta hyvältä sitä ei ajettais läpi väkisi. Oli sitten asia mikä tahansa.)

Talvivaara tapaus jos olisi tapahtunut Venäjällä niin en olisi ihmetellyt yhtään, mutta Suomessa niin ala-arvoista toimintaa ja tehdään kaikkein halvimman ratkaisun altaita. Miten joku muutaman millin paksuinen muovikelmu voisi pitää kurissa tonneittain saastunutta vettä altaissa. Tässä ei ollut kuin pikavoitto pääjehujen mielessä.

Linnaan kaikki vastuussa olevat ja kaikki voitto tulot ympäristön puhdistukseen oli ne rahat sit siiretty veroparatiisiin taikka normi tilille. Sitten myös ne ulkomaan osakkaat jotka aikaansaivat tämän ympäristökatastrofin korvaus vastuuseen. Vai onko siinä kaivos sopimukssa tehty ns. takaportti näille ahneille sioille???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000