Perussuomalaiset

Kari Pohjola

Totuus

1 kommenttia

Totuus

Totuutta on kahdenlaista, absoluuttinen totuus ja se minkä ymmärrämme totuutena.
Hauska piirileikki, pääministerimme tuumailee maahanmuuttajien olevan suurimmaksi osaksi elintason takia maahantulleita eikä täyttäneet turvapaikan saamisen kriteereitä . Vaalipuheita se tietysti on, mutta samalla maalitettiin Päivi Nerg jonka piti nämä asiat tietää. Samalla potkaistiin tuoli Migrin toimihenkilöiden alta, niidenkin piti tietää. Keskustalaisille jotka niin kovin ovat halunneet maahanmuuton lisäämistä oli lausunto traumaattinen kokemus. Samalla vihreiden, kokoomuksen, keskustan ja vasemmiston suurella vaivalla saatu sosiaaliturvaan perustuva maahanmuutto sai kolauksen. Uskon sisäministerin olleen lähellä tukehtumista aamupullaan.
Seuraavaksi alkaa selittely, jossa onkin tarkoitus avata rauhallista keskustelua.
Päämisterimme raapaisi ehkä tietämättään totuuden siementä maahanmuuton perusteista. Tosin vaalipuheeksi se on laitettava koska uskon ettei keskustelu auta sen enempää. Vok-bisnes jyllää edelleenkin kansalaisten verovaroilla ja vaalipuheet unohtuu aikanaan. Sosiaaliset kulut huutaa hoosiannaa, ainahan voi ottaa lisää valtiolle lainaa.
Tiedossa on halu, lisätä kiintiöpakolaisia ja jos ne ei riitä niin hommataan lisää, lupaamalla vaikka oma asunto käyttöön.
Perussuomalaisten osalta asia on absoluuttista totuutta jota on kerrottu kauan aikaa. Sitä on pidetty toisenlaisena totuutena ja haukuttu milloin milläkin nimityksellä esim toisesta maailmansodasta lainatulla nimikkeellä.
Tuliko Keskustasta alenevan kannatuksen myötä mahdollinen hallituskumppani?. Otan lausunnon eräänlaisena maaperän kokeiluna, miten pitkälle voi mennä ja miten asia hyödynnetään. Luulen myös kokoomuksessa olleen hieman ihmettelyä asian tiimoilta.
Sanoisin ”jotain rajaa”, vaalipuheisiin.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Vaalit todella lähestyy ja ARVOPOHJIEN tarkistelu on alkanut! Nyt haistellaan ilmapiiriä ja muokataan puheet sen mukaan.
”Miesmuisti” on kolme vuotta. Äänestäjien, niin miesten kuin naistenkin kannattaa verrata puheita ja tekoja sinne asti. Toivottavasti joku kaivaa dokumentoitua aineistoa sieltä asti tai jopa kauempaakin. Kannattaa varoa höyrähtämästä noihin äkkinäisiin ”mielenmuutoksiin” ja linjan tarkistuksiin.
Mielenkiinnolla seuraan mm. Tytti Tuppuraisen ja kumppanien ”Suomi on vauras maa” puheiden, todennäköisesti muuttuvaa sisältöä. Jos pysyvät entisellään on se hatunnoston arvoinen temppu. Tällöin äänestäjä saisi sitä mitä tilaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000