Perussuomalaiset

Kari Pohjola

Duunaria naurattaa

Duunarilla aamukahvi läikähti housuille kun luki lehdestä Janin käyttäneen taksi matkoihin 22000 €.
Nauru kumpusi syvältä vatsan uumenista, ”sehän saman verran kuin ansaitsen vuodessa”.
Naurun lomassa Duunari sanoi ” verorahat mitä olen saanut kasaan yhteiseen hyvään menee Janille taksi kyyteihin”.
Jani käyttää ekologista taksia, tai ainakin luulee niin. Duunarilla alkoi paine kasautua, tuli äkkilähtö eriöön.
Eriössä oli aikaa miettiä asioita ”äänestäiskö sittenkin pers…. ensi vaaleissa”. Se ei naurattanut yhtään olihan duunari kokenut kaiken Kokoomuksen ja Demareiden vaalilupaukset jotka näin jälkeenpäin naurattivat.
Hilpeällä mielellä Duunari paiskasi oven kiinni ja päätti lähteä kirjoittamaan jäsenanomuksen ennen töihin lähtöä ja jättää sen työmatkan varrella olevaan postilaatikkoon.
”Duunari” huuti Duunarin vaimo, ”laitoitko poliittisen mielipiteen vessanpönttöön”. Viemäri oli mennyt tukkoon.
Duunari aukaisi viemärin vielä ennen lähtöään ja vaimo jäi kotiin. Vaimo on hoito-alalla, hauskinta on, ettei duunarin vaimo ole saanut vakinaista työtä hoitajana, lomia ei ole, eikä ylitöitä. Sekös duunarin vaimoa nauratti. 20 vuotta töissä, olihan ylilääkäri muistanut kuitenkin halauksella.
Lehti oli jäänyt pöydälle avonaisena ,ja duunarin vaimo alkoi lukea hauskaa tekstiä. Tekstin mukaan Jani asuu Helsingissä ja kuittaa 329€ joka kuukausi Riihimäen asunnostaan asumislisää. Duunarin vaimo oli lähellä tukehtua nauruun kun selvisi miten hyvä koijaus oli menossa ” sehän saa verorahoilla lyhentää sijoitusasuntoa joka kuukausi ja muutaman kuukauden päästä Jani voi myydä sijoitusasunnon ilman myyntivoittoveroa”. Naurulta ei tullut loppua.
Selvittiin sitten iltaan, duunari saapui töistä ja oli harvinaisen hilpeä ja arvoituksellinen. Ajatteli varmaan jäsenanomuksen käsittelypäätöstä.
Illalla perhe kokoontui iltapalalle, Duunari kysyi 7 vuotiaalta tytöltään ”ottaako nassikka jugurtin iltapalaksi”. Tyttö tuumasi, ” jätetään aamuun se viimeinen jukurtti niin saan aamupalaa”, ”vettä kiitos”. Yhdessä perhe nauroi, joka kuului rappukäytävään asti. Olipas hilpeällä päällä ’nassikka ’ajatteli duunari. Duunari nukkui yönsä hyvin, muutamia kertoja vatsa heilui, olisiko naurattanut päivän asiat…..

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Onneksi tuli ilmi Toivolan kieroilut, tämä varmaan laskee taas Virheiden kannatusta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lapinmies
Vihainen
#2

On kyllä härskiä toimintaa. Jani kuittaa suuret korvaukset asuntohuijauksella ja samaa tekee Hakkarainen. Elomaan Kike nostaa huimat kilometrikorvaukset ja varmaankin jotkut muutkin edustajat huijaavat. Paskasakkia sanon minä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#3

Kaikki ei ole sitä miten media sen sanoo. Alla Kiken kuittaus km kuluista.
Kike Elomaa
20. syyskuu kello 17.40
Hei
Verkkouutiset ja Iltalehti uutisoivat km-korvauksistani viime keväältä. Olen kulkenut seitsemän vuotta omalla autollani Masku-Hesa -Masku väliä ja vasta viime keväänä minulle selvisi että omalla autolla töissä käymisestä voisi saada km korvauksia. Toiset ovat saaneet ELI kuljin omalla kustannuksella 7 VUOTTA, en ilmaisella bussilla, lentokoneella tai junalla. Miten paljon olen säästänyt yhteiskunnan varoja ennen tätä vuotta…aika paljon. EN MYÖSKÄÄN OLE KOSKAAN KÄYTTÄNYT Eduskunnan TAKSIKORTTIA !!! Tämä hieman harhaanjohtava uutisointi V…..A toisinaan !!!! Siksi pitää kirjoittaa faktat pöytään tänne ! Toivottavasti toimittajat lukevat tämän.
Kaverit, jakakaa tätä, että todellisuus tulisi julki. Kiitos
NÄIN PERUSSUOMALAINEN, MUTTA TOISIN TOIMII TOIVOLA! AI NIIN, MUTTA HÄNHÄN ONKIN OIKEIN TUPLASTI SILKKIHANSIKKAILLA KOHDELTAVA!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000