Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Sosialismi - suunniteltu tie kurjuuteen

5 kommenttia

Teen parasta aikaa tiivistelmää Jüri Liinan ”Under the sign of the scorpion” ja kirjailija M. S. Kingin kirjasta ”Badwar” (molemmat löytyvät kokonaisuudessaan netistä).

Mielenkiintoinen havainto on, että sosialistit toimivat juuri siten, kuin juutalainen mafia, vapaamuurarit ja Illuminati olivat suunnitelleet jo yli 200 vuotta sitten.

Nykyajan sosialistit ovat osoittautuneet Karl Marxin tarkoittamiksi ”hyödyllisiksi idiooteiksi”, jotka vievät maailman harkittuun sekasortoon. Jo 1700-luvun lopulla sosialistit ajoivat ylikansallista maailmanvaltaa, joka oli tiivistetty käsitteeseen Novus Ordo Seclorum (Uusi Maailmanjärjestys). Ohjelman pääkohtia olivat:

– Kaikenlaisen uskonnon tukahduttaminen, mukaan lukien opit, joita ei voitu käyttää sosialismin työkaluina.

– Kansallisten tunteiden ja – pitkällä tähtäimellä – itsenäisten kansakuntien poistaminen ja sosialistisen maailmanvallan käyttöönotto.

– Kaiken yksityisen ja kansallisten omaisuuden siirtäminen johtavan eliitin hallintaan korkealla ja progressiivisella verotuksella (joten tämä ei ole uusi keksintö!). Tämän tarkoituksena oli heikentää yhteiskuntaa ja pitää köyhä kansa sosialismin uskossa.

– Kaiken kattava vakoilu- ja ilmiantojärjestelmä, joka perustuu kaikkia vakoilevaan salaiseen poliisiin. Valtiovalta kieltää sosialismin vastaiset mielipiteet (globalistien) ja ihmisiä seurataan GPS:llä ja mielipiteitä suodatetaan Googlessa, Twitterissä ja Facebookissa puhumattakaan kotimaisia ”laatublogeja”.

– Maailmanlaajuinen tavoite on polarisoida ihmiskunnan ajatukset ja mieli sosialismin tahdon alle (Clinton & Soros malli).

Kun pohtii näiden ”hyödyllisten idioottien” äänestyskäyttäytymistä Suomessa ja vertaa sosialismin aatetta Marxin tavoitteisiin niin yhtäläisyydet ovat merkittäviä!

HUOM! Marx ei missään vaiheessa tavoitellut työläisten hyvinvointivaltiota, vaan se on osa sitä puhetta, jolla työläiset huiputettiin jo Ranskan vallankumouksen aikoina.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
#1

Tärkein syy siihen, että suuret massat on saatu uskomaan valheisiin, valeuutisiin ja propagandaan, on siinä, että jostain järjettömästä syystä johtuen ihmisen pahin kohtalo on kasvojen menettäminen, tulla huijatuksi julkisesti.

Jotta voisimme vapautua näiden valehtelijoiden ylivallasta yhteiskunnassa, meidän pitäisi jotenkin löytää tapa, että kasvonsa menettää se, joka huijaa toisia ihmisiä.

Ei se, joka tulee huijatuksi.

Caitlin Johnstone

Lainaus kopioitu Paul Craig Roberts’in erinomaisesta kirjoituksesta Sota Totuutta Vastaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Anarkismia kohti edetään, kovaa vauhtia.

Sosialismi on vanha aate, ei sitä kai pahemmin kukaan enää aja.
Länsimaissa ainakaan.

Kommunismi ja anarkismi, tai anarkistinen kommunismi, siinä kai päivän tavoite ääri-ihmisille. Tarkoittaa maailmaa ilman rajoja, maailmaa ilman kansallisvaltioita, maailmaa ilman kansoja, maailmaa ilman uskontoa.

Näiltä äärityypeiltä vaan unohtuu, että aina joku ottaa vallan.
Kannattais lukea vaikka Kärpästen herra -kirja, siis näiden ääri-ihmisten.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tarkkailija
#3

Marx ei missään vaiheessa tavoitellut työläisten hyvinvointivaltiota, koska ei ollut sosialisti, vaan juutalainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tarkkailija
#4

Karl Marx oli juutalainen, joka edusti eliittiä ja loi kommunistisen manifeston. Tällä manifestolla oli tarkoitus keskittää voimakkaasti valtaa, kontrolloida yhteiskuntaa ja alistaa kansalaisia.

Vapaamuurareiden tarkoitus on sama, eli valvoa pienen eliitin etua kontrolloimalla valtaa sekä kaikkea siihen liittyvää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tarkkailija
#5

Ketä nykyajan sosialistit edustavat, kun toimivat juuri siten kuin juutalainen mafia tai vapaamuurarit? Älytön ajatus on, että edustaisivat itseään…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000