Perussuomalaiset

Jukka Wallin

On aika olla itsekäs

Tänä päivänä keskustellaan maahanmuuton ongelmista. Pekka Mykkänen, Helsingin Sanomien toimittaja kirjoitti ”Pilkkaisitko Estonian uhrien omaisia tai Karjalan evakkoja? Suomalainen nettipuhe sairastui ihmisarvon kieltämiseen” kolumnin, jossa hän vertailee Pohjois-Afrikasta kotoisin olevien invaasiota Eurooppaan ja valumista kohti kotimaatamme. Invaasio joka voidaan verrata Karjalan evakoihin tai jopa Estonian uppoamiseen? Tämänkaltaisissa kirjoituksissa jaksetaan muistuttaa Ruotsin sotalapset ja myös Lapin sodan aikana Pohjois-Ruotsiin muuttaneet evakotkin. Jotka kuitenkin poistuivat koteihinsa heti tilanteen salliessa. Tuskin Ruotsissa elää yhtäkään sinne vuonna 1944 evakkoon mennyttä suomalaista, ainakaan sosiaaliavustuksilla, mitä ne meille 20 vuotta sitten tulleet pakolaiset tekevät. Onko helpompi työllistää pakolainen vai saada kameli neulansilmän lävitse?

En ymmärrä, miksi toimittaja haluaa verrata onnettomuudessa uponneen laivan elossa olevia omaisia, tänne saapuviin irakilaisiin nuoriin miehiin tai Turkish Airlines:in bisnesluokassa matkustaviin elintasopakolaisia. Minusta Estonian onnettomuuden uhreja ei ole kukaan pilkannut, saati heidän omaisia. Karjalan evakoita ruotsinkieliset kunnat eivät ottaneet heitä asumaan, kun pelkäsivät ruotsinkielen aseman heikkenemistä. Vieläkin Ahvenanmaalle on vaikeaa tavallisen suomalaisen muuttaa asumaan. Maailman ainoita Aparheit-hallintoja. Pekka Mykkäsen olisi hyvä tutustua oman maansa historiaan, eikä alkaa opettamaan miten hänen lukijansa pitäisi ajatella.

Minusta meidän pitää olla itsekkäitä, vaikka Tiina Rosenbergit ja Pekka Mykkäset haluavat parantaa omaa pahaa oloansa, sepustamalla näitä nyyhkytarinoita lehtiin tai televisiossa tuputtamassa omia typeriä mielipiteitä. Nämä ”maailman parantajat” voisivat mennä itseensä. Jos, haluavat tänne näitä elintasopakolaisia, niin he voivat maksaa omasta palkastaan näiden elätyksen. Meidän väheneviä verorahoja siihen ei tarvitse uhrata. Nato-maat itse aiheuttivat ”arabikevään” jälkeisen tilanteen ja Libyan hallinnon kaatamisen. Lasku on osoitettava sinne, jotka kriisin aiheuttivat, meidän ei pidä tätä huijausta ylläpitää.

Muutama tahot haluavat ylläpitää niin sanottua ”valkoisen miehen taakkaa”, jonka mukaan meidän tulee auttaa Afrikkaa sen takia, kun aiheutimme ongelmia siellä. Itseäni on naurattanut tämänkaltaiset vaatimukset, jotka ei perustu mihinkään todelliseen. Belgian Kongon tapahtumat kuuluu Belgialle ja belgialaisille, ei meille suomalaisille. Myös orjakauppa oli arabien ja afrikkalaisten keskinäistä kanssakäymistä, niin meille ei sekään kuulu. Afrikan valtiot itsenäistyivät, mutta siltikin meidän pitää avustaa näitä maita. Ei olisi pahaksi, jos nämä maat ottaisivat jo itsestään vastuun, eikä meidän pitäisi miettiä heidän ongelmiaan. Valkoisen miehen taakkaa, ei haluta muistella Pohjois-Armerikassa, vaikka heidän juuri pitäisi potea huonoa omatuntoa.

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
8065
Tyytyväinen
#1

Ihan hyvä kirjoitus , kiitos !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#2

Tuo on yksi esimerkki siitä miten median toimittajat eivät nykyään enää välitä tietoa vaan pyrkivät toimimaan mielipidevaikuttajina, muokkaamaan ihmisten mielipiteitä haluamaansa suuntaan.

Yhteiskunnan kannalta sanomalehtien toimittajien toiminta on huolestuttavaa, koska kaikki lukijat tai poliitikotkaan eivät välttämättä huomaa sitä miten näitä yritetään ohjailla ajattelemaan.

Ja vielä vaarallisempaa on se kun toimittajat yrittävät ujuttaa ihmisten mieliin poliittista agendaa joka aihuettaa toteutuessaan pysyvää haittaa länsimaiselle yhteiskunnalle, kuten muslimien maahanmuutto, sairaanhoitoa paperittomille, ilmastonmuutoksella pelottelu ja rahastaminen, oman kulttuurin ja maamme arvojen halveksuntaa jne…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kaasu pohjaan
Tyytyväinen
#3

Kyllä ja juuri näin. Hyvää työtä teette persut ja ihan kuin mediankin silmät olisivat hitusen jo avautumassa totuudelle :). Tästä on hyvä jatkaa, älkää lannistuko!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Juuri näin! Miksi Suomi ei voisi tehdä kuten Viro ja kieltäytyä vastaanottamasta pakolaisia? Tai kuten Puola ja muutama muukin maa, jotka sanovat vastaanottavansa vain kristittyjä? Näissä maissa toimitaan paljon järkevämmin kuin Suomessa. Täällä voitaisiin aivan hyvin sanoa että nyt riittää, ei yhtään mamua tänne enää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lörsson
#5

Ei ainuttakaan pakoloista Suomeen. Hoitakoon kukin maa omat asiansa. Rakennettakoon välimerelle 50m korkea muuri Gibraltarilta Istanbuliin ja siitä vielä ylös Venäjän rajaa…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000