Perussuomalaiset

Jukka Kilpi

Perussuomalaiset vaativat korjausta asuntokurjuuteen

Kasvukeskusten asuntotilanne on sietämätön. Se on tulos Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARAn rämettymisestä sijoittajien raha-automaatiksi. Tämä automaatti ruokkii paitsi sijoittajia, myös Keskustapuolueen, SDP:n ja Vasemmistoliiton piirissä olevia kiinteistösijoitusyhtiöitä (VVO, TA, Nuorisosäätiö, Asuntosäätiö…).
Lisää rahaa ei tarvita, vaan rämettynyt ARA on lakkautettava ja raha ohjattava asukkaiden hyödyksi.  Nyt se on mahdollista. Perussuomalaiset tarjoavat parannuksen pienituloisten asukkaiden ahdinkoon. Se vahvistettiin lauantaina PS:n puoluevaltuustossa Timo Soinin nuijankopautuksella, neljän ministerin läsnäollessa.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ara-lakkautettava-valtion-asuntorahat-asukkaiden-hyodyksi/

Seuraavista linkeistä löydät taustaa sille, miksi Perussuomalaiset vaativat ARA:n lakkauttamista ja valtion rahojen ohjaamista suoraan asukkaiden hyödyksi:
RAHASTUS ARA-TALOISSA
http://www.uusisuomi.fi/asuminen/66758-vuokrien-outo-4eum2-ero-ohjattu-paisuttamaan-sijoittajien-voittoja
http://www.rakennuslehti.fi/2016/01/vmn-ykkosvirkamies-vvon-korkeista-ara-vuokrista-merkittava-ongelma/ 
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/01/26/rahastusta-vuokrataloilla-kasikirjoitus 
PILKKAHINTAISET SIJOITTAJIEN KAUPAT ARA-TALOILLA 
http://yle.fi/uutiset/mot_epaselvyytta_asukkailta_keratyista_korjausrahoista__ara_selvittaa_8600_vvo-asunnon_myynnin_y-saatiolle/8616767 
http://www.rakennuslehti.fi/2010/11/perttu-liukku-osti-pilkkahinnalla-enemmiston-asumisoikeusyhtiosta/ 
http://jukkakilpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/165310-antti-rinne-rahasti-14-000-asokotia-asukkaat-nuolevat-nappejaan 
KETKÄ ARA-TALOILLA RAHASTAVAT 
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/01/21/valtion-asuntotukiaiset-valuneet-sijoittajien-kasiin 
http://yle.fi/uutiset/ay-liike_kaarii_miljoonia_vuokra-asuntoyhtiostaan__asumistuet_valuvat_osinkoina_liitoille/8462252
http://www.iltalehti.fi/talous/2016030921240490_ta.shtml 
http://www.hs.fi/talous/a1427437570585 

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Sekundassa asunut
#1

LAATURAKENTAMINEN ON UNOHTUNUT. Vika on suunnittelussa ja itse työssäkin. Työn pilaa kova kiire ja SATEEN ALLA LIKOAVAT MATERIAALIT. Seinäelementit likoavat rekkakyydissä ollen täysin suojaamattomina. Sama on kun taloa kasataan. Sataa suoraan tupaan. Märät elementit eivät ehdi kuivumaan.
Nuo rakentajatkin ovat pääosin virolaisia. Rakennusten laatu on surkeaa. Vain pinta näyttää hetken hyvältä mutta sisus on täyttä sekundaa. Näin on käynyt monissa kohteissa. Homehtuvat parissa vuodessa elleivät hajoa sitä ennen.

Asuntojen rakentamista vastaan ei ole mitään jos ne tehdään kunnollisiksi kunnon materiaaleista JA jos ne tulevat SUOMALAISTEN asuttavaksi.

Onko mitään järkeä rakentaa uusia asuntoja KUN niihin otetaan asukkaiksi ulkomaalaisia pakolaisia? Asunnon hoito on sen vuoksi heitteillä monella eri tavalla.
Parempi olisi väsätä heille parakkikyliä rajavyöhykkeelle ankeisiin oloihin joissa kuintenkin olisi koulut ja poliklinikat. He poistuisivatkin maastamme ihan itsestään…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suvak
#2

Kyllähän uusien asuntojen rakentaminen työllistää, esim. yhdelle maahanmuutajalle rakennettu asunto voi työllistää satoja henkiä vuosikausiksi kun oikein lasketaan esim. sadat itseään siellä ”työkseen”naitattaneiden naisten kuulustelut ja jälki selvitykset ja sukupuoli tautien hoidot jne .työllistää kaikkea muuta julkista sektoriaa ym. ja kun tämä kerrotaan 30000 :lla niin kyllä tämä työllistää !
Puhutaan sellaista luvuista että meille tulee kohta työvoima pula,Joten meidän pitäisi ottaa lisää väkeä turkista ja Syyriasta ,jotta tämä hyvä kehitys voisi jatkua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Reserviläinen
#3

Suvakit jo kieli pitkällä odottavat niitä 1,8 miljoonaa muslimia jotka on Suomelle luvattu – muistakaa että muslimille ei pikavoiton toivossa rakennettu homehtuva miniasunto kelpaa…
Suomalaiset joutuvat maakuoppiin asumaan muslimikartanoiden takapihoille ja muslimiherrat välillä käyvät potkimassa valkoiseen palvelusväkeen lisää vauhtia jos paskapuuro ei anna palvelusväelle voimia…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kives
Hämmentynyt
#4

Voi nyt jumalauta näitäkin kommentteja.:DD eikö tänne enää kirjottele ku idiootit.:DD mut täähän käy ihan viihteestä kun sen tajuaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Reserviläinen
Utelias
#6

Voiko sitä enää muuhun kuin mustaan huumoriin turvautua kun Suomen eliitti lähettää kiihtyvään tahtiin HUSU-terveisiä suomalaiselle kantaväestölle?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pirkko
Vihainen
#5

Maahanmuutoviraston laskelmat päätöprosessit

turvapaikkapäätösten hyväksymisprosentit:

Afganistan 68 %

Irak 85 %

Somalia 94 %

JOS TÄMÄ PITÄÄ PAIKKANSA, EIKÄ PERUSUT TEE MITÄÄN,
LOPPUU MINUN TUKENI JA PERSUJEN AANESTÄMINEN TÄHÄN!
Pienennä kommentti

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000