Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Vapaavuori, Sinnemäki muut apulaispormestarit lentävät

3 kommenttia

He ovat lentäneet Helsingin laskuun ja edustaneet?

Pormestarit kahdessa vuodessa lentäneet 200 000 eur edestä.

”Keväällä 2019 Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) kertoi Yle Uutisille haastattelussa miettineensä eroja ministerin ja pormestarin töissään.
Silloin Vapaavuori kertoi näin: ”Ministerillä on aina pulaa rahasta, pormestarina sitä on aina.””
Mitä kansainvälistä edun valvontaa pormestarit on suorittaneet?
Millaista ulkopolitiikkaa pormestarit on vetänyt Suomeen nähden?
Mitkä on tulokset?
Vapaavuori ja Sinnemäki olivat yhdessä matkalla San Franciscossa.
Aika pitkälle pitänyt lentää että voi nähdä kaupunki rakenneta syvällisemmin. Jos siltaa ajattelivat, niin hyvä paikka San Francisco….
Miten tämä käy yksiin, että liha viedään mummoilta ja lapsilta joukkoruokailussa?
Itse lennellään joka puolelle.
Jopa Helsingissa pormestari kokoomuksen Vapaavuori on vienyt lasten suusta lihan!
Jan Vapaavuori: ”En rakasta pakkoja, mutta joskus niille on paikkansa”
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/745646-helsingin-koululounaista-jo-60-prosenttia-on-kasvisruokaa-kalaa-yksi-ateria

Miten on se ilmastomuutos? Silloin kun lennellään itse CO2 päästöistä viis.

Voisin jopa sanoa virkistysmatkoja tehdään Helsingin piikkiin. Yleensä lennetään omalla kukkarolla.

Miksi Jan Vapaavuori tapasi miljardöörin tyttären ja käy ulkomailla vähintään kerran kuussa? Yle selvitti Helsingin johdon matkat ja luottokorttilaskut
https://yle.fi/uutiset/3-10940496

Yle: Pormestari Jan Vapaa­vuori matkustanut ulkomailla kaupungin piikkiin yli 109 000€:lla – Tokio, New York, Buenos Aires…
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006219149.html

Löytyy myös puheenvuorosta:

http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/280163-vapaavuori-sinnemaki-muut-apulaispormestarit-lentavat

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Ihan vain kateellisten näkemyksiä.
Näyttää hyvin menevän Helsingissä. Veroäyri kohtuullisen alhainen, verrattuna moneen muuhun. Energiaakin pystytään tuottamaan edullisesti. Valtaosa KELA:n asumistuista suuntautuu alueelle.
Kelpaa siinä Pormestarin mellastaa, hiilenpoltolla halpaa energiaa, koko maan verokertymästä kun kierrätetään merkittävä osa Hesan kautta ja niillä pyöritetään sitten tuohua. Jakamaan kun pääsee, niin ainahan siitä osa omaankin pussiin livahtaa.
”Maalaisia” ja pikkupaikkakuntia manataan, kun joudutaan niitä ”elättämään”. En silti yhtään karehdi siellä asumaan joutuvia, mutta löysä, kontrolloimaton raha, tekee juuri tuollaisia ilmiöitä.
Vapaavuoren toiminta on täysin Helsinki keskeistä, eikä siinä mitään, hänhän saa tulonsa sieltä. Sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Huolestuttavinta onkin, että tarmokas tyyppi tuntuu johtavan KOKO Suomen asioita. Millä mandaatilla?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jan, suuri maailman parantaja
#3

Tämä suhteellisen suuri tulobudjetti johtuu vain siitä, että sinne on jostakin merkillisestä syystä pakkautunut lähes kaikki pääkonttorit. Ne ovat rahasampo paikkakunnalle.
Kannattaako silti kasvattaa sitä nopean kumuloituvasti kasvavaa ”tietyiltä alueilta tulleiden tietyn tason lahjakkuuksien omaavien” määrää tarkoituksellisen systemaattisesti? Joka vuosi kakusta lohkaistaan isompi siivu heille.
Pelastaako Helsinki maailman ahdistuksen siirtämällä sen populaation omalle maaperälleen?

En saisi Hgistä kunnan vuokra-asuntoa mihinkään hintaan jos olisin työtön. Miksi nuo asunnot kuitenkin täytetään työttömille ulkomaan muukalaisilla? Kuka maksaa vuokrat? Hyötyykö Hki heistä jotenkin Valtion Budjetin kautta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Janilla opintomatka Mellunmäkeen tekemättä?
#2

Jan Vapaavuori voisi matkustaa opintomatkalle pe-la pikkutunneilla Mellunmäkeen metrolla.
Vaunut ovat pullollaan miellyttävää ulispäin suuntautunutta matkaseuraa, joihin Jan takuulla mielellään tutustuisi! Onhan hän supliikkimiehiä ja samanlaisia löytyy metron matkustajista. Rohkeasti vaan tutustumaan!
Ilo olisi molemmin puolista ja hyvin läheistä, jonka Jan tulisi tuntemaan konkreettisesti vielä muutaman viikonkin jälkeen.

Myös päiväaika Mellussa olisi oppimisen kannalta erittäin tärkeää Janille, jolta tämä monikultturellinen oman kaupunkinsa ihana helmi on mitä ilmeisemmin jäänyt kokematta.

Kyllähän ”päteviä” syitä mennä tutustumaan vaikkapa Tokion kaupungin toimintaan.
”Hyvä” syy on myös mennä Timbuktuun, Australiaan, USAan…

Kap Horn on paikka, jonka kaupungin strategioihin ilmastohysteriassa on välttämättä tutustuttava! Onhan se Afrikan eteläkärki ja tärkeä paikka ilmastollisesti!

Virkamatkoja kaikki tyynni tietysti!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000