Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Suomi ei yksin palloa pelasta - tyhjästä paha nyhjästä!

Suomen CO2 päästöt promillen, joten vaikka Suomi lakkaisi olemasta, niin sillä ei merkitystä ilmaston kannalta.
Meille suomalaisille se olisi ongelma, mutta ei muille.
Me emme voi kurjistaa elämäämme, kun samaan aikaa maailmalla lisätään päästöjä moninkertaisesti.
Meidän ei pidä olla esimerkkinä ja kurjistaa elämäämme. Me vain tuhoamme hyvinvointivaltion, jos ajamme teollisuuden ja työpaikat Suomesta. Teemme elämästä mahdotonta ja kallista ilmastohöperyydessä nostetuilla veroilla ja rangaistusmaksuilla. Sinunkin ilmainen koulutus ja elämä vaarassa, jos Suomi laitetaan kiinni!

1 Väestön liikakasvu

Väestön liikakasvu on ongelma. Liikakasvua tapahtuu joka puolelle palloa: muun muassa Afrikassa, Aasiassa ja Arabimaissa. Mikäli väestö lisääntyy, on luonnollista että suurempi väestö määrä syö ja kuluttaa enemmän.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jariekilpinen/afrikan-ongelma-on-vaeston-liikakasvu-ja-vilja-aitan-tuhoaminen/

2 Media vastuu

Median tietenkin on pyrittävä totuuteen kuten aina, mutta välillä uutisointi menee metsään.
Täytyy myös muistaa, että laskelmat menee välillä pieleen.
On tietenkin aina hyvä, että päästöjä vähennetään.
Suomi ei yksin palloa pelasta, varsinkaan kun CO2 päästömme vain promillen verran
Uutinen vuodelta 2007
10 vuotta aikaa pelastaa maailma
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/200702015681710

Ilmastonmuutos on hyvä termi ja ilmastokriisi on huonompi, koska kyseessä on ilmastonmuutos. Meillä ei ole ilmastokriisiä. Koronakriisi meillä on ja yhteiskunta sekaisin!
Sääilmiölle on aina keksitty kivoja termejä. Karnevaalejakin tarvitaan ja meillä pitää olla hauskaakin. Meillä on aina ollut vaihteluita säissä. Perättäiset vuodet eivät ole samanlaisia vaan vaihtelua on ollut vuosisatoja.

3. Jokainen syököön mitä haluaa

Liha ja maito ei pelkästään herrojen herkku!
Meidän on syötävä. Liha ja maito eivät ole mörköjä, vaikka niin esitetty Suomessa. Päinvastoin laiduntaminen sitoo päästöjä.
Helsingissä on ilmastohöperyydessä vähennetty puoleen joukkoruokailussa liha ja maito.
Tämmöistä ilmastoposeerausta ei tarvita.
Meidän on syötävä ja syömällä pallo ei pelastu. Ei kurjisteta joukkoruokailussa olevien mummojen ja lasten elämää.
Palautetaan liha ja maito!

4. Media on turhaan syylistänyt ihmisiä.

Käytännössä mitä nuoret on tehneet? Suomen promillen päästöistä nuoret ei käytännössä juuri voi vaikuttaa ja se vaikutus on minimaallinen koko palloa ajatellen. Meidän ei pidä aiheuttaa turhaan ilmastoahdistusta. Meillä on ongelmia muutenkin.
Meillä on aina ollut säiden ääri-ilmiöitä: ennätyshelteitä, ennätyspakkasia, tulvia ja myrskyjä
Metsäpalot eivät nyt ääri-ilmiö ole, aina on metsäpaloja ollut.

5. Innovaatiot pelastavat

Innovaatiot pelastavat aina kehitellään parempia menetelmiä ja uusi koneita. Jos ei ole innovaatioita, kehitys pysähtyy.
Suomen kivihiilivoimalat toimivat paljon puhtaammin kuin maailmalla avattavat uudet kivihiilivoimalat.
Teräskin syntyy Suomessa paljon vähemmin saastein kuin Kiinan uusi tehdas
Eläköön innovaatio!
Suomen teollisuus toimii vähemmin päästöin, joten on parempi pitää teollisuus Suomessa ja suomalaisilla työpaikka.
Kiinalainen teräs syntyy Indonesiassa hurjin päästöin – ”Täytyy luoda hiilidioksidivero Euroopan rajalle, ja pakottaa nämä toimijat samoihin sääntöihin”
https://www.talouselama.fi/uutiset/kiinalainen-teras-syntyy-indonesiassa-hurjin-paastoin-taytyy-luoda-hiilidioksidivero-euroopan-rajalle-ja-pakottaa-nama-toimijat-samoihin-saantoihin/badd53dc-47df-3e21-84f9-ec0d550539a0

Suomalainen teräs- ja paperiteollisuus ovat puhtaampia maailmassa. On ekoteko tuottaa Suomessa missä pidetään tärkeänä ilmaston ja luonnonsuojelua.
Meidän pitäisi tuoda takaisin teollisuutta saastuttavista maista. Lähiteollisuus on ilmastoteko ja kun se vielä valmistetaan puhtaammin ja kuljetuspäästöt vähenee.

Kun meillä on tehtaita ja yrityksiä ja niissä työpaikkoja, niin valtio pystyy keräämään verotuloja, näin mahdollistetaan sinulle edullinen tai jopa ilmaisia palveluita. Olet törmänyt näihin elämäsi varrella: päiväkodit, terveydenhoito, koulu, kirjastot, infra jne.

6. Ilmasto välillä yllättää
Aina välillä tapahtuu sään ääri-ilmiöitä. Ennen syntymääsi Suomessakin oli kylmiä talvia ja ennästyspakkasia.

7 Autoilijoita ei pidä kurittaa.

Suomessa on aina liikenne ollut lypsylehmä ja sitä on aina verotettu raskaasti. Polttonesteiden veroja ei pidä nostaa eikä lisämaksuja autoiluun.
Kallis bensa ei ole #persuarvo!
Suomen CO2 päästöt promillen ja henkilöautoilun siitä 9 %
Autoilijoita on kuritettu jo liikaa.
Jokaisen pitää voida syödä, asua ja liikkua Suomen joka kolkassa!
Me voimme ajella huvikseenkin ja käydä katsomassa sukulaisia ja isovanhempiamme. Lomaillaan Suomessa tai jopa maailmalla! Pidetään yhteyttä!

8. Talojen lämmitys

#vihervasemmisto hallitus on lisännyt ilmastohöperyydessä kaukolämmön hintaa. Lämmitysratkaisuja pitää voida käyttää käyttöiän päähän.
Suomessa heitetään rahaa hukkaan ja emme ole niin vauras maa, että meidän kannattaisi tehdä näin.
Suomi on itse asiassa velkainen maa, meillä on velkaa suoraan 125 miljardia ja lisää otetaan!

Hallitus tuhosi turveteollisuuden nostamalla verotusta. Yrittäjiltä loppui työt ja tuhansia työttömiksi.
Näin ei pallo pelastu vaan Suomea kurjistetaan.

Samaan aikaan myytiin Vapon kaukolämpöyksiköt Ranskaan. Paikallista monopolia ei kannata myydä. Tehtiin Caruna2.

Kivihiilivoimalat tietenkin pitää käyttää käyttöiän päähän. Saksassa avattiin juuri hallituksemme ja Fortumin voimin uusi hiilivoimala.

Suomessa on paljon energiaa käyttävää teollisuutta, josta saamme vientituloja. Näin pystymme ylläpitämään hyvinvointiyhteiskuntaa.

Ei aleta ilmastohöperöiksi ja eikä kurjisteta elämäämme vaan toimitaan järkevästi ja luontoa vaalien.

9. Lentäminen

Ei meidän lentämistäkään pidä lopettaa. Monet nuoret ja vanhemmatkin mielellään lähtevät lomille kunhan KORONAKRIISISTÄ päästään

Se on ilmastokriisi
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d41fc54a-364d-4768-a36a-b5ac276d79c3

Löytyy myös puheenvuorosta:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jariekilpinen/suomi-ei-yksin-palloa-pelasta-tyhjasta-paha-nyhjasta/

Osallistu keskusteluun!


11 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Median , minä otan aina varauksella , enkä ole pettynyt !!? Noin 30 – 60 % varauksella , tehkää te samoin !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Jääkausihistoriaa kun tarkastellaan noin 400 tuhannen vuoden jaksolla, yksittäinen jääkausi lämpöhuipusta seuraavaan kestää noin 135 tuhatta vuotta. Epätarkkuuksista huolimatta noissa kausista on havaittavissa yhtenäisyyttä siten, että niissä jokaisessa on neljä glasiaalia ja kolme interglasiaalia, ja suuremmat lämpöhuiput ennen ja jälkeen tuota vaihtelurypästä, josta voidaan erottaa myös prekessioliikkeen jaksot, jossa yksi on noin 26 tuhatta vuotta. Mutkikkaammaksi systeemin tekee se, että perihelikiertymä toimii saman aikaisesti, jossa jakson pituus on noin 21 tuhatta vuotta. Nykyisen kaltainen lämpöhuippu saavutetaan vasta noin 130 tuhannen vuoden kuluttua, ja käsittää siis suuri myllerryksiä ja jääkausijaksoja. Vaikka merenpinta laskeekin useaan otteeseen jääkausien seurauksena, ja viljely- kuten uusia asuinalueita ilmaantuu kuin tyhjästä, pohjoisen pallonpuoliskon jäätiköityminen aiheuttaa massiivisen ruokapulan maapallolla, joten väestö varmasti vähenee monista eri syistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Niin, olemme menossa maapallon laajuisesti kohden pitkäaikaista jääkausijaksoa, jossa vaihteluja tapahtuu lähinnä prekessioliikkeen ja perihelikiertymän johdosta. Nyt eteläisen jääkauden tilalle on muuttumassa pohjoisen pallonpuoliskon jääkausi, joka on ihmiskunnan kannalta ratkaisevaa. Prekessioliikkeessä esim. Suomi on siirtymässä hetken aikaa kohden etelää, mutta sen jälkeen samainen voima siirtää Suomen syvälle kohden pohjoista hyrräliikkeen muodostamassa kuviossa ja nykykartalle sijoitettuna. Lähes samassa tahdissa, nopeammin maapallon asento radallaan muuttuu alituiseen, ja Etelämantereen kaamos siirtyy hitaasti kohden pohjoista, jolloin Etelämantereella kesän pituus kasvaa ja pohjoisessa kasvaa talven pituus. Ilmasto on siis kylmenemässä pohjoisessa, kuten jäätiköiden kasvu alkaa. Albert Einstein kehitti laskukaavan vuodenaikojen pituuksien muutoksista perihelikiertymässä. Näissä suurissa muutoksissa hiilidioksidin merkitys on olematon, tai syö lihaa tai ei.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kyllä, ilmastot, joita maapallolla on useampia, ovat miljardien eri muuttujien summa, eli ei ole sellaista ilmastoa, jota voitaisiin suojella. Kuka olisi etuoikeutettu päättämään, millainen ilmasto pitäisi suojella, kuin joku eläinlaji? Nykyinen ilmasto, tai ne monet maapallon ilmastolajit ovat kehittyneet pitkän ajan ja monen laisten vaikuttajien yhteisvaikutuksesta, eikä siltikään ole vain paikallaan seisova muumio, jatkuvaa muutosta, joka ainoa sekunti. Ilmastoihin vaikuttavia tekijöitä on siis paljon, ja ei ole sellaista tekijää, joilla ihminen voisi vaikuttaa, esim. auringonsäteily, joka laittaa lämpöä maaperään ja meriin, jossa mikrobitoiminta tuottaa hiilidioksidia moninkertaisesti ihmisen tuottamaan nähden. Sateet tuo alas yli 300 miljardia tonnia vuosittain hiilidioksidia alas, ja lisäksi kasvillisuus käyttää suoraan ilman sisältämää hiilidioksidin kasvuunsa. Enemmänkin kasvaisi, jos hiilidioksidi pitoisuus olisi korkeampi, kasvikunta kun ei ole kylläinen koskaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Näin se on, Suomi on tällä hetkellä viheraktivisti tyttösten leikkikaluna, joka aiheuttaa maan talouden täystuhon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#6

Hei. Kiitos nimetönkin. Niinhän tuo Eevakin: Aatamin kanssa ”leikki”. ”Leikki” jatkuu: Tuottaen: Pahanlaatuista, katkuu. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#7

Hei. Kiitos nimetönkin. Niinhän Tuo Eevakin: Aatamin kanssa ”leikki”. ”Leikki” jatkuu, ja tuottaa: Pahanlaatuista, katkuu. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000