Perussuomalaiset

Inga Petäjäniemi

Sote kiima kiihtyy. Herätkää sillä me ollaan sen maksajat!

PerusÄijät kirjoittivat julkilausuman tasa-arvosta ja minä avaan tuon naisen silmin pysyen turvallisella maaperällä lastensuojelussa.

Huomautan jo tässävaiheessa, että allekirjoitan Äijien lausuman naisena,Perussuomalaisena,PerusNaisena.

Olen jo vuosia seurannut tätä outoa feminististä ilmiötä, joka on valitettavasti tarttunut myös osaan miehiä kulkutaudin tavoin.

Allekirjoitan tämän PerusÄijien julkilausuman yksilönä,naisena,Perussuomalaisena ja Perusnaisena.

Meillä on Perussuomalaisissa useita mies jäseniä ja muutama nainenkin, jotka ovat jo vuosia tehneet töitä vapaaehtoisesti ilman taloudellista tukea tai median kiinnostusta lasten oikeuksien edistämiseksi.

Sote kiiman kiihtyessä meillä.

Saksassa on jo huomattu tämä sosiaaliporno ja sen vaikutus lapsiimme. Sille on tultava loppu myös Suomessa.

Lastensuojelussa suurin osa on naisia.

Loogisesti ajatellen ihmiset pitävät tätä asiaa ihan luonnollisena ja ok juttuna, mutta pohditaampa syvemmin.

-Ero tilanteissa hyvin usein (jopa silloin, kun pari pyrkii eroamaan sovussa). Lastensuojelun alaisuudessa toimiva ”ammattilainen” haistaa tarpeellisuutensa puuttua hänen toimivaltansa ulkopuolelle kuuluviin asioihin.

Onhan tässä potenttiaalia materiaalille aina koko sote kirjon tarjoamille palveluille asiakashankintaan.

Näitä voi verrata etelänmatkailusta tuttuun ilmiöön baarin sisäänheittäjät.

-Lastensuojelu ei ole lastensuojelua, vaan viranomaisen suojelua.

Vain aniharva lapsi saa sitä oikeaa lastensuojelua. Nyky lastensuojelu vaikuttaa paremminkin laastari päälle ja odotetaan infektiota, jotta päästään aina amputaatioon asti. Ja kun amputointi on suoritettu voi pikkuvirkamies kunta aina moniammatillisen työryhmän kanssa nostaa itsensä otsikoihin, kuinka loistavasti he ovat onnistuneet suorittamaan tämän lapsen pelastamisen ja kuinka tärkeää työtä he tekevät kaikkiaan paineista huolimatta.

MUISTIKO KUKAAN KIIREESSÄÄN JA KIIMASSAAN KYSYÄ YHTÄÄN MITÄÄN SILTÄ LAPSELTA?

Tuskimpa, sillä lapsi ohitetaan kokonaan ja tämä oikeutetaan joukolla moniammatillisia osaajia, jotka tulkitsevat ja käsittävät rakentavat lauseet ja kirjaukset mututunntumalla omien tunteidensa ja mielipiteidensä mukaisesti EI lapsen, koska se ei palvele sotea tai tantta laumaa.

Marssijärjestys on ollut jo vuosia seuraava:

-Lapselle pakkosyötetään lasun haluama malli hänen mielipiteestään.

-Äitejä tuetaan huomaamaan ja löytämään isän kriminaalisuus ja kyvyttömyys lapsen lähivanhemman rooliin.

Välinpitämättömyys, agressiivisuus,puutteellisuus, kyvyttömyys,insesti,väkivaltaisuus,olosuhteiden vajaavuus.

Ja se äidin ylivertaisuus kaikessa on ylitse vuotavaa ylistystä, vaikka äiti asettaisi omat tarpeensa lapsen edelle, kuten päihteet.

Tämä prosessi sitten jatkuu yleensä isän vieraannuttamisella ja jos huomataan, ettei se kaikki raha ja apu jota sinne äidille on työnnetty toimikkaan on vuoro saada voittoa tällä lapsella, jonka me kaikki yhdessä kustannamme sotelle ja sen liikekumppaneille aina osakkaita myöden.

Isä siirretään pois kuvioista, koska hän on turha rasite tässä kuviossa ja ei tyydytä sote kiimaisia.

Huostaanotto on ainoa ratkaisu yleensä jotta sote-kumppanit pääseevät tavoittelemiinsa miljooniin.

Tämän sitten mainosnikkarit syöttää mediaan laupeudentyönä.

Herätkää pahvit!

Lakkautetaan lastensuojelu ja otetaan vastuu itsellemme lastenmme hyvinvoinnista. Suojellaan lapsia ei viranomaisia ja sotea.

Yhden lapsen kasvatukseen tarvitaan koko kylä. (afrik.sananlasku). Se ei määritä sukupuolta kasvatuspetagogiallista sellaista, vaan kertoo, että lapsi tarvitsee meitä kaikkia turvalliseen kasvuun.

Lapsella on ISÄ ja ÄITI piste. Lapsi kertokoon toiveensa ja me aikuiset kuulkaamme lapsen toive ja edistäkäämme sitä.

Missään ei ole kyetty esittämään mitään laskennallista todistetta SOTE säästöistä, mutta se on todellisuutta, että SOTE tarvitsee miljoonia säästöjä lapsilta, vammaisilta, vanhuksilta ja heikommilta.

Onko meillä varaa kalliiseen Soteen, joka on maksanut jo maltaita ja nämä maltaat ovat vasta alkusoittoa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000