Perussuomalaiset

Inga Petäjäniemi

Onko Suomessa laillistettu ihmiskauppa?

On aivan ymmärrettävää, miksi Kokoomus haluaa soten astuvan voimaan mahdollisimman pian. Sama pätee Keskustan ajamaan maakuntaan.

Tätä markkinakehitystä on ajettu jo vuosia eteenpäin.

Mitkä vaikutukset ovat olleet tällä kehityksellä yhteiskunnassamme?

Kansainvälisten yritysten osingot ovat kasvaneet veroeuroillamme. Näissä yrityksissä toimii omistajina myös omaa ”kermaamme”, eli niitä päättäjiä, jotka tätä kehitystä ajavat eteenpäin ja vauhdilla, jotta kansa ei kerkiäisi reakoida ja valtaistuin ei mene muille.

Suomessa tapahtuu vuosittain merkittäviä Ihmisoikeus rikkomuksia ja paljon, mutta näistä vaietaan tai ihmiset vaiennetaan häpeän kulttuurillamme.

On hyvä lyödä yhteiskunnallinen leima otsaan ”köyhä, työtön, sairas, huostavanhempi,eronnut,ym negaatioita”.

Samaan aikaan Pihlajalinna valtaa so-teamme kiihtyvällä tahdilla.

Mitä tämä on saanut aikaan?

Kiihtyvälä tahdilla huostaanottoja, vanhusten kaltoin kohtelua, sairaiden laimin lyöntejä, itsemurhia, köyhyyttä.

Sosiaalipornoa sanon minä.

Uutiskynnys kyllä ylittyy, jos bio vanhempi tukistaa lasta tai huutaa. ”sosoo! Hutaa sosiaalisesti pätevät, jotka samaan aikaan rajoittaa lasta sijaishuollossa pitämällä suljettuna muusta ympäristöstä ja läheisistä aina ruumiillisen väkivallan sallien, koska hehän ovat päteviä toimioita pahoinpitelemään lapsia ja nämä on sallittuja kurinpito toimia, koska siihen hakkaamiseen, sitomiseen, käärimiseen ja henkiseen väkivaltaan on pätevöidytty ihan sosionomisesti.

Lainaus Lokakuun Liike:

”Jokaiseen juttuun liittyy pakkoperhekuntoutus, eli velvoite mennä laitokseen tarkkailtavaksi huostaanoton uhalla

”Enkä mä tajunnut, miksi mua pidettiin siellä, niin sitten mulla alkoi kasvamaan sellainen viha sisällä, että täällä joutuu olemaan eikä ikinä pääse mihinkään. Et kyllähän siellä menee niiden ohjaajien armoilla ja niiden aikataulujen mukaan. ” (Mattila, 2017, H5)

Perhekuntoutuksen suosio perustuu lastensuojelun sanamagiaan ja moralistisiin virhepäätelmiin; ”perhekuntoutuksen pitäisi kuntouttaa perheitä- siis se on perheitä kuntouttavaa”. Kyseessä on myös asemaansa sote- uudistuksessa pelkäävän lastensuojelun yritys osoittaa tarpeellisuutensa: perhekuntoutusta kun voi saada ainoastaan lastensuojelun kautta. Osansa perhekuntoutuksen suosion kasvuun on lastensuojelulailla (Lastensuojelulaki 36 § (Finlex)) sosiaalihuoltolailla (ShL 2014, 17 §) ja LAPE-hankkeen mallinnuksella, jonka mukaan kuntoutus soveltuu hyvin työskentelyä läpileikkaavaksi peruslähtökohdaksi lastensuojelussa (21/2017,34).

Myös SOTEn lähestyminen nostaa perhekuntoutusten suosiota.
SOTE-uudistuksen jälkeen valtionosuusmaksatusten jyvitys tapahtuu nyt toteutuvien keskimääräisten kustannusten perusteella. Mikäli sosiaalitoimen kustannustaso kunnassa pidetään asiallisen kohtuullisena ja todellista tarvetta vastaavana, kunta menettää suuren siivun valtion maksamista tulevien vuosien kulukorvauksista.

”Ilmaista rahaa” valtiolta on saatavissa, jos kunnan omat kulutilastot saadaan mahdollisimman rumiksi.

Kulut on saatava näyttämään asukasta kohden suuremmiksi kuin muissa kunnissa, tai muutoin kunta tulee menettämään ison siivun tulevia korotettuja valtionosuuksia.”

Koko artikkeli luettavissa: https://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/perhekuntoutus-on-uusi-huosta-automaatti-lastensuojelun-trendit-2018

Lapsella ei ole sanavaltaa, sillä se on siirretty viranhaltijalle, lapsella ei ole oikeutta omaan perheeseen, sillä sen evää samat viranhaltijat.

Saksassa on jo herätty tähän lastensuojelu bisnekseen ja asialle on odotettavissa muutosta. 

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000