Perussuomalaiset

Iiro Silvander

Vedättääkö SDP taas?

2 kommenttia

Viime aikoina julkisuudessa on puhuttu runsaasti nykyisen maamme istuvan Marinin (SDP) vihervasemmistohallituksen ns. ”lempilapsista”, eli autoiluun ja asumiseen kohdistuvista veroista kuten esimerkiksi (lämmitys)polttoaineveron korotuksista tai tietulleista, joita myös voidaan kutsua ruuhkamaksuiksi tai kilometriveroiksi. Kaikki tämä tehdään ilmastopolitiikan varjolla.

Tähän samaan teemaan liittyen keravalainen kuntapäättäjä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Samuli Isola (SDP) kirjoitti oman ja Keravan demarien näkemyksen asiaan (K-U 14.2.), jossa hän korostetusti nosti esiin sen, että Kerava ei kannata ruuhkamaksujärjestelmän luomista pääkaupunkiseudulle.

Isolan kirjoituksessa nousi esiin kaksi silmiinpistävää ongelmaa. Ensimmäinen oli se, että hän vähättelee rajusti keravalaisen äänestäjäkunnan muistia. Näin on, sillä kyseessä on jälleen kerran Keravan SDP:n vedätys (kunta)vaalien alla samalla tavoin kuin viime eduskuntavaalien alla, joissa demarit lupasivat ns. ”vappusatasen”, eli korotuksen eläkeläisten eläkkeisiin. Hyvässä muistissa on samaten myös demarien työeläkejärjestelmään lupaama muutos, jolla ns. taitettu indeksi palautetaan 50/50 indeksiksi, minkä tarkoituksena oli erityisesti pienituloisten eläkeläisten taloudellisen tilanteen parantaminen. Lopputuleman me jokainen muistamme näistä SDP:n operaatioista – kuinka sitten kävikään. Niille, jotka eivät vastausta muista voin sen kertoa. Kumpaakaan lupausta SDP ei pitänyt.

Toisaalta jos Keravan SDP – ja Isola olisivat asiassaan tosissaan niin he olisivat jo kannattaneet allekirjoittaneen esityksiä Keravan kaupunginhallituksessa ja valtuustossa siitä, että Keravalla ei oteta tietulleja käyttöön. Esitin nimittäin molemmissa em. kokouksissa seuraavaa muutosesitystä: Suotavana ei kuitenkaan ole pidettävä sitä, että maamme ilmastopolitiikka sekä kansallisesti että kansainvälisesti on ylikireää mikä suorastaan rankaisee ja tulee maksamaan todella paljon kansalaisille jo nyt ja tulevaisuudessa.

Täten Keravan kaupunki tullee tämän johdosta vastustamaan todennäköisiä, mutta vasta myöhemmin toteutettavia paikallisia ja / tai valtakunnallisia hankkeita esimerkiksi liittyen mahdollisiin ruuhkamaksuihin tai tietulleihin.

Hallituksessa esitystäni ei kannattanut kukaan. Näin ollen, jätin päätökseen eriävän mielipiteen. Samaten valtuustossa esitykseni hävisi selvin luvuin. Tästä voi vetää sen johtopäätöksen, että nyt tuntuu taas siltä, että SDP ajaa kaksilla rattailla vaaleihin. Se mitä tämä puolestaan tarkoittaa tiedetään kyllä.

Iiro Silvander / ps.

kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen

Perussuomalaiset – Kerava

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen.
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Iirokin. Kyllä on ikävä asia Suomessa, kun päättävillä paikoilla on petollisia, ei lupauksiansa pitäviä ihmisiä. Kyllä meillä kaikilla suomalaisilla olisi hyvä olla: Kristuksen: Rehellinen, ja reipas mieli. Perkeleen mieltä: me emme tarvitse, varsinkaan: Yhteisten asioiden hoidossa. Myös: Vapahtaja takaisin Suomeen, ennenkuin: Kukka tulee tuomeen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Iirokin. Kyllä on ikävä asia Suomessa, kun päättävillä paikoilla on petollisia,-ei lupauksiaan pitäviä ihmisiä. Kyllä meillä kaikilla suomalaisilla olisi hyvä olla: Kristuksen: Rehellinen ja reipas Mieli. Perkeleen mieltä: Me, emme tarvitse, varsinkaan: Yhteisten asioiden hoidossa. Myös: Vapahtaja takaisin Suomeen, ennenkuin; Kukka tulee tuoneen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000